Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umarım tutar bu ay canım. Şayet tutmazsa sen de şubat ayında aşılama yaptır, lütfen, lütfen, yalnız bırakma beni:))Evet yaa doktor takiplisi rahat oluyo. O yüzden kaçırmayalım diye bu ay günaşırı yardırıyoruz biz. Yeminle bezdim. Tutsa bari.
Ben de mi aşılamayı Şubat'ta yaptırsam acaba..
Coraspin hapKizlar bu coraspin hap mi igne mi? Ben hapini alicaktim amma sanki igne denmis biyerde. Hangisi kullanilmali?
Hadi bakalım hayırlısıMerhaba kızlar ;
Dün akşam 5 gibi adetim başlamıştı. Yatana kadar da çok az damla damla geldi. Gece yoğunlaşmış. Sabah hastane ile konuştuğumuzda yoğunlaştığı zamanı 1. Gün saydılar ve bugün 1. Günüm. Yarın sabah kan vereceğim ve ultrason kontolü var. Öğleden sonra da sonuçlar değerlendirilecek ve herşey yolundaysa da 3. Gün yani Cumartesi akşamı iğnelere başlıyorum.
Evet ya, insanin planli programli bu isi yapmasi cok zor oluyor sahiden de. Ilk baslarda iyi de boyle ay ay ardina, bir yerden sonra fenalik geliyor.
Sean Bean ile evli olsam belki biraz daha istekli olurdum ama boyle de bir yere kadar.
Neyse bizim bu ay deneyip deneyemeyecegimiz hala muallak.
Umarım tutar bu ay canım. Şayet tutmazsa sen de şubat ayında aşılama yaptır, lütfen, lütfen, yalnız bırakma beni:))
Umarım adet olmaz hamilelik haberi alırsın.Bugün adet gunum takım oyle diyor, ama olmadım
Teşekkür ederim.Hadi bakalım hayırlısı
Gercekten cok zordu... bir anda dunya durdu sanki... disari ciktim.nefes aliyim diye.. gozyaslarimi durduramadim.. o arada kuzenim geldi ariyorum acmiyorsun dedi noldu dedii yok ben kendimde degildim.. beni oturtmus banka kendine mi yansin bana mi? O arada telefonum calmis yine acamadim.. yok atmiyor kalbi dedim.. daha kucuk benimkini de gec duydular dedi yok dedim umut yokmus kese buyumus bebek olmasi gerekenden kucuk dedi dedim...
neyse daha uzmeyim sizi o gune gittim de paylasayim dediydim ama yok yazmiyim..
Sean Be
Ama ama Şubat'ta Akrep burcu oluyööörr.. Mart'ta Yay. Ailecek Yay'ı tercih ediyoruz. O yüzden şansımızı Mart'ta deneyek dedik. :)
Cok tesekkur ederimCoraspin hap
Ya erken gelip Akrep olursa...
Ya gec kalip da Oglak olursa >: D
ahahahahahaaaaa. Koptum yaaa. Harikasin.
Bu arada bi ara basak diyorduk. Teraziyi de gectik de akrebe dogru gidiypruz. Hattaolmazsa oglaga kadar yolu var anlasilan... ama oglakkkk!!!!evlat olsa sevilmez sözüne ilham kaynagi pldugunu dusundugum insanlarin burcu. Neyse ona da razi olcem galiba bu gidisle :S
Eki Görüntüle 2230607
Eki Görüntüle 2230608
Eki Görüntüle 2230609
Eki Görüntüle 2230613
Kız adetliyken bakan Dr de de ne mide var arkadaş ya. Yarın olmam gerekiyor pof
Rabbim yaşatmasın bir daha..Bunu gercekten de yasayan bilir Ben de simdi hatirladim o gunlerimi
gittiğin dr yapmıyormuymuş canım.. umarım en kısa sürede hallolur..Merhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr kürtajlara baglı rahimde ileri derecede yapısıklık var. Hatta üçüncü bebegimi bu yüzden kaybettiğimi düşünüyor Dr. Benim lazer veya elettirik yöntemiyle rahim yapışıklığını acan Birilerini bulmam lazım. Bildiğiniz biryer varmı.
Çok geçmiş olsunMerhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr kürtajlara baglı rahimde ileri derecede yapısıklık var. Hatta üçüncü bebegimi bu yüzden kaybettiğimi düşünüyor Dr. Benim lazer veya elettirik yöntemiyle rahim yapışıklığını acan Birilerini bulmam lazım. Bildiğiniz biryer varmı.
Ya erken gelip Akrep olursa...
Ya gec kalip da Oglak olursa >: D
Eki Görüntüle 2230607
Eki Görüntüle 2230608
Eki Görüntüle 2230609
Eki Görüntüle 2230613
Merhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr kürtajlara baglı rahimde ileri derecede yapısıklık var. Hatta üçüncü bebegimi bu yüzden kaybettiğimi düşünüyor Dr. Benim lazer veya elettirik yöntemiyle rahim yapışıklığını acan Birilerini bulmam lazım. Bildiğiniz biryer varmı.
Merhaba nasılsıniz hanımlar. Ben gittim Dr kürtajlara baglı rahimde ileri derecede yapısıklık var. Hatta üçüncü bebegimi bu yüzden kaybettiğimi düşünüyor Dr. Benim lazer veya elettirik yöntemiyle rahim yapışıklığını acan Birilerini bulmam lazım. Bildiğiniz biryer varmı.