İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hakkaten onu yazan seheryeli77 imiş neyse aman karismasin evet. Dunyanin sonu degildir amma gerek de yoktir :)

sen neden ille sperm karışmasın deyon gıı:)

Benim de hiç aklımda yoktu, taki bu haberi okuyana kadar:)
http://www.hurriyet.com.tr/dunya/19-cocugun-babasi-tup-bebek-doktoru-cikti-40479227
Tüp bebek kliniği girişinde bu konu ile yani karışmayacağının garantisi ile ilgili yazı olduğunu söylemişti arkadaşım. İşin şakası tabi korkmak da, tüp bebek tedavisinde ilaç yükleniyorsun, dıştan müdahale ediyorsun fizyolojik sürece vs vs. Ama tabiki en son çare olarak denememiz gerekiyorsa deneyeceğiz.

Aaa yok artik ya ne kadar kotu bir sey Alalh korusun ne bicim haber tuylerim urperdi..

Adam sırf başarı için kendinden bi parça vermiş. Kendini işine adamış. :))
Başarıya giden her yol mübahtır. Bence bunun adı fedakarlık. :))

Ay ilahi heç güleceğim yoktu... ayy kıyamam dedim okuyup düşününce, bunların bebeleri olmuyor ben veriyim dedi zağar tebe yarappimm

Kesinlikle öyle, zaman içinde, 'önce kendini değiştir' sözünü insan çok daha iyi anlıyor ,nasıl bakarsak nasıl yorumlarsak öyle görüyoruz, öyle hissediyoruz.

Ay ilahi heç güleceğim yoktu... ayy kıyamam dedim okuyup düşününce, bunların bebeleri olmuyor ben veriyim dedi zağar tebe yarappimm

Ahaha evet yav, adam hümanist. İnsanları sevindirmiş. Sevabın gizlisi makbul değil mi zaten. Peşine de düşmemiş bebeklerin. Yazık ne bilsin ortaya çıkacağını. :)

Şu sperm, yumurta karışması yorumlarınızı okudum da, bir de doğumda hastanede karışma olayları var.
Geçen yıllarda Karadenizli bir aile ile sanırım Güney Doğu Anadolulu bir ailenin çocuklarının hastanede karışma haberleri vardı ya, ne korkunç bir şey.
Korkunçluğu özellikle şurada; çocuklara diyorsunuz ki hadi sen şimdi gerçek ailene gideceksin, ne anlar o çocuk
Ona göre, annesi babası onu terkediyor.
Diğer tarafta da biyolojik çocuğun var, büyüttüğün, benim dediğin çocuğun psikolojisi bir tarafa, biyolojik olarak senin olan çocuğu da sahiplenmek, bir anlamda artık kavuşmak istiyorsun.
Dayanılır durum değil yani Allah kimselere yaşatmasın

Aynen canım, değişim öncesi sancı:)
Tam da hissettiklerimi ne güzel anlatmışsın.
İnsan boşluğa gelemiyor, bir makine gibi sürekli bakımı yapılmalı,psikolojik olarak, fiziksel olarak doyurulmalı,yeni bir şeyler öğrenmeli, biraz tembellik, biraz boşluk böyle dibe vurmama sebep oluyor, sonra nereden başlayacağımı bilemiyorum işte..

Kesinlikle olmaz demek mümkün değil ama bu konuda çok özen gösterdikleri de kesin canım. O nedenle güvenmek en iyisi. Tabiki haber iyice uç nokta.
Tüp bebek en iyi yumurta en iyi sperm ile yapılıyor ya adam konuyu yanlış anlamış. En iyi herhangi sperm sanıp kendini ortaya koymuş.
Kesinlikle çok zor.. o nedenle de bu işleri yapanlar daha dikkatlidir diye ummaktan başka bir şey gelmiyor elinden. Yoksa o korku ile insan evde doğurur :) Gerçi yakın bir zamanda bunu bir hayalimi gerçekleşirdim diye yapan bir kişiye denk geldim. Bir odada ebe ile Doğum yapmak bence hayal edilebilecek bir şey değil ama insanlar çeşit çeşit işte :)

Nereden öğrendik bilmiyorum ama durunca sanki zaman boşa gidiyormuş gibi geliyor ve daha da önemlisi bunu kötü bir şey olarak kodlamışız. Bir tane hayatımız var ve her an birşeyler yapmalı gibi hissediyoruz belki de. Ama ne olursa olsun her sıkıntının sonunda bir güneş doğuyor. ” Her şey geçer hayat kalır”diyor ya bir şarkıda. Tam da onu yaşıyoruz sanki :)

Bence insan bos da kalmali banane .. hic bisey yapmadan yatabilmeliiii
Onu yapıyorum bugün çünkü eşim yine dünden beri şehir dışında
Fast food tarzı zaten çocukların canına minnet:)
Bugün yemek yapmadım ama çaysız olmaz:) birazdan kalkıp çay koyarım, oğlan 16.40'da okuldan çıkacak, 5'i geçe eve gelir, yemek yeriz
Ay ne doluluk ne doluluk

Benim akşam yemeği yapmak için markete gitmem lazım. Peki ben ne yapıyorum?bir koltuğa yayılmış bir şeyler izliyorum,size yazıyorum. Hiç markete gidecek gibi bir halim yok. Akşam bizde kahvaltı olur, tost olur bilmiyorum ama kesinlikle yemek yok, gidişat bu yönde..

Sorma:)
Benim annem biraz fazla uyusa bile kendini suçlu hisseder, öyle yetiştirmişler ama yalan söyleyemem beni çok serbest büyüttü, bazen de, acaba ondan mı böyle oldum diyorum:) elimi bi işe atacakken kaç kere düşünüyorum
Annem şu an benden daha aktif, küçük bir şey için anında markete iner gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…