Gebeliğe Hazırlık İleri derecede polikistikover olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evreleri var. Direncli olanlar var yumurtasi zor buyuyor ya da hic buyumuyor.
Adet gormuyor.

Birde adet gorenleri yumurtlamasi gec te olsa olusanlar var.

Evreleri var. Direncli olanlar var yumurtasi zor buyuyor ya da hic buyumuyor.
Adet gormuyor.

Birde adet gorenleri yumurtlamasi gec te olsa olusanlar var.

Ben o kDar tuhafm ki ayda iki kere yumurtlayanlardanım herkes sasırıyor nasıl kalamadın hala dıye. Doktor bile. Ama ben zamanı degıl demekkı dıyorum sonucta Rabbım verıuor can ı

Ben o kDar tuhafm ki ayda iki kere yumurtlayanlardanım herkes sasırıyor nasıl kalamadın hala dıye. Doktor bile. Ama ben zamanı degıl demekkı dıyorum sonucta Rabbım verıuor can ı
Olabilir 2 kere ama. Kesin ultrason kontrolunde baktirdinizmi yumurtlamami?
Tabiki zamani var hayirli zamanda nasip etsin insallah

Olabilir 2 kere ama. Kesin ultrason kontrolunde baktirdinizmi yumurtlamami?
Tabiki zamani var hayirli zamanda nasip etsin insallah
Evet 2 yumurtan cok güzel büyümüş dedi doktor canım çatlama iğnesi vermedi bu ay bakacak bakalım kesın çatlama iğnesi verecek çatlama olsun düye

Reactions: H M
Evet 2 yumurtan cok güzel büyümüş dedi doktor canım çatlama iğnesi vermedi bu ay bakacak bakalım kesın çatlama iğnesi verecek çatlama olsun düye
Ilacsizmi 2 yumurtami canim.
Hadi hayirlisi olsun insallah :)

Kilo sorunun varmı direk etkiliyor çünkü

Hicmi gelismiyor. Takibini yaptinmi?
Evet cnm femara kullandım adet ten sonra en fazla 12mm olup tekrar geriliyorlar küçülüyorlar yani iptal etti doktor bu ay ki adeti Bekliyorum tekrar deniycez dedi ama moralim çok bozuk

Evet cnm femara kullandım adet ten sonra en fazla 12mm olup tekrar geriliyorlar küçülüyorlar yani iptal etti doktor bu ay ki adeti Bekliyorum tekrar deniycez dedi ama moralim çok bozuk
Iģne kullan bnce doktorun daha iyi bilir tsbiki ama igne etki sagliyor. Uzulmeyin caresi var mutlaka gelisir dogru ilaclarla.
Famera bende kullandim 3 kere.

Iģne kullan bnce doktorun daha iyi bilir tsbiki ama igne etki sagliyor. Uzulmeyin caresi var mutlaka gelisir dogru ilaclarla.
Famera bende kullandim 3 kere.
Bir faydası oldu mu peki zaten tek tüpüm de kapalı sanırım tüp bebek düşünmek zorunda kalıcaz

Bir faydası oldu mu peki zaten tek tüpüm de kapalı sanırım tüp bebek düşünmek zorunda kalıcaz
Ben famerayla 1 kere asilama oldum adetin 14 ncu gunu 22 mm idi asilamam oldu.
Ama negatif.
Digerleri dogal bekledik. Ikisindede biri 13.gun biri 11.gun yumurtlama oldu ama yine negatif oldu.yumurtlamam oluyordu benm her ay olmasada.
Tup bebek denedik ilk denemem sagliksiz gebelik oldu.
2nci deneyevegiz kismetse artik.
Once yumurtlamanla ilgili guzel doktorla gorus tüp bebek sureci herkese kolay gecmiyor surekli hormon alir yipranirsin.
Dogru doktoru sec mutlaka birde kendinle ilgili takviye vs seyler yap

Ne tür takviyelerYaşımda erken aslında kaldırabilirmiyim diye de endişeleniyorum (20 yaşım)ama karar vermeden önce bir kaç doktora daha danışıcam tabi ve 2 defa daha femara kullanma şansın var dedi doktor inşallah gerek kalmaz o kadar parayı da nereden bulucaz onu da bilmiyorum çok çaresizim

Ah daha genceciksin.
Biraz seyrine birak istersen hemen skntiya sokma kendini.
Hafiften ilaclarla dene. Yemene cok dikkat et
Corek otu kullanabilirsin.
Besleyici seyler yemeye dikkat et sekerli seylerden uzak dur ilac kullanirken.
Uzulme yasin genc elbet birseyler vesile olur insallah. RABBIM nasip ettimi imkanda bulunur bunu dert etme. Elinden geleni yapip denersiniz cok gecmeden. Insallah Allah yardimcnz olsun. Bence suan cok ustune dusme yasin cok genc kiyamam.

Teşekkür ederim tavsiyeleriniz için ama bekarken de içimde her zaman anne olmayacam korkusu vardı neden Bilmiyorum ama o hissin doğru çıkmaya başlaması beni çok endişelendiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…