- 29 Mart 2017
- 1.553
- 5.116
- 158
Hoşgeldiniz bende 37 yaşındayım bi tüp denedik olmadı eşimde sperm azlığı vs var siz nerde tedavi oluyorsunuzKizlar merhaba.bu topigi yeni gordum.beni de araniza alirmisiniz?yasim 37.iki negatif tup bebek denemem var.rezervim dusuk benim de.havuz yontemiyle yumurta toplamaya calisiyoruz.aylardir hicbir ilerleme yok.opu oluyor ici bos cikiyor golikulun.ya da bazi zaman opu olmadas n catliyor yumurtam..sizler napiyorsunuz.
pcos olabilirmi acaba benmde 4..70 doktorum o sekilde soylediBen 30 yasindayim.6.72 cikti benim amh
bende amh dusurmek nasil olur dedim doktora. o da tamamen hormonal dedi.Valla pkolular daha şanslı. Çünkü yumurta var ama küçük. Tedaviyle onu çözüm buluyorlar. Bu amh yi yükselten nedir acaba. Benimki alttan ikincilerde geziyor.
Amh gelisen folikul sayisi ile ilgili bilgidim. PKOda cok miktarda folikul gelistiginden amh asiri yuksek cikiyor. Bunu dusurmek icin PKOnun kontrol altina alinmasi lazimbende amh dusurmek nasil olur dedim doktora. o da tamamen hormonal dedi.
aynen cnm. bakalm dogal yolla gebelik elde edemedim. topikte arkadaslar vitaminler yazmis onlardan alicm. bende tatliyi cok seviorm. ozllkle cikolata tarzi seyler. buda kaliteli yumurtlamayi engelliomus. nisan da.tup bebek randevum. vitamin takviyesi yapayim.o zamana kadarAmh gelisen folikul sayisi ile ilgili bilgidim. PKOda cok miktarda folikul gelistiginden amh asiri yuksek cikiyor. Bunu dusurmek icin PKOnun kontrol altina alinmasi lazim
O da hormonal elbette.
Yok canim öyle bisey demedipcos olabilirmi acaba benmde 4..70 doktorum o sekilde soyledi
Yok canim öyle bisey demedi
Ne marka ne? Ne alicam coenzim q10 diye ilaç mi var.
Eksik bilgi verme bana hocam. :) Astalife dedin aldım. Elindeki multivitaminde ubiquinol mu nedir o var kullan dedin. Ok onu da arada sırada alıyorum. Ama bana coenzim q10 demedin. Tamam Hergün d vitamini içiyorum. Arisutunu de yumurtlamaya kadar içtim. Selenyum kaynağı cevizi yumurtlamaya kadar günde 3 tane yedim. Glutensiz besleniyorum. Troit ilacımı aksatmadan içtim. Bu arada kan sulandirici içtim. Sabahları organik yumurta haşlanmış zeytinyağlı. ALLAHIMA binlerce şükür her tarafım kalite oldu, kalite akıyorum. (Şahika style) da acaba yumurtalarım kaliteli oldu mu :)
PKO varsa karbonhidrattan uzak durup kilo vermek asiri onemli.aynen cnm. bakalm dogal yolla gebelik elde edemedim. topikte arkadaslar vitaminler yazmis onlardan alicm. bende tatliyi cok seviorm. ozllkle cikolata tarzi seyler. buda kaliteli yumurtlamayi engelliomus. nisan da.tup bebek randevum. vitamin takviyesi yapayim.o zamana kadar
Insallahh bende oyle umuyorum.o.zaman cok.sanslisin..ins iyi bi tedavi ile her sey iyi olur
Benim ovulasyon testim bu ay böyleydi.
Benim Mayıs 2018 AMH 4.17 fsh 5.95 lh 6.28 çıkmış ama pko yok Yani hiç bi belirtisi de Yok olsa dr söylerdi ki kaç dr gittik en son tüp bebekde 8 yumurta toplandı pko da sanırım çok yumurta çıkıyor bide brnim Aralık 2017 de AMH 2.16 doktor prowomen kullandırmıştı ondan yükselmiştir demişti Yani bende pko yoktur dimi üst yorumlarda sanki 4ün üstü pko gibi yazmışsınız kızlar
2.16'dan 4.17'ye çıkması vitamin takviyesiyle olacak iş değil gibi geliyo bana ama bilemedim. Aynı laboratuvar sonucu mu bu peki? Adetin düzenliyse "pco yok sende" deyip geçebilirler. Yumurta azlığı gibi yumurta fazlalığı da problem. 3 - 3,5 üzerindeki değer için yüksek denirken, 1.80 - 3 arasına doğurganlık için en ideal değer deniyor. Bütün kaynaklar bu şekilde söylüyor. Ama doktorlar bi şey demiyor çok ilginç. :/
Evet degerlendirdik baya onesinden basladik. Hayirlisi olsun.14-15'inde yumurtlamissin canim. Degerlendirdiyseniz insallah tutmustur.
İkisi de düzen lab yapıldı üç dr ikisi Prof demedi Yani yumurtan az yada fazla gayet iyi olduğunu söylediler yani pkonın lafı bile geçmedi aynen tuhaf gerçekten yine bi yaptırıp bakacağım son durum Ne diye2.16'dan 4.17'ye çıkması vitamin takviyesiyle olacak iş değil gibi geliyo bana ama bilemedim. Aynı laboratuvar sonucu mu bu peki? Adetin düzenliyse "pco yok sende" deyip geçebilirler. Yumurta azlığı gibi yumurta fazlalığı da problem. 3 - 3,5 üzerindeki değer için yüksek denirken, 1.80 - 3 arasına doğurganlık için en ideal değer deniyor. Bütün kaynaklar bu şekilde söylüyor. Ama doktorlar bi şey demiyor çok ilginç. :/
Yani gittiğim üç dr ve ikisi Prof tüp bebek dr u pkonın hiç konusu bile geçmedi burda yazılanlardan acabaya düştüm bide farkı bi lab yaptırayımDoktorlara birakmayacaksin bu isi. En azindan bir doktora biakmayacaksin demek istedigim. Bir kac farkli doktordan fikir almak lazim. Saglik bile soz konusu oldugunda kimse senin derdine senin kadar sahip cikamaz. O yuzden bir kac farli fikir almak lazim.cilekliturta_33
Iste ayni banada boyle dedi.gayet iyi dedi sadece.bide gittigim bi prof düzen lab.nin sonuclari biraz abarttigini söyledi.eşim duzende sperm testi yaptirmisti.asiri bi sonuc cikti adam tamam iyi ama boyle bi sonuc yok dedi.İkisi de düzen lab yapıldı üç dr ikisi Prof demedi Yani yumurtan az yada fazla gayet iyi olduğunu söylediler yani pkonın lafı bile geçmedi aynen tuhaf gerçekten yine bi yaptırıp bakacağım son durum Ne diye
Brnim eşiminde sperm morfoloji düzen de 4-5 çıktı en az 3 testte ama tüp bebek merk lab 0 çıktı biz şok Dr düzenin sonucu doğru bulmadığını söylediIste ayni banada boyle dedi.gayet iyi dedi sadece.bide gittigim bi prof düzen lab.nin sonuclari biraz abarttigini söyledi.eşim duzende sperm testi yaptirmisti.asiri bi sonuc cikti adam tamam iyi ama boyle bi sonuc yok dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?