Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 gün araylamı dıyorsunuz yani?Mehmet Fatih Karslı nın canlı yayınında denk gelmiştim diyorki 3 gün üst üste yada gün aşırı yanlış çünkü sperm tahlili alacağımız zaman 4 gün cinsel perhiz öneriyoruz hastalarımıza canlı ve sağlıklı kalabilmeleri açısından yani hanımlar bu doğruysa yumurtlamadan 3 gün önce yumurtladığınız an ve onu takiben 3 gün daha uygun olmazmı
Ben Mehmet Fatih karslı dan ne duyduysam onu söyledim valla sizi yanıltmış olmayım inşallah herkes doğru zamanı yakalar hepimiz başarırız3 gün araylamı dıyorsunuz yani?
Yumurtalama kaçar ama busekılde.
Yumurtlama dönemi çif çizgi görüldüğü anda 3 gün üst üste olacakmış.
Busekılde çok gebe kalan var.
Bu arada Bn geçen ay ovulasyon testi kullanmadım fakat gün aşırı birliktelik oldu. Tutmadı fakat inşallah bu aya tutar
Rabbim açılan ellerimizi yorulan gönüllerimizi görecek inşallahMerhabalar güzel anne adayları. Bende 38 yaşını bitirmek üzereyim. 2013 eylül doğumlu bir oğlum var(çok şükür) ve 2022 ocak doğumlu bir cennet kuşum var.tabi oğlumu kaybetmek çok yıprattı beni ve eşimi. Bende yeniden toplanmak için şifamı gökkuşağı bebeğimi istiyorum. Doktorum sezeryan doğumdan sonra 4.ayımda korunmamamı söyledi. İlk 3ay doktor gözetiminde yumurta takibi yapıldı. Yumurtalar güzel büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. Doktor stres ve üzüntünün etki ettiğini söylüyor. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Akışa bıraktık. Rabbim nezaman nasip ederse sağlıkla kucağımıza alacağımız ve biyiteceğiz evlatlar nasip olsun hepimize
Duymamıştım.Düşük ve kimyasal için dereotu yiyin diyorlar ama:/ geçmiş olsun umarım tekrar olmaz daha doğrusu sağlıklı olsun
Cnm nasıl gidiyor ovulasyon işiMesajinizi okurken Mesaji ben yazdım sandim ay ayni ben... Bende ikinciyi istiyorum yaşım 2 ay sonra 38 olacak. 10 sene önce korunmayı bıraktığım ay çok kolay hamile kaldım. Oğlum var 2013 doğumlu 9 yaşında. Bizimde günaşırıya rağmen olmadı. Ovülasyon testlerim geldi. Adetim bitince takibe başlayacağım
Henüz çok silik çıkıyor kuzum yaa benim için iyi aslında eşimin şehir dışından dönmesine 2 gün kaldiCnm nasıl gidiyor ovulasyon işi
Var mı Bi hareket
Hoşgeldiniz İnşallah Rabb'im hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.Merhabalar güzel anne adayları. Bende 38 yaşını bitirmek üzereyim. 2013 eylül doğumlu bir oğlum var(çok şükür) ve 2022 ocak doğumlu bir cennet kuşum var.tabi oğlumu kaybetmek çok yıprattı beni ve eşimi. Bende yeniden toplanmak için şifamı gökkuşağı bebeğimi istiyorum. Doktorum sezeryan doğumdan sonra 4.ayımda korunmamamı söyledi. İlk 3ay doktor gözetiminde yumurta takibi yapıldı. Yumurtalar güzel büyüyor çatlıyor ama gebelik oluşmuyor. Doktor stres ve üzüntünün etki ettiğini söylüyor. Sonra doktora gitmeyi bıraktım. Akışa bıraktık. Rabbim nezaman nasip ederse sağlıkla kucağımıza alacağımız ve biyiteceğiz evlatlar nasip olsun hepimize
AminHoşgeldiniz İnşallah Rabb'im hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder.
Ben 2 gündür yapıyorum test aynı senınkı gibi silik şuan.Tikabasa Muhtemel yumurtlama günüm 12 Aralık. Bu arada ateş ölçümüne de bakiyorum. Bir program var her sabah kaydediyorum. Sen de durum ne?
Benim çizgi koyulasmaya başladı bir iki güne kadar yumurtlama olacak sanırımBen 2 gündür yapıyorum test aynı senınkı gibi silik şuan.
Takvımlere göre daha yumurtlama gelmedi fakat takvimler garanti değil biliyosun
Birde Bnim adetlerim gecikiyor. 30-33-37 gün belli olmuyor her ay değişiyor.
Yumurtlamada daha var bence ama yınede testlere devam.
Gün aşırı ilişkiye devam...
Bu arada bugun beyaz süt kesiği gbi kremsi yapışkan akıntı başladı.
Oo masallah hadi bakalımBenim çizgi koyulasmaya başladı bir iki güne kadar yumurtlama olacak sanırım
Resim atarmısın özelden yada burdanBenim çizgi koyulasmaya başladı bir iki güne kadar yumurtlama olacak sanırım