• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

gel canım tabi :) ben buralardayım :rapci:
ağrım 3 gündür var dün bir ara hafifledi akşam geri geldi... bugün de çok rahatsız edici değil... ağrı geçince çatlamış oluyor galiba...çatlayıp +14 dediğimizde de regl geliyor...
Aynen boşa gidip duruyor yumurtacıklar:) eskiden çok daha şiddetliydi ağrılarım artık o kadar olmuyor.. demek o kadar büyümüyor yımırtalar:))

Sen de yakı dene ama canım bi :KK53:
Öbür ay artık beraber deneriz

Sen de yakı dene ama canım bi :KK53:
Öbür ay artık beraber deneriz
yaa ben kullanırım zaten.. sırtıma belime ama bebek için işe yaradığını yeni duydum :)) çok durduramam ama en fazla 2 gün..
yaa aklıma geldi bak şimdi nisandaki gebeliğimde yakı vurmuş olabilirim epey bel ağrısı çekiyordum sırt bel ağrısı üşütmekden ya da stresten gerildim heralde diyerekten.. yapıştırmıştık.. acaba o zaman mıydı :confused:

gerçi hepsi birer sebep vesile Rabbim verince oluyor işte:)

yaa ben kullanırım zaten.. sırtıma belime ama bebek için işe yaradığını yeni duydum :)) çok durduramam ama en fazla 2 gün..
yaa aklıma geldi bak şimdi nisandaki gebeliğimde yakı vurmuş olabilirim epey bel ağrısı çekiyordum sırt bel ağrısı üşütmekden ya da stresten gerildim heralde diyerekten.. yapıştırmıştık.. acaba o zaman mıydı :confused:

gerçi hepsi birer sebep vesile Rabbim verince oluyor işte:)
Keainlkle canım işte bazen sebep arıyor insan ama eakiden beri de yapılan eski kadınalrın çocuğu olmayanalr çok yaptığı birleymiş, bel çektirmek bel açıklığı vs yakı yapıştırmak. İşte insan çare arıypr denemem istiyor. Bende valla belime sıcağı çok sevdiğim için seve seve yaptım hep

Sabah kalkınca al. Ben alıyorum çocukları hazırla vs derken ancak bir iki saat sonra kahvaltı yapabiliyorum. Hemen 30 dk sonra yiyeceksin diye bir şart yok ki. Aç karnına alma şartı var ki iyi emilsin. Miden de sorun yoksa bir iki saat sonra ye kahvaltini.
Ama oyle yaziyor prospektuste. Bir yerde daha okudjm. Yarim saat oncd alinmali diye.
Bu arada hakkaten cok guzel peofil fotosu yapmissin. Cok yahsidir,cok hojdir :d

yok yok yarım saat sonra kahvaltı yapmak zorunda değilsin, sadece yarım saat yememek zorundasın.

Evet ben de bunu demeye calisiyordum. Miden de bir rahatsizlik yoksa (mide asidi vs gibi) 30 dakika sonra yemek zorunda degilsin ama 30 dakika ac kalacaksin. Yataktan kalkinca ic, ise gidene kadar zaten bir ton zaman gecer. Hemen kahvaltini yaparsin orada. MASLOW MASLOW

yok yok yarım saat sonra kahvaltı yapmak zorunda değilsin, sadece yarım saat yememek zorundasın.

Evet ben de bunu demeye calisiyordum. Miden de bir rahatsizlik yoksa (mide asidi vs gibi) 30 dakika sonra yemek zorunda degilsin ama 30 dakika ac kalacaksin. Yataktan kalkinca ic, ise gidene kadar zaten bir ton zaman gecer. Hemen kahvaltini yaparsin orada. MASLOW MASLOW
Anladim hanimlar. Faydali bir bilgi oldu tesekkurler. Zor oluyordu boylesi. Gerci midemde de bi problem olur mu bakicam. Bugun mesela reflu gibi bisey oldu. Tum yediklerim bogazimda. Cok kotuyum. Ilac da kahvaltidan cok once alirsam dokunur mu diye bi deniycem. Soeun olmazsa evde cikmadan atarim.agzima. isyedinde de yaparim yine kahvaltimi

Uterus tirmiklanmasi
Gece ayak üşümesi
Göğüs uçlarında hafif hassasiyet
Aşırı duygusallık

Birşey ifade eder mi?

Kendimi kandırmak istemiyorum... öylesi daha zor geliyor...

Keainlkle canım işte bazen sebep arıyor insan ama eakiden beri de yapılan eski kadınalrın çocuğu olmayanalr çok yaptığı birleymiş, bel çektirmek bel açıklığı vs yakı yapıştırmak. İşte insan çare arıypr denemem istiyor. Bende valla belime sıcağı çok sevdiğim için seve seve yaptım hep
Yakı nedir? Linki var mı?

