- 2 Haziran 2018
- 1.310
- 1.336
- 44
Hangi ovülasyon testini kullandınızSlm arkadaşlar
Bu mesajı yazmışım 3 aralıkta
Ve şuan hamileyim
Ovulasyon la takip ettiğim bu ayda tuttu çok şukur
İlk hamılelğimdeki gbi 2 ayda şak dıye tutar mı demişim(çok sukur tuttu)
Yaş 38
Eşim 45
Sizler nasılsınız?
İnnovitaHangi ovülasyon testini kullandınız
Gittim zatenKonu ile ilgili doktora gidin bence
Geçmiş olsun,şimdidenGittim zaten
Pcos dedi
Femara kullandım
P. Tesi kontrole gıdecegım
Ben de 43 yaşındayım 4 yıldır uğraşıyorum. Aşılama ve tüp bebek de başarısız oldu. Bu yaşlarda yumurta ve sperm kalitesiz olabiliyormuş. Her ay avuç avuç vitamin vs kullanıyorum ama henüz nasip olmadı. Tez vakitte kolaylıkla nasip etsin inş. BizlereHerkese merhaba, ben de 42 yaşındayım, eşim 48. 13 yaşında Allah bağışlasın bir kızımız var. kızımdan sonra çok tedaviler, takipler, hormon ilaçları ve tüp bebek denedik ama olmadı zaten kızım da çok zor olmuştu, biz de vaz geçtik. ama şu aralar sanki son şansımmış ve son bir kez daha denemeliymişim gibi hissediyorum. ilk önce fonksiyonel beslenme ile bünyemi güçlendirmeye çalışacağım sonra da vitamin takviyeleri ve kürlerle. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin.
Adetten hemen sonra mı başladınız ovulasyon testine.İnnovita
EvtAdetten hemen sonra mı başladınız ovulasyon testine.
Adetinizin 5.gününden itibaren soğanı kaynatıp için aç karnına daha kısa sürede temizleneceğinizi düşünüyorumKonu ile ilgili doktora gidin bence
EvetAdetliyken mi?
Mfk yöntemi ve takviyelerini denediniz mi? Bizim yaşlarımızda çok gebe kalan oluyorDeğerlerim güzelmiş yumurtalıklarım küçükmüş,doğal yolla çok zor tüp bebek deneyin dedi.Kendi adıma tüp bebek denemek istemiyorum çünkü psikolojik olarak zor bir süreç ve benım yaş grubumda tamamen ticari yaklaşım var.Napıyorsun? Derseniz dua ediyorum sadece
Mfk denemedim ama başka takviyeler denedim.olmadı amaMfk yöntemi ve takviyelerini denediniz mi? Bizim yaşlarımızda çok gebe kalan oluyor
Merhaba benimde estradiol düşük diyor internette tanıştığım bir doktor 31.8 çıktıDeğerlerim güzelmiş yumurtalıklarım küçükmüş,doğal yolla çok zor tüp bebek deneyin dedi.Kendi adıma tüp bebek denemek istemiyorum çünkü psikolojik olarak zor bir süreç ve benım yaş grubumda tamamen ticari yaklaşım var.Napıyorsun? Derseniz dua ediyorum sadece
Merhabalar dr pınar şeker in kürlerini deneyen var mı?Değerlerim güzelmiş yumurtalıklarım küçükmüş,doğal yolla çok zor tüp bebek deneyin dedi.Kendi adıma tüp bebek denemek istemiyorum çünkü psikolojik olarak zor bir süreç ve benım yaş grubumda tamamen ticari yaklaşım var.Napıyorsun? Derseniz dua ediyorum sadece
Ben o kadının kürlerinin güvenli bulmuyorum. Hatta dr olduğunu bile düşünmüyorum.Merhabalar dr pınar şeker in kürlerini deneyen var mı?
Neden?Ben o kadının kürlerinin güvenli bulmuyorum. Hatta dr olduğunu bile düşünmüyorum.