İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hoşgeldiniz bende 37 yaşındayım bi tüp denedik olmadı eşimde sperm azlığı vs var siz nerde tedavi oluyorsunuz

Benim ovulasyon testim bu ay böyleydi.

Eklentiler

• 20190119_114838.jpg
    90 KB · Görüntüleme: 41
bende amh dusurmek nasil olur dedim doktora. o da tamamen hormonal dedi.
Amh gelisen folikul sayisi ile ilgili bilgidim. PKOda cok miktarda folikul gelistiginden amh asiri yuksek cikiyor. Bunu dusurmek icin PKOnun kontrol altina alinmasi lazim
O da hormonal elbette.

Amh gelisen folikul sayisi ile ilgili bilgidim. PKOda cok miktarda folikul gelistiginden amh asiri yuksek cikiyor. Bunu dusurmek icin PKOnun kontrol altina alinmasi lazim
O da hormonal elbette.
aynen cnm. bakalm dogal yolla gebelik elde edemedim. topikte arkadaslar vitaminler yazmis onlardan alicm. bende tatliyi cok seviorm. ozllkle cikolata tarzi seyler. buda kaliteli yumurtlamayi engelliomus. nisan da.tup bebek randevum. vitamin takviyesi yapayim.o zamana kadar

Benim Mayıs 2018 AMH 4.17 fsh 5.95 lh 6.28 çıkmış ama pko yok Yani hiç bi belirtisi de Yok olsa dr söylerdi ki kaç dr gittik en son tüp bebekde 8 yumurta toplandı pko da sanırım çok yumurta çıkıyor bide brnim Aralık 2017 de AMH 2.16 doktor prowomen kullandırmıştı ondan yükselmiştir demişti Yani bende pko yoktur dimi üst yorumlarda sanki 4ün üstü pko gibi yazmışsınız kızlar

Sen burdaki herbi şeyi okumuyon o zaman. Koenzim Q10'un hücreleri yenileme özelliği var. O yüzden 30 yaşından sonra günde 1 tane 100 mg kullanılması tavsiye ediliyor. Kaliteli bir miktar yağ ile birlikte içilecekse "ubiquinone" formunda alabilirsin, fiyat olarak daha uygun. Yağ ile mesela balık yağı kapsülü ile birlikte içilme sebebi emilimi daha iyi olsun diye. Hangi formda olduğu şişenin arkasında ya da parantez içinde bi yerde yazar.
Ubiquinol formunda ise yağ ile birlikte içilmesine gerek yok. Ben şu an Solgar Ubiquinol kullanıyorum. Ama yine de Astalife balık yağı kapsülleriyle aynı anda içiyorum.
Daha önce de Solgar Koenzim Q10(ubiquinone) kullanmıştım. Direkt ubiquinol ürünü ile arasında fiyat olarak fark var. 100 mg kullanıyorum ama 200 de olur. Paraya bağlı. :)

PKO varsa karbonhidrattan uzak durup kilo vermek asiri onemli.

Insulin direnci varsa bunun dusmesi lazim.

Sonra şıp hamile kalınır..

2.16'dan 4.17'ye çıkması vitamin takviyesiyle olacak iş değil gibi geliyo bana ama bilemedim. Aynı laboratuvar sonucu mu bu peki? Adetin düzenliyse "pco yok sende" deyip geçebilirler. Yumurta azlığı gibi yumurta fazlalığı da problem. 3 - 3,5 üzerindeki değer için yüksek denirken, 1.80 - 3 arasına doğurganlık için en ideal değer deniyor. Bütün kaynaklar bu şekilde söylüyor. Ama doktorlar bi şey demiyor çok ilginç. :/

Doktorlara birakmayacaksin bu isi. En azindan bir doktora biakmayacaksin demek istedigim. Bir kac farkli doktordan fikir almak lazim. Saglik bile soz konusu oldugunda kimse senin derdine senin kadar sahip cikamaz. O yuzden bir kac farli fikir almak lazim. cilekliturta_33

İkisi de düzen lab yapıldı üç dr ikisi Prof demedi Yani yumurtan az yada fazla gayet iyi olduğunu söylediler yani pkonın lafı bile geçmedi aynen tuhaf gerçekten yine bi yaptırıp bakacağım son durum Ne diye

Yani gittiğim üç dr ve ikisi Prof tüp bebek dr u pkonın hiç konusu bile geçmedi burda yazılanlardan acabaya düştüm bide farkı bi lab yaptırayım

Iste ayni banada boyle dedi.gayet iyi dedi sadece.bide gittigim bi prof düzen lab.nin sonuclari biraz abarttigini söyledi.eşim duzende sperm testi yaptirmisti.asiri bi sonuc cikti adam tamam iyi ama boyle bi sonuc yok dedi.

Iste ayni banada boyle dedi.gayet iyi dedi sadece.bide gittigim bi prof düzen lab.nin sonuclari biraz abarttigini söyledi.eşim duzende sperm testi yaptirmisti.asiri bi sonuc cikti adam tamam iyi ama boyle bi sonuc yok dedi.
Brnim eşiminde sperm morfoloji düzen de 4-5 çıktı en az 3 testte ama tüp bebek merk lab 0 çıktı biz şok Dr düzenin sonucu doğru bulmadığını söyledi
amh için de bi tek amh bakıp pko denmiyor sanırım belirtileri bide ultrasonda da bakıldığında belli oluyor

Eklentiler

• IMG_1315.PNG
    134,3 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_1315.PNG
    134,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…