can09e Marjo adet takvimine göre tam yumurtlama gününde bi akraba kadın belime masaj yapıp yakı yapıştırdı. O dönem boyunca durdu sonra çıkardım. Yumurtlama döneminde gün aşırı ya da bazen iki gün üstüste ilişki oldu. Yumurtlama dönemi bitince beklenen adete kadar olan süre içinde sadece iki gün ilişki oldu.Adete 5 gün kala kan testi yaptırdığımda hamile değildim. Sonra bi baktım adetim 5 gün gecikti. Test yaptım beta 20 çıktı. Sanırım geç döllenme oldu. Ben inanarak yapmadım sadece denemek için yapmıştım. Ama düşükten sonra hiç korunmamama rağmen hamile kalmamıştm. Tam düşükten sonraki 5. Ayda yakı yapıştırmayı denedim. O ay hamile kaldım. Sebebi yakı mı yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum :)
Bat mayıs 2018 / yakı ile hamile kalınır mı? bu konuyu ben açmıştım orda ayrıntılı yazmıştım :)
Cok tesekkur ederim cevabin icin :) Birseyi cok merak ettim, ovulasyon testi yapmis miydin? Yani yumurtlama gununu nasil anladin. Ben hem test yapiyorum, hem akintiyi takip ediyorum. Adet bitiminden yumurtlama sonuna kadar da 6-7 kere birliktelik yasayinca geri kalan 10-15 gunde icimden bile gelmiyor artik (esime de bikkinlik geliyor sanirim).
Cunku eger adetten 5 gun sonra HcG 20 ciktiysa sahiden de gec dollenme olmus demektir. Yani yumurtlama donemini o zaman yanlis mi hesapladin? Onu merak ettim.
Ben yumurtlama doneminde doktora gittim, sahiden de yumurtlama olup bitmisti doktorun dedigine gore. Ovulasyon testi de o sekildeydi zaten.
Evet hesaba göre beklenenden bir hafta sonra yumurtlama olmuş.Cok tesekkur ederim cevabin icin :) Birseyi cok merak ettim, ovulasyon testi yapmis miydin? Yani yumurtlama gununu nasil anladin. Ben hem test yapiyorum, hem akintiyi takip ediyorum. Adet bitiminden yumurtlama sonuna kadar da 6-7 kere birliktelik yasayinca geri kalan 10-15 gunde icimden bile gelmiyor artik (esime de bikkinlik geliyor sanirim).
Cunku eger adetten 5 gun sonra HcG 20 ciktiysa sahiden de gec dollenme olmus demektir. Yani yumurtlama donemini o zaman yanlis mi hesapladin? Onu merak ettim.
Ben yumurtlama doneminde doktora gittim, sahiden de yumurtlama olup bitmisti doktorun dedigine gore. Ovulasyon testi de o sekildeydi zaten.
Bugün son antibiyotik hapımı içtim ve tuvalete gittiğimde beklenen anın geldiğini gördüm
Leke falan da değil, bildiğin coşmuş da gelmiş
Evet hesaba göre beklenenden bir hafta sonra yumurtlama olmuş.
Yumurtlama sonrası dönemde sadece 2 defa ilişki oldu demiş ya arkadaş, işte o 2 ilişkide tutmuş belli ki
Demek ki yumurtlama geçti diye bırakmamak gerek
Evet kesin ovulasyon tarihi ultrason ve testle görüldüyse zor biraz, çok nadir görülen ikinci defa yumurtlama olmuş olabilir belki veya dediğin gibi ovulasyon sadece tahmini 14. Gün diye hesaplanmış olabilir.Ama ovulasyon testi pozitif veriyorsa, akintin varsa ve takip ediyorsan yumurtlamanin sonradan olmasi imkansiz gibi birsey. Ben de bu ay takip ettim, doktor da onayladi, olmus bitmis dedi. Demek istedigim eger sadece matematik hesabi ile 14.gun diye hesapladiysa yumurtlama gununu o zaman mumkun: 14 degil de 20 de olmus olabilir. Yani gec yumurtlamis olabilir. Ama testleri yapti, akintiyi takip etti, vucut isisi vs. butun belirtiler oradaysa sonradan nasil yumurtlama olur ki?
Tekrar okudum da, 'adet takvimine göre' yazmış yani galiba sadece takvime göre klasik tahmini gün olarak düşünülmüş ovulasyon.Ama ovulasyon testi pozitif veriyorsa, akintin varsa ve takip ediyorsan yumurtlamanin sonradan olmasi imkansiz gibi birsey. Ben de bu ay takip ettim, doktor da onayladi, olmus bitmis dedi. Demek istedigim eger sadece matematik hesabi ile 14.gun diye hesapladiysa yumurtlama gununu o zaman mumkun: 14 degil de 20 de olmus olabilir. Yani gec yumurtlamis olabilir. Ama testleri yapti, akintiyi takip etti, vucut isisi vs. butun belirtiler oradaysa sonradan nasil yumurtlama olur ki?
