Erkek İnfertilitesi İleri hızlı düşük tavsiye istiyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Beatrice535

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2015
97
62
Bir yıldır çocuk istiyoruz olmadı 4 ay klomen kullandım, yumurta gelişti çatladı ama yine olmadı. Ara tatilde eşime sperm testi yaptırdım üroloji doktoru sorun yok dedi bugün kendi doktoruma gösterdim ileri hızlı bizim işimizi bitirecek o görünmüyor dedi proxyman diye bir ilaç verdi 3 ay kullansin eşin olmazsa tüp bebek gibi gözüküyor dedi benim canım çok sıkıldı, çıkınca ağladım zaten süreç çok zor geliyordu her adet olduğumda üzülüyorum bir de bu çıktı .2 yıl önce bir düşüğüm oldu ona tutunuyorum artık tavsiyelerinizi merak ediyorum

Eklentiler

• IMG_20200521_162159.jpg
    133,1 KB · Görüntüleme: 934
Merhaba canim bizimde ileri hiç yüzde 4 sayıda problem yok ben bu ay çakşır suyuna başlayacağım kendimde kullanmayı düşünüyorum

Bizim de ileri hız sorunu var.saf arı sütü,çakşır suyu, Multi vitamin, keçiboynuzu özü kullanıyoruz.Biliyorum fayda eder mi etmez mi?Sorduğunuz için paylaşmak istedim.

Bizim de ileri hız sorunu var.saf arı sütü,çakşır suyu, Multi vitamin, keçiboynuzu özü kullanıyoruz.Biliyorum fayda eder mi etmez mi?Sorduğunuz için paylaşmak istedim.
İnşallah fayda eder ben de araştırmalara başladım güzel tarafı Umut yok değil ben gebelik geçirdim ama bu süreçte anladım ki çok büyük bir şansmiş sen de ümitsizliğe kapılma

Doktora gittiniz mi size ne dedi peki
Yok hiç urologa görünmedi ilk gebeligim 12 sebe önce tüp bebek yöntemiyle oldu ve sonrasında hiç korunmadik ama yeniden gebelik yaşanmadı bu sene çok istiyorum tekrar bir çocuğum daha olsun nasip bakalim olursa

merhabalar, eşiminde ileri hızlı sperm değeri normalden düşük %5 gelmişti, 4 ay önce izmirde üroloji dr na gitti, en az %32 olması gerektiğini söylemiş, keçi boynuzu pekmezi ve multivitamin carniact duo diye bi ilacı başlamıştı, 1 ay önceki sperm testinde değeri %30 a çıktı, tabi sayı da bayağı yükseldi, dr serkan beye 2 ay sonra yine kontrole gidecek, ilaca devam inşallah iyi haberler alırız

İnşallah fayda eder ben de araştırmalara başladım güzel tarafı Umut yok değil ben gebelik geçirdim ama bu süreçte anladım ki çok büyük bir şansmiş sen de ümitsizliğe kapılma
İnşaallah, hız için biraz düzelmesi zor diyorlar ama bilmiyorum bakalım daha yeni başladık takviyelere belki eder.Degi Çok sevindim ne güzel arttirmissiniz biz de de ileri hız sorunu var yüzde 24 bir buçuk yıldır bebek olmuyor.Yeni yeni takviyelere basladik.Bu kullandığınız multivitamin günde kaç kez kullanılıyor fiyatı nasıl?

Zor derken zaman alıyor üç yada altı ay gibi bir süre alabiliyor diyorlar onu demek istedim yani kimse umutsuzluğa kapılmasın tabi çok haklısın.Allah inşallah hepimizin gonlundekini versin

Sizin adınıza çok sevindim inşallah sağlıklı bir gebelik haberi de alırsınız

Teşekkür ederim, günde 2 kez kullanılıyor, aç tok farketmiyor,fiyatı diğerlerine göre biraz daha uygun, 220 TL , nihayetinde tüp bebeğe göre uygun yine de, Allah hepimize çocuk nasip etsin inşallah

Merhabalar benim de eşimin sperm sayısı ve hareketi çok düşüktü,Nevşehir devlet hastanesinde eşimin gittiği üroloji uzmanı Sezgin bey carniact duo yazmıştı.6 ay sonra sperm sayısı 5 milyondan 30 milyona çıktı,hareketlilik de 10 dan 28 e çıktı.8. Ayda hamile kaldım 6 ay sonra inşallah çocuğumu kucağıma alıcam.

Ne kadar güzel sizin adınıza çok sevindim bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah ve bana ve benim durumumda olanlara dua ederseniz çok mutlu olurum

carniact duo ilacını günde 1 kez mi kullandı eşiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…