İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Kullandigin Coenzim ubiquinol mu? Bir de ne kadar kullaniyorsun? Kac mg yani? Icerken saglikli bir yag ile icmen lazim, bu zeytinyagi olur ya da balik yagi olur.
Evet canim ubiquinol.ama yag ile kulkanmam gerektigini bilmiyordum ben.oyle deniyim.bosa mi icip duruyorum o zaman.bir de kc mg bilmiyorum ama yukliuim resmini bsk kullandigim ilacin.balik yagi iceriyor yaziyor ust unde

Amerikada californiayadayiz.ailen nerde yasiyordu.orda olmuyorum tedavi.cok daha pahali olucakti.karsilayamayiz orda masraflari.yoksa esimden ayri cok xor oluyor benim icin.bir de onun mucadeli esini veriyorum psikolojik olarak.o yuzden daha da zorlasiyor hersey.

Bu 100 mg. Benim internette gordugum bundan sonuc alan insanlar gunde 400 mg falan kullaniyorlar. Ben de 100 kullaniyorum ama bir yumurta azligi vs soz konusu degil, ben kalitesi artsin diye kullaniyorum. Sen icinde hic bir yag olmayan sade bir ubiquinol kullanip gunde 400 mg kadar alabilir misin? Mutlaka ama mutlaka doktoruna sor. Yaninda da iyi kalite bir omega 3 yagi al ayrica.

Sabahlari da zeytinyaginin icine corek otu at, tuzla, ekmegi bana bana ye. Ancak corek otlarini guzelcene cigne. Yumurtlama gununun sonuna kadar yap bunu. Bir gun avocado bir gun zeytinyagi dene. Sekeri azalt, proteni birazcik daha artir. Saglikli yaglari da artir. Yumurtalar sekerli ortamda gelismiyorlar maalesef. Maalesef diyorum cunku bugun dilim dilim cikolatali ekmek yiyen benim ama benim adetim yaklasti. Kimse karismasin o yuzden

Ya bir dakika, sen bir anlatabilir misin tekrar? 37 yasindaydin, cocugun yoktu ve kist mi vardi sol tupte? Herseyi karistiriyorum ya Rabbim.

Eltin de yalniz yardimci kadin oyuncu her ruyanda.
Cidden daha önceki saçma rüyamın da içindeydi değil mi
Kız kardeşim yok diye belki çok severim kendisini, muhabbetimiz de çok iyidir.
Çok sık görüşemiyoruz ama bir telefon konuşmamız birkaç saatten az değildir:)
Belki de ondan böyle kadınsal konulardaki yardımcı kadın oyuncuyu o olarak seçiyor beynim

Ne marka ne? Ne alicam coenzim q10 diye ilaç mi var.

Kız sen hala kaliteyi nasıl arttıracaz diye mi soruyosun?

Eksik bilgi verme bana hocam. :) Astalife dedin aldım. Elindeki multivitaminde ubiquinol mu nedir o var kullan dedin. Ok onu da arada sırada alıyorum. Ama bana coenzim q10 demedin. Tamam Hergün d vitamini içiyorum. Arisutunu de yumurtlamaya kadar içtim. Selenyum kaynağı cevizi yumurtlamaya kadar günde 3 tane yedim. Glutensiz besleniyorum. Troit ilacımı aksatmadan içtim. Bu arada kan sulandirici içtim. Sabahları organik yumurta haşlanmış zeytinyağlı. ALLAHIMA binlerce şükür her tarafım kalite oldu, kalite akıyorum. (Şahika style) da acaba yumurtalarım kaliteli oldu mu :)

Son düzenleme:
En ufak çizikte bile antibiyotik verir doktorlar burda

Bi Nutella kadar tatlı olamadık bu hayatta demek, ona yanıyorum diye sitem et bence, kıyamaz o zaman

Inşallah canım. Birbirimizi anlıyacağımiz günler yakın olsun inşallah.

Ovu testinin boyle cikmasi cok tuhaf. Yoksa hamile misin? Ovu testleri de hcg yakaliyor ya idrarda.

Bilmiyorum göreceğiz. Gebelikte bişey yok yalnız.

Bildiğim kadarıyla ovulasyon testleri herhangi bir zamanda böyle çıkabiliyor.
Test çizgisinin, controlden daha koyu, en azından aynı çıkması gerek.
Ama normalde hiç bu koyulukta görmüyorsan onu bilemem, bazı kişilerde bu bile pozitif sayılabilir

Aa bir deniyim bunlari canim ben.cok tesekkur ederim.ubiquinolu da arastirayim.tamam senin nazeretin varmis yiyebilirsin cikolata

Astalife nedir kizlar?

Ben hiç cektirmedim ama rahim filmi çektirmek tüpleri açıyormuş. Deneyimli bir çok arkadaş var burada belki onlara sorabilirsin. Hatta belki sormuşsundur bile.
Cekildi benim 4 sene onceydi ama acilmadi herhalde canim.bu arada az once daha once amerikadan getirdigim vitaminlerim vardi onlara baktim coenzim q10 varmis 400mg diyor.krill oil buldum.cok sevindim.onlara basliyim ben.burdakileri birakip.almisim burda bunu onerdikleri icin birakmisim.ve unutmusum.bir bakayim belki duruyorlardir diye aklima geldi ve varmis.

Son düzenleme:
Canım merhaba hoşgeldin aramıza rahim filmini çektireli 4 sene olmuş bence tekrar çektirmelisin..

Kızlar aranızda tüp bebek deneyen varmıydı benim bi ay önce negatif sonuç aldık bi kaç gün Sonra adetim oldu bi tık fazla sürdü ama şimdi 2.adet 3 gündür kahverengi ve yoğun değil adet düzensizliği normal diye okudum ama niye bu renk karnım belim de ağrıdı sanki sökecek ama olmuyor gibi pffffffff

Tomris harika bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…