Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaçıncı sınıfa başlıyor hayırlı olsun, ilkokul sistemini nasıl anlattılarBende ilk önce okulun reklamlarını gördüm ve merak ettim biraz inceledim.Eğitim kadrosu çok güçlü gerçekten, yabancı dil ağırlıklı programları var,şehrin gürültüsünden uzak doğanın içinde yer alıyor,kampüs olanakları da çok güzel düşünülmüş. bir çok okul gezdik fakat burası bana daha sıcak ve samimi geldi hem ilkokul ve ortaokulu da var devamlılığı olan bir kurum biz önümüzdeki dönem İleri Nesil Okullarındayız oğlumun kaydını ilkokul için yaptırdık bile
siz neden böyle dediniz? Başak Gezer anaokulu eğitim kadrosunda.Üzülerek söylüyorum ki anaokulu yönetimi konusunda sıkıntı yaşayacaksınız. Eminim yatırımcılar büyük heyecanla girmişlerdir işe ama...
Üzülerek söylüyorum ki anaokulu yönetimi konusunda sıkıntı yaşayacaksınız. Eminim yatırımcılar büyük heyecanla girmişlerdir işe ama...
Ben de Çekmeköy'de yaşıyorum, okuldan beklentileriniz nedir bilemediğim için bir tavsiyede bulunamıyorum. Büyük kızım 5. küçük kızım 2. sınıfta İsabet Okulları'na gidiyorlar, biz oldukça memnunuz.
Geçen sene, bu sene için İNO'ya kayıt yaptıranlar memnun mu ben de merak ediyorum.
Merhaba arkadaşlar, haftasonu okula görüşmeye gittik kayıt işlemimizi gerçekleştirdik. Veeeeee sonunda okul arayışından kurtulmuş olduk...
Merhaba ilkokul fiyatı için 34 bin tl fiyat kistesini görüyorum gerçekten fiyatlar bu şekilde i yoksa indirim yapıyorlarmı