37. Gün olmuşumIyi bari rahatlarsin en azindan :) Sikinti yani bu sekilde dolasmak.
zahmet oldu bu heyecanının arasında.. aslında açtığın konulara bakarak bulabilirdik.. kusura bakma canım...can09e Marjo adet takvimine göre tam yumurtlama gününde bi akraba kadın belime masaj yapıp yakı yapıştırdı. O dönem boyunca durdu sonra çıkardım. Yumurtlama döneminde gün aşırı ya da bazen iki gün üstüste ilişki oldu. Yumurtlama dönemi bitince beklenen adete kadar olan süre içinde sadece iki gün ilişki oldu.Adete 5 gün kala kan testi yaptırdığımda hamile değildim. Sonra bi baktım adetim 5 gün gecikti. Test yaptım beta 20 çıktı. Sanırım geç döllenme oldu. Ben inanarak yapmadım sadece denemek için yapmıştım. Ama düşükten sonra hiç korunmamama rağmen hamile kalmamıştm. Tam düşükten sonraki 5. Ayda yakı yapıştırmayı denedim. O ay hamile kaldım. Sebebi yakı mı yoksa öyle mi denk geldi bilmiyorum :)
Bat mayıs 2018 / yakı ile hamile kalınır mı? bu konuyu ben açmıştım orda ayrıntılı yazmıştım :)
Yok ne zahmeti :) ayrıntılı hatırlamış olsam yazarım uzun uzun ama ben de net hatırlamadım o yüzden konuyu bulup yazdım :)zahmet oldu bu heyecanının arasında.. aslında açtığın konulara bakarak bulabilirdik.. kusura bakma canım...
hayırlı doğumlar diliyorum..Sağlıkla al kucağına.
Rica ederim :) sanırım olacağı varsa bir şekilde oluyor. Hiç ovülasyon testi kullanmadım. Flo diye adet takvimine göre adetimi takip ediyordum. Adetlerim düzenli olduğu için yumurtlama tarihine güveniyordum o programın. Ama büyük ihtimal o ay geç yumurtladım ve tahmin ettiğim adete bir hafta kala bence yumurtlama oldu ve o hafta iki ilişki oldu ve o şekilde hamile kaldım diye düşünüyorumCok tesekkur ederim cevabin icin :) Birseyi cok merak ettim, ovulasyon testi yapmis miydin? Yani yumurtlama gununu nasil anladin. Ben hem test yapiyorum, hem akintiyi takip ediyorum. Adet bitiminden yumurtlama sonuna kadar da 6-7 kere birliktelik yasayinca geri kalan 10-15 gunde icimden bile gelmiyor artik (esime de bikkinlik geliyor sanirim).
Bu ay ben 1 kere denedim canım 3 gün falan kaldı ama yumurtlamaya yakın tekrar takmam lazımdı alıp takamadım nasıl olsa bu ay denemicez diye :)))))) yani 3 gün kaldı ovulasyondan 3 4 gün önce çıkardım. 11.gün ilişki oldu bi daha olmadı zaten eşim hasta. Geçen ay 12.gün çatlamıştı. Bugün 13.gün eğilip kalktıkça ağrılar oluyor geçen ayda olmuştu zaten ama bir daha ki ay reglden sonra düzenli takıcam yakı canım :) ovulasyona kadar takıyorsun normalde
okuyorum konuyu canım sağol ... ben burayı da seviyorum.. kızlardan çok şey öğreniyoruz.. eğlenceli ayrıcaaa :)Bu ay ben 1 kere denedim canım 3 gün falan kaldı ama yumurtlamaya yakın tekrar takmam lazımdı alıp takamadım nasıl olsa bu ay denemicez diye :)))))) yani 3 gün kaldı ovulasyondan 3 4 gün önce çıkardım. 11.gün ilişki oldu bi daha olmadı zaten eşim hasta. Geçen ay 12.gün çatlamıştı. Bugün 13.gün eğilip kalktıkça ağrılar oluyor geçen ayda olmuştu zaten ama bir daha ki ay reglden sonra düzenli takıcam yakı canım :) ovulasyona kadar takıyorsun normalde
Sen varsan bende bakarım canım buraya da vakit buldukçaokuyorum konuyu canım sağol ... ben burayı da seviyorum.. kızlardan çok şey öğreniyoruz.. eğlenceli ayrıcaaa :)
gel canım tabi :) ben buralardayımSen varsan bende bakarım canım buraya da vakit buldukça
Ağrıların varmı ya bu ay dediğim gibi pek akıntımda olmadı zaten de. Dün az ağrım vardı dün aslında çatlamış olması lazımsı heralde. Bugün 13.gün baya sağlı sollu ağrılarım var. Bıktım valla bu sonu saçma biten ağrılardan dadölllenemiyor yumurtacık boş boş ağrı yapıyor
Benim 11 yaşındaki oğlum 1.5 yıldır hipertiroid ilacı kullanıyor.
Thyromazol hapın adı ve en fazla iki yıl içinde bırakılmazsa karaciğerde ciddi tahribat yapıyor.
6 ayımız kaldı, inşaallah bırakmayı başarır.
Sizin yani hipotiroidlilerin ilacı ömür boyu kullanılabiliyor yani şanslısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?