• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık İleri hızı arttırmak için ne yapabiliriz?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kullanın belki faydası olur kullanmayım demem herkesin şifası farklı şeylerde... Son kutumuzu biz 235 aldık yani gerçekten bu veletler daha doğmadan belimizi büktü :KK70:
Eşim diyoki bkadar harcamaya tup yaptırsaydık keşke bu tadı berbat şeyleride yemezdim öğüre öğüre içiyor keçi boynuzunu. Kabak çekirdeğini sevmiyor zorla yediriyorum

Evet yaptırdık bugün sayımız artmış çok güzel maşallah nazar etmeyeyim.. Ama ileri hız aynı hiç artmamış ve ileri hızın yanında viskozite aglütinasyon likefaksiyon canımızı sıkar oldu bunlar bile düzelmemiş adam c vitamini deposu oldu ya hayret bir şeyyyyy
Keçiboynuzu kürünü dene derim ben canım aynı zamanda havuç suyu (kürü değil) bildiğimiz havuç suyu spermlere çok faydası varmış sabah aç karnına

Eşim diyoki bkadar harcamaya tup yaptırsaydık keşke bu tadı berbat şeyleride yemezdim öğüre öğüre içiyor keçi boynuzunu. Kabak çekirdeğini sevmiyor zorla yediriyorum
Aaa kabak çekirdeğini hiç duymamıştım canım benim eşim her akşam 1 kase yer bende kızıyorum kabuklarını döküyor diye dokunmayım da yesin bari😂

Yani haksız diyemem :D Eşim keçiboynuzu kürünü sevmiyor sadece özünü sevmişti ama yaramadı onun dışında ne verdiysem garibim sesini çıkarmadı canım yaa :D Ama yapacak bir şey yok inşallah hayırlı evlatlarımız olsun da değsin çabalarımıza...

Yani haksız diyemem :KK70: Eşim keçiboynuzu kürünü sevmiyor sadece özünü sevmişti ama yaramadı onun dışında ne verdiysem garibim sesini çıkarmadı canım yaa :KK70: Ama yapacak bir şey yok inşallah hayırlı evlatlarımız olsun da değsin çabalarımıza...
Çok üzülüyorum bende haline ama aynen yapacak birşey yok bi yandanda sağlıklı besleniyor sayemde.

Yani haksız diyemem :KK70: Eşim keçiboynuzu kürünü sevmiyor sadece özünü sevmişti ama yaramadı onun dışında ne verdiysem garibim sesini çıkarmadı canım yaa :KK70: Ama yapacak bir şey yok inşallah hayırlı evlatlarımız olsun da değsin çabalarımıza...
İnşallah canım benim eşimde sesini çıkarmıyordu ama o gün dayanamayıp artık şakayla bana kıdır muamelesi yapıyorsun dedi😂üzüldüm bu sefer de 🤗 sonra dedimki sen benim kendime yaptıklarımı bilsen haline şükredersin dedşm🤣

Back