Bu arada el ile kendi kendine gebeligi anlayanlar varmis. Buni duyaniniz var mi arkadaslar. El derken parmak ile kendi kendini muayene edip gebe olup olmadiklarini anliyorlarmis

"Eski bir konudan alıntıdır..."

slm kizlar gecenlerde siteleri gezerken kendisinin hemsire oldugunu soyleyen bi kadin
her ay kendisini test yaptigini ve yuzde yuz dogru ciktigini yazmis ve en az 10gun onceden bunu bildigini yazmis.
bunun icin elini iyice yikayip afedersiniz orta parmagini vajinasina sokuyormus,
eger parmagina girişe yakın bi yerde sert bisey gelirse(burun ucu sertliğinde) bu rahmiymis yani adet olacakmis,
eger sonsuz bi bosluk geliyosa ya da rahmi yukarda ama dudak kıvamında bişeye (rahim ağzı -serviks ) dokunuyorsa hamile demekmis...

Var mi bilen,duyan,uygulayan?

Bu arada el ile kendi kendine gebeligi anlayanlar varmis. Buni duyaniniz var mi arkadaslar. El derken parmak ile kendi kendini muayene edip gebe olup olmadiklarini anliyorlarmis
evet evet eskiden ultrason kan testi mi vardı canım öyle anlıyorlarmış ebeler... hatta hiç unutmam muhteşem yüzyılda hürreme elle mayne yapıp hadi hayırlı olsun dediydi ebe :KK48:
ama denemedim :KK52:

evet evet eskiden ultrason kan testi mi vardı canım öyle anlıyorlarmış ebeler... hatta hiç unutmam muhteşem yüzyılda hürreme elle mayne yapıp hadi hayırlı olsun dediydi ebe :KK48:
He iste halen daha bunu uygulayanlar varmis ve kendine uygulayip anlayabiliyorlarmis. Biz de yapip anlayabiliriz belki. dicilek dicilek belki sana da faydali olur. Bilmiyorum tabi bence bunu yapip binsonuc cikarmak da anca idi bilenlerin yapabilecegi bisey amma cevrenfe varsa boyle seylerden anlayan birileri onlardan da bilgi alip uygulanabilir

He iste halen daha bunu uygulayanlar varmis ve kendine uygulayip anlayabiliyorlarmis. Biz de yapip anlayabiliriz belki. dicilek dicilek belki sana da faydali olur. Bilmiyorum tabi bence bunu yapip binsonuc cikarmak da anca idi bilenlerin yapabilecegi bisey amma cevrenfe varsa boyle seylerden anlayan birileri onlardan da bilgi alip uygulanabilir
evet tabi denenebilir :)

Ay ne hurremdi be. Valla simdi konusu acildi da ne diziydi. Hepimizde yer etti :) kendileri bile boyle bir basari yakalayacaklarini tahmin.etmiyorlarmis

aynen sıkı takip ettiğim nadir dizilerden. :) ama öyle dediklerini duymadım.. bence başından belliydi :)
Bn ilk iki sezonu izlememistim. Sonradan basladim.ve izleyemedigim iki sezonu da internetten izlemistim ve asıl kacirdigim da o sezonlarmis. Cok guzeldi gercekten. Valla roportajda okumustum. Boyle bir basariyi beklemiyorduk diye neyse. Hurreemin bir de saraya ilk geldiginde kizlik muayenesi sahnesi vardi. Muayene ediljcek diye kudurmustu. Birak be kadin hayvan miyiz biz diye sinirlenmisti. Halen aklima geldikce gulerim.
Neyse bu muayene isini cozsem iyi olur. En azindan az cok fikir sahibi olunur boylelikle o ay bebek var mi yok mu diye. Topikte de kimse yok.sanirim bilen :S

Bn ilk iki sezonu izlememistim. Sonradan basladim.ve izleyemedigim iki sezonu da internetten izlemistim ve asıl kacirdigim da o sezonlarmis. Cok guzeldi gercekten. Valla roportajda okumustum. Boyle bir basariyi beklemiyorduk diye neyse. Hurreemin bir de saraya ilk geldiginde kizlik muayenesi sahnesi vardi. Muayene ediljcek diye kudurmustu. Birak be kadin hayvan miyiz biz diye sinirlenmisti. Halen aklima geldikce gulerim.
Neyse bu muayene isini cozsem iyi olur. En azindan az cok fikir sahibi olunur boylelikle o ay bebek var mi yok mu diye. Topikte de kimse yok.sanirim bilen :S
ilk iki sezon harikaydı sonra değişiklik bilmem ne olunca insan bir soğuyo ya..

bence daha araştırmaya gerek yok sen paylaşmışsın adete yakın dene bakalım... anlayabiliriz diye düşünüyorum... bende bata yakın denerim:)

Back