Ota ve jinemed hastanedinde prof. İstanbulda. Sizin buldugunuz kim?Alparslan hoca kimdir hangi şehirde ve hastanede bende bir dr buldum asherman sendromunda çok başarılıymış ama virüs den dolayı mecbur beklemedeyim sizede çok geçmiş olsun
Sizin hikayeniz nedir acaba sakincasi yoksa ogrenebilir miyimAlparslan hoca kimdir hangi şehirde ve hastanede bende bir dr buldum asherman sendromunda çok başarılıymış ama virüs den dolayı mecbur beklemedeyim sizede çok geçmiş olsun
ben adanada Bülent haydardedeoğlunu buldum asherman sendromunda iddialı fakat kendisiyle görüşmedim ins sayfasında baya eklemiş bizim gibi olanları benim hikayem şuan hiç cocugum yok 5.ayda hamile kaldım karnımda öldü miyoma bağladılar miyom alındı9.ayda öğünden beri adet göremiyorum 2kez histereskopi oldum yine adet olmadım şuan hormon kullanıyorum beklemedeyim virüsden dolayı kendi doktorum kayseri acıbademde ameliyatlarım orda oldu ve bana dediği ilk histereskopide çok ilerydi yapışıklık ikincide daha iyyidi neden adet göremeiyorsun diye bana soruyor ve ben kendi kendimin doktoru oldum menopoz tahlilleri yaptırdım hiç sıkıntı yok herşeyim normal ama adet göremiyorum birdaha acıbademe gitmiycem oraya güvendim doktorlar iyidir diye inanın dünyanın parasını harcadım keşke sağlığımla oynanmasaydıda para önemli değildi psikolojik olarak çöktüm 7 aydır adet göremiyorum ALLAH hepimize şifa versinSizin hikayeniz nedir acaba sakincasi yoksa ogrenebilir miyim
Bende ikinci ameliyatini acibadem hastanesinde oldum. Olecegimi bilsem bir daha adim atmam o hastaneye. Siz de benim gibi adet goremiyorsunuzben adanada Bülent haydardedeoğlunu buldum asherman sendromunda iddialı fakat kendisiyle görüşmedim ins sayfasında baya eklemiş bizim gibi olanları benim hikayem şuan hiç cocugum yok 5.ayda hamile kaldım karnımda öldü miyoma bağladılar miyom alındı9.ayda öğünden beri adet göremiyorum 2kez histereskopi oldum yine adet olmadım şuan hormon kullanıyorum beklemedeyim virüsden dolayı kendi doktorum kayseri acıbademde ameliyatlarım orda oldu ve bana dediği ilk histereskopide çok ilerydi yapışıklık ikincide daha iyyidi neden adet göremeiyorsun diye bana soruyor ve ben kendi kendimin doktoru oldum menopoz tahlilleri yaptırdım hiç sıkıntı yok herşeyim normal ama adet göremiyorum birdaha acıbademe gitmiycem oraya güvendim doktorlar iyidir diye inanın dünyanın parasını harcadım keşke sağlığımla oynanmasaydıda para önemli değildi psikolojik olarak çöktüm 7 aydır adet göremiyorum ALLAH hepimize şifa versin
Valla 2 histereskopi oldum hiçbirindede söylemediBende ikinci ameliyatini acibadem hastanesinde oldum. Olecegimi bilsem bir daha adim atmam o hastaneye. Siz de benim gibi adet goremiyorsunuzbenimde umudum histereskopide. Histereskopi sonrasi mutlaka adet goreceksiniz diyor doktor, benim de yumurta rezervlerim cok iyiymis menopoz falan soz konusu degil diyor. Cok korkuyorum ama umudumu kaybetmemeye calisiyorum. Her sey guzel olacak bu gunleri gulerek hatirlayacagim inaniyorum buna sizin histereskopi sonrasi rahim duvariniz kac mm oldu?
Yapisijliklar acildiysa ve halen adet goremiyorsaniz muhtemelen rahim kalinliginizda bir sikinti vardir dusunuyorum. Bul bilgiyi nasil vermezler. Cok ilginc.Valla 2 histereskopi oldum hiçbirindede söylemedi
Benim doktorum bana tlfnla ilaç verir whatsap yoluyla sorarsan cevaplar yani ben okadar ameliyat oldum hepsinşnde ben narkozdan yarı uyanıkken yanıma geldi sormasam hiçbişey demiycek Allah iyilerle karşılaştırsınYapisijliklar acildiysa ve halen adet goremiyorsaniz muhtemelen rahim kalinliginizda bir sikinti vardir dusunuyorum. Bul bilgiyi nasil vermezler. Cok ilginc.
Off off. Allah gercekten hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin. Ben de ilk kurtajimda parca kalinca kendi doktoruma kizip baska bir doktora gitmistim. Bana yapilacak 2. Kurtajda yani kalan parcanin alinmasinda hicbir risk yok dedi. 10 dkklik bir operasyon dedi. Ne yapisikliktan bahsettiler ne baska bir seydenBenim doktorum bana tlfnla ilaç verir whatsap yoluyla sorarsan cevaplar yani ben okadar ameliyat oldum hepsinşnde ben narkozdan yarı uyanıkken yanıma geldi sormasam hiçbişey demiycek Allah iyilerle karşılaştırsın
İnşaallah iyi çıkar bana ne hsg ne rahim ultrason hiçbişey yapılmadı kendi yaşadığım ilde bir çektireyim diyorum ama hsg de çok önemli heryer iyi çekmiyor aslında 2016 ben dış gebelik geçirdim ameliyatla aldırlar sezeryan ondan sonra ben aksaraydayım burda çektirdim hsg açık dediler 4 yıl bekledim bebk oldu olacak olmayınca tüp bebek yaptırdım olmadı en son kayseri acıbademe gittim hsg çekti doktorum bu ay hamilesin dedi bana tğplerin kapalıymış dedi ve dediği gibi oldu hamile kaldım ama oda karnımda öldü demek istediğim aksarayda açık dediler okadar emek harcadım acıbademi secme nedenimde bu oldu dedik eşimle bizim sorunumuzu çözdü çok iyi doktormuş bunla devam ama arkası kesilmedi 1 yılı geçti hamilelik küretaj ardından miyom ameşiyatı ardından yapışıklık histereskopiler offf offfOff off. Allah gercekten hepimizi iyi doktorlarla karsilastirsin. Ben de ilk kurtajimda parca kalinca kendi doktoruma kizip baska bir doktora gitmistim. Bana yapilacak 2. Kurtajda yani kalan parcanin alinmasinda hicbir risk yok dedi. 10 dkklik bir operasyon dedi. Ne yapisikliktan bahsettiler ne baska bir seydenbilseydim daha cok arastirirdim.. antibiyotigi bile kendim zorladim da yazdirdim. Bu doktorlarin ameliyat kotasi falan var sanirim sivilceniz ciksa operasyon yapma derdindeler ;( bir kadinin bu hayatta yasayacagi en buyuk mutlulugu elinden aliyorlar ve bunun icin gram vicdan azabi duymuyorlar. Kime guvenecegimi sasirdim artik. Benim aslinda daha once hic tanismadigim ama uzak akraba kadin dogum doktorum takip ediyor suan beni. Butun kuzenlerimin dogum takibini o yapti. Keske diyorum keske en basinda ona gitseydim. Kurtajimi o yapsaydi. Simdi beni o takip ediyor ama ben biraz komplike bir hasta oldugum icin histereskopimi kendi yapmak istemedi seni cok guvendigim bir doktor arkadasima yonlendiricem dedi. O da bulent urman. Ben de yucel karamana ameliyat olmak istiyordum. Su salgin olmasaydi ikisinden birini secip yaptiricaktim operasyonu ama kismet olmadi. Pazartesi hsg sonucuma gore bir seyler dusunucem artik. Dua edin benim icin hsg iyi ciksin
Hsg ben daha öncelerde çektridim anestezi ile yapıyorlar ama öyle çok kanama olmuyor hatta avuç içi kadar bir lekenme tarzında siz yücel beyemi devam edeceksiniz ben il dışında olduğum için mecbur şu salgının bitmesini bekleyeceğim istanbul bana çok ters ama mecbur gitcem eğer gideseniz süreç hakkında nolur bizlerede bilgi verin Allah hepimizin yardımcısı olsunBen yucel karamana gorusme icin gittigimde beni alttan muayene ederken cubuk gibi bir seyler sokup iceri biraz sivi vericem dedi. Yaptigi islemin ne oldugunu bilmiyorum ama canim cok yandi 2-3 dk sabredebildim ve litfen devam etmeyin dedim. Biraz dayan falan dedi ama karnim cok acidi ve biraktirdim. Ne yