İleri Nesil Okulları (İNO) hakkında bilgisi olan var mı?

Dory1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2018
1
0
1
39
merhaba, evimin çok yakınına İNO (ileri nesil okulları) diye bir okul yapıldı. 5 yaşındaki oğlumu evime yakın olduğu için oraya göndermek istiyorum bilgisi olan var mı acaba? veya Çekmeköy civarında başka bir okul tavsiyeniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, Anadolu yakasına yeni taşındım 4 yaşındaki kızım için anaokulu arıyordum. Çekmeköy güzergahından geçerken İleri nesil okulunu gördüm. Eşim çok beğendi okulun yeri çok güzel yabancı dil açısından da öğretmen kadrosuna öncülük tanınmış eğitim sistemlerini beğendik...
Hafta sonu bu okula tekrar gideceğim görüşlerimi sizlere aktaracağım.

Bende ilk önce okulun reklamlarını gördüm ve merak ettim biraz inceledim.Eğitim kadrosu çok güçlü gerçekten, yabancı dil ağırlıklı programları var,şehrin gürültüsünden uzak doğanın içinde yer alıyor,kampüs olanakları da çok güzel düşünülmüş. bir çok okul gezdik fakat burası bana daha sıcak ve samimi geldi hem ilkokul ve ortaokulu da var devamlılığı olan bir kurum biz önümüzdeki dönem İleri Nesil Okullarındayız oğlumun kaydını ilkokul için yaptırdık bile

Merhaba arkadaşlar, haftasonu okula görüşmeye gittik kayıt işlemimizi gerçekleştirdik. Veeeeee sonunda okul arayışından kurtulmuş olduk...

Üzülerek söylüyorum ki anaokulu yönetimi konusunda sıkıntı yaşayacaksınız. Eminim yatırımcılar büyük heyecanla girmişlerdir işe ama...

Merhaba ben de görüşlerimi paylaşmak istedim ben de 4 yaşındaki oğlum için Çekmeköy civarındaki Okulları araştırırken ileri nesil okullarını gördüm.Başlangıçta bina yapım aşamasında olduğu için tereddüt yaşadım ancak kayıt ofisine gidip ekibi görünce işte benim oğlumu okutmak istediğim okul burası dedim. Hem genel müdür hem de tüm seviyelerin müdürleri içtenlikle bana okul için planlarını anlattılar ve ben de oğlumun kaydını yaptırdım. Giymeden tanışmadan ekibi görmeden karar vermeyin derim .

Merhaba ben de bu okul ile görüşüyorum. İlk sene olmasından solayı tereddütlerim var ama dediğiiz gibi kadrosu çok iyi şu anda. Agentstarling siz neden böyle dediniz ?

kaçıncı sınıfa başlıyor hayırlı olsun, ilkokul sistemini nasıl anlattılar

Açıkçası cevabını bende merak ediyorum kızımı anaokuluna yazdırdım sizin yorumunuzu şimdi gördüm. Sebep nedir? Başak Hanımı araştırdım ortak tanıdıklarımız da çıktı şuana kadar olumsuz hiç bir şey duymadım. Umarım geri dönüş yaparsınız.

merhana benimde oğlum şuan 5 yaşında seneye anasınıfına yazdırmak ve sonrasında ilkokula devam edebileceği çekmeköy civarında okul arayışındayım bu okul sadece reklamlarından dolayı aklımda kalmış geçen yaz bikaç kişi yorum yapmış şuamki gidişhatla ilgili memnuniyet beklenti ve gördüğünüz karşılığı kıyaslayarak gbilgilendirmeniz mümkünmü? bu okul durumu büyük sorun yardımlarınızı bekliyorum.sevgiler..

Ben de Çekmeköy'de yaşıyorum, okuldan beklentileriniz nedir bilemediğim için bir tavsiyede bulunamıyorum. Büyük kızım 5. küçük kızım 2. sınıfta İsabet Okulları'na gidiyorlar, biz oldukça memnunuz.

Geçen sene, bu sene için İNO'ya kayıt yaptıranlar memnun mu ben de merak ediyorum.

Merhaba ilkokul fiyatı için 34 bin tl fiyat kistesini görüyorum gerçekten fiyatlar bu şekilde i yoksa indirim yapıyorlarmı

Merhaba. Okulun sitesinde fiyat olarak 34 bin tl görrdüm ama + yemek ücreti vs. İndirimlimi kayıt oldunuz ? Fiyatları nedir ?
Merhaba arkadaşlar, haftasonu okula görüşmeye gittik kayıt işlemimizi gerçekleştirdik. Veeeeee sonunda okul arayışından kurtulmuş olduk...

Merhaba ilkokul fiyatı için 34 bin tl fiyat kistesini görüyorum gerçekten fiyatlar bu şekilde i yoksa indirim yapıyorlarmı

Erken kayıtta indirim oluyor, ortaokul için bursluluk sınavları var oradan da indirim kazanmak mümkün oluyor. %50 burs + kardeş indirimi ile 17 bin'e geldi bize. Erken kayıtta da %30 indirim oluyor.

Merhaba, önümüzdeki sene 5 yaş için kayıt yaptırdık biz de.Geçen sene kayıt olanlar memnunlar mı ya da yaşadığı sorunlar var mı merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…