Ben 37 yaşında olmama rağmen niye bu kadar bekledin bakışlarını hissediyorum ve açıkçası umrumda değil. Bu bakışları atıp akıl verenler hep 20lerinin başında evlenip ikişer çocuk yapıp çocukla kocalarını elde tutmaya çalışan, bütün hayatı evlilik olan, hayatı kaçırmış tipler. Kocişine sunum yapanlar dersem net anlaşılmış olur. :)
Eğitim, iş, evlilik korkusu, doğru adam bulma derken 36da evlendim ki bana kalsa hala acelem yoktu. Çocuk sahibi olmanın riske gireceğini bile bile evlenmek için acele etmedim. Mutlu evlilik olmadıktan sonra napayım anne olmayı. Bir buçuk yıl baktık keyfimiz iyi, o zaman dedik başlayalım çocuk çalışmalarına. 6 aydır tık yok ama en baştan hazırdık bu sürece yaştan dolayı.
Tüp bebek aşamasında negatif görene kadar moralimi bozmam muhtemelen.
Bugün yumurta takibine başladık ve ilk iğnemi birazdan göbeeme yapacağım :) Dr.um çok umutlu çok pozitif. Çok küçük dozlarla çözeriz bu işi diyo ama bakalım ne zaman tutacak.
Sizler de bozmayın moralinizi. Çoğu insan ikinci, üçüncü çocuklarına 40larında hamile kalıyo. Yumurta ve sperm varsa, kanallar açıksa ihtimal hep vardır. Ne hikayeler okuyoruz burda. Önemli olan sağlıklı bir beden ve psikoloji. Gerisini doktorunuza bırakın. Ve mutlaka antioksidan kullanın. Tüm değerlerimin iyi olmasını doktorum aylardır antioksidan kullanıyor olmama ve sağlıklı beslenmeme bağlıyor. Günde 100 mg koenzim q10 ve ek olarak omega3 kullanmayı ihmal etmeyin. Öpüyorum hepinizi yoldaşlarım :)