- 17 Temmuz 2019
- 834
- 1.051
-
- Konu Sahibi Beatrice535
Kesinlikle haklısınız ama süre geçtikçe insan panikliyor ben korunmayı bırakınca çok rahattım aylar geçti yok doktora gittim bir sürü sorun çıktı artık doktor fobim oldu ve ister istemez diken üstündeyim her akşam kk okumaktan gözlerim ağrıyorBen keçi boynuzu özü ve caksir kökü suyu öneririm
Yalnız iş bunlarla bitmiyo benim eşimin ileri hız sayısı %75 di ve 3 sene çocuğumuz olmadı aşılama olmadı 1 tüp bebek olmadı
2. Tüp bebekte hamile kaldım diyecegim su sayıya takılma ilacı kullan yola devam . Verecek olan rabbim oyle bi veriyoki sayı falan hikaye en önemlisi kafa rahatlığı diye düşünüyorum ben bunu hiç yapamadım ve sorunumuz olmadığı halde bile hamile kalamadım . Cok zor ama lütfen dusunmemeye çalışın.Umarım kısa zamanda hamile kalırsınız
Hep öyle olur zaten hamilelik plani yaparsın pat pat herkes hamile kalır . Seni çok iyi anlıyorum keske hiç beklemeden olsa ama Rabbim zamanını biliyo umarım kısa zamanda mucizen sana gelirKesinlikle haklısınız ama süre geçtikçe insan panikliyor ben korunmayı bırakınca çok rahattım aylar geçti yok doktora gittim bir sürü sorun çıktı artık doktor fobim oldu ve ister istemez diken üstündeyim her akşam kk okumaktan gözlerim ağrıyorçok yorucu bir süreç çevremde herkes hamile evren plan yapıyor resmen üzerimde
İnşallah bekleyen herkese nasip olsunHep öyle olur zaten hamilelik plani yaparsın pat pat herkes hamile kalır . Seni çok iyi anlıyorum keske hiç beklemeden olsa ama Rabbim zamanını biliyo umarım kısa zamanda mucizen sana gelir ♥
Kuzum hiç anlayamadım ama sperm değerleri değişken oluyor doktorunuz daha net bir şey söyler tabiiBiz de uzun yıllardır bebek istiyoruz. Bende pcos var. Tedavi oldum sonuç olumsuzdu. Başka doktora gittim eşime de bakmak istedi ve sonuçlar geldi. Sonuçlardan anlayanlar yazabilir mi durum nasıl? Hiç sperm yok muymuş yani ? Doktora gösteremedik henüz. Bir de eşim başarılı bi şekilde örnek verememiş çok gerilmiş tam olmadı diyerek geldi. Çok da anlamlı değil sanırım bu sonuçlar. Kafam karışık. Tekrar örnek vermesi için belli bi süre gerekiyor mu acaba bilginiz var mi? Lütfen anlayanlar yazabilir mi
Kesinlikle haklısınız ama süre geçtikçe insan panikliyor ben korunmayı bırakınca çok rahattım aylar geçti yok doktora gittim bir sürü sorun çıktı artık doktor fobim oldu ve ister istemez diken üstündeyim her akşam kk okumaktan gözlerim ağrıyorçok yorucu bir süreç çevremde herkes hamile evren plan yapıyor resmen üzerimde
Merhaba canım Allah razı olsun inşallah size de nasip olurmerhaba hamilesiniz gördüğüm kadarıyla Allah tamamına erdirsin..neler yaptınız bizim de hız düşük
Hayırlı olsun bebeğiniz.Allah nazardan korusun.Bir şey soracaktım ileri hızınız en son testinizde kaç ti acaba?Bir de bu yatma pozisyonu ile ilgili soracaktım komik olacak ama hep sağ bacağı mi kaldiriyorsunuz bir aciklamasi var mı bunun?Merhaba canım Allah razı olsun inşallah size de nasip olureşime keçiboynuzu kürü yaptık bir hafta sabah akşam içti sonra devam edemedik ve her gün keçiboynuzu pekmezi içti bir kaç kaşık onun dışında beslenmemize biraz dikkat ettik ceviz fındık falan bir de takviye edici bir ilaç kullandı bir ay, normalde doktor 3 ay demişti 2. Ay öğrendim hamile olduğumu bir de son olarak ben bir kaç ay ovulasyon testi yapıp hangi haftalarda yumurtladigimi az buçuk kestirdim birliktelik aralığı 3-4 gün gibi oldu o ara şehir dışındaydık belki ufakta olsa etkisi olmuştur ve en son birliktelikte hep yüzüstü yattim ve sağ bacağımi kendime doğru çektim 10 dakika kadar yattım o halde bunu da sosyal medyada Ebru abla var bir gebenin günlüğü ordan görüp denedim ve etkisi olduğunu düşünüyorum umarım yardımcı olur size de
Amin canım çok sağ ol darısı isteyen herkesin başına inşallah.. tek test yaptırdık a görülmedi b ise % 46 çıkmıştı paylaşmıştım zaten . Kaldırmak değil de canım sağ bacağını çekiyorsun kendine doğru yatarken den yaparız ya o şekilde hız problemine ve ters rahmi olanlarda işe yarıyormuş bende ters rahim yok ama işe yaradı bence mutlaka deneHayırlı olsun bebeğiniz.Allah nazardan korusun.Bir şey soracaktım ileri hızınız en son testinizde kaç ti acaba?Bir de bu yatma pozisyonu ile ilgili soracaktım komik olacak ama hep sağ bacağı mi kaldiriyorsunuz bir aciklamasi var mı bunun?
Tavsiye için teşekkürler.Bu ayı kaçırdık ama bir dahaki ay deneyeceğim inşallah.Amin canım çok sağ ol darısı isteyen herkesin başına inşallah.. tek test yaptırdık a görülmedi b ise % 46 çıkmıştı paylaşmıştım zaten . Kaldırmak değil de canım sağ bacağını çekiyorsun kendine doğru yatarken den yaparız ya o şekilde hız problemine ve ters rahmi olanlarda işe yarıyormuş bende ters rahim yok ama işe yaradı bence mutlaka dene
teşekkürler canım sağ bacağı çekip uyudum kalkmadım ama bu ay gördüm yine kırmızı kartıMerhaba canım Allah razı olsun inşallah size de nasip olureşime keçiboynuzu kürü yaptık bir hafta sabah akşam içti sonra devam edemedik ve her gün keçiboynuzu pekmezi içti bir kaç kaşık onun dışında beslenmemize biraz dikkat ettik ceviz fındık falan bir de takviye edici bir ilaç kullandı bir ay, normalde doktor 3 ay demişti 2. Ay öğrendim hamile olduğumu bir de son olarak ben bir kaç ay ovulasyon testi yapıp hangi haftalarda yumurtladigimi az buçuk kestirdim birliktelik aralığı 3-4 gün gibi oldu o ara şehir dışındaydık belki ufakta olsa etkisi olmuştur ve en son birliktelikte hep yüzüstü yattim ve sağ bacağımi kendime doğru çektim 10 dakika kadar yattım o halde bunu da sosyal medyada Ebru abla var bir gebenin günlüğü ordan görüp denedim ve etkisi olduğunu düşünüyorum umarım yardımcı olur size de ♥
Ne demek inşallah güzel haberlerinizi alırızTavsiye için teşekkürler.Bu ayı kaçırdık ama bir dahaki ay deneyeceğim inşallah.