İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Çok tebrik ederim. Ben de ağır iciciydim. Kızıma hamile kalinca bıraktım. 6 sene olmuş. Darısı sigara içenlerin başına. can09e E Efembahya

Merhaba. Ben de 2 ay iğneli yumurta takibinden sonra hsg çekilenlerdenim. Bilinen hiçbir sorun yok ve aynen sizin gibi ben de hsg sayesinde şansım artar diyerek hemen aşılama yapılsın istemiştim ama doktorum acele etmeyelim, 1-2 ay akışına bırakıp bekleyelim dedi. Siz de hsg sonrasında hamile kalanlardansınız yani? Ne güzel. Darısı başıma. :) Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.

Evet hiç beklemiyordum :) Çok sağolun, darısı size.

Kızlar ben aktaran ,civan percemi, aslanpencesi, hayıtotu tohumu aldım şimdi soruyorum size bana akıl verin hangisi adet söktürücü ve hangisini nekadar içeyim.hala kırmızılar yokkkkk

Kızlar ben aktaran ,civan percemi, aslanpencesi, hayıtotu tohumu aldım şimdi soruyorum size bana akıl verin hangisi adet söktürücü ve hangisini nekadar içeyim.hala kırmızılar yokkkkk
Kuzum onlari kullanmani tavsiye etmiyorum... sen doktor muayenesini bekle ona gore yol alirsin... kac dk kaynadigi ne reaksiyon gosterecegi belli olmaz... kas yapmak isterken goz cikarmani istemem...

kizlar bende 3 yillik evliyim. dogal yolla olmadi bebegimiz. bir klomen v3 igne tedavimiz var basarisiz. tekrar doktora gittim. tup bebek dediler. arkadaslar rica ediorm.bana da dua edermisiniz. artik psikolonim bozuldu. 31 yasindayim. cok.sukur inacli biriyim ama bazen insan sorgulamadan edemiyor

Allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin. Olacak bu is merak etme. Herseyjn nir zamani var.

Bir tek yürüyüş yapmıyorum bunların dışında hepsi var. Çalışıyor musunuz? Ev hanımı mısınız?

Notcuk: senella artık yürüyüşlere başla.

Merhaba hanımlar
Bende 36 olucam cuma günü

Canım hoşgeldin. Burası güzel bir başlık, senin gibi test uzmanına inşallah en kısa zamanda işimiz düşer. :)

Sen hamile değilmiydin en son. Kimyasallar yasamisyltin en son onlara çözüm buldun mu? Ben pıhtılaşma testi yaptırdım. Bir genim homozigot çıktı.

Kuzum onlari kullanmani tavsiye etmiyorum... sen doktor muayenesini bekle ona gore yol alirsin... kac dk kaynadigi ne reaksiyon gosterecegi belli olmaz... kas yapmak isterken goz cikarmani istemem...
Artık sinirlerim bozulmaya basladı. Dünde sogan suyunu yaptım iki yudum içtim sonra döktüm bu seferde hormonların dengesini bozarım diye korktum.

Amin inşallah, hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah.

Bayağı emek var doğal ola-rak sende uğraşmışsın.
Rahim filminden Onc e hiç gebelik oluşmuş muydu? Şu rahim filmi mucizesini bizde yaşarız inşallah panic_attack .

panic_attack canım bu benim içtiğim Astalife q10 iceriyormuydu. Ayriyeten almam mi lazım.

Artık sinirlerim bozulmaya basladı. Dünde sogan suyunu yaptım iki yudum içtim sonra döktüm bu seferde hormonların dengesini bozarım diye korktum.
Biraz daha sabir... dua ve telkin ise yarayabilir... hepimizin bebesini kucaginda goruyorum arttiriyorum sikayetlendigimizi okuyorum ve kıs kıs guluyorum, ayy ne gunlerdi diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…