Alla alla.. Başka belirtileri de vardır sperm allerjisinin. Araştır bi nette.
Kızlar benim yumurtlamadan sonra karnım çok huzursuz oluyor. Ağrıyor tuhaf şeyler. Yumurtlamaya kadar hiç bir sorunum yok. Benim acaba bağışıklık aşısına mi ihtiyacım var. Spermlerle uyumsuzluk mu var nedir.
Aldım canım 1813 çıktı,dün Dr kese gördü amacı boş dedi onlar değil de ağır depresyon başladı, dün ölmeyi bile düşündüm, napcam bilemiyorum, çünkü direk kara bulutlar coktu ustume. Yabilir miyim,istiyor muyum bilmiyorum. Hayırlısi. Allah yardım etsin.dreamy07 kan sonucunu aldın mı
Canım o nasıl söz, yaparsın tabiki, antidepresanı doktoruna sormadan bir anda bırakmasaydın keşke, en tehlikelisi. Psikiyatr ile görüş hamilelere uygun antidepresan verecektir. Bu süreç çok önemli canım, bebeğe de yansır ruh halin.Aldım canım 1813 çıktı,dün Dr kese gördü amacı boş dedi onlar değil de ağır depresyon başladı, dün ölmeyi bile düşündüm, napcam bilemiyorum, çünkü direk kara bulutlar coktu ustume. Yabilir miyim,istiyor muyum bilmiyorum. Hayırlısi. Allah yardım etsin.
İlk 3 ay vermiyor ve dün psikiyatri sırasında beklerken kadının biri tek çocuk daha iyi bu karnındaki erkek olursa yandım, kizin için kötü olur. Kardeş olsa ne olmasa ne, bakabilicsn mi bez olmak s 70 lira diye diye gomdu beni. Kızıma haksızlık yapıyorum gibi grldi
Aldım canım 1813 çıktı,dün Dr kese gördü amacı boş dedi onlar değil de ağır depresyon başladı, dün ölmeyi bile düşündüm, napcam bilemiyorum, çünkü direk kara bulutlar coktu ustume. Yabilir miyim,istiyor muyum bilmiyorum. Hayırlısi. Allah yardım etsin.
İlk 3 ay vermiyor ve dün psikiyatri sırasında beklerken kadının biri tek çocuk daha iyi bu karnındaki erkek olursa yandım, kizin için kötü olur. Kardeş olsa ne olmasa ne, bakabilicsn mi bez olmak s 70 lira diye diye gomdu beni. Kızıma haksızlık yapıyorum gibi grldi
Sizde olmuyor mu? Bağışıklık aşısı gibi bişey yapıyorlarmış galiba
panic_attack Sen regl oldun mu?
Bir kere de gelmese olmaz. Yeniden test yaptın mı?Bugün olmam lazım. Gımışık gımışık hafif ağrım var sağlı sollu. Hatta hem yarına hem yarından sonraya randevu bile aldım hastaneden. Yenilenecek hormon tahlilleri için. Bekliyorum haşmetliyi, bugün yarın gelir kendileri.
Erken gebelik testi yapmam için içeriden bir şeyler dürtüyor benii:))
Bir kere de gelmese olmaz. Yeniden test yaptın mı?
Sizde olmuyor mu? Bağışıklık aşısı gibi bişey yapıyorlarmış galiba
Yapmadım. Küstüm, trip atıyorum artık. Teee Mart ortası aşılamaya kadar yapmıcam. O da tutmazsa teeee Mayıs sonuna kadar yapmıcam. Yetti beaa! Çok şımardı bu çocuk!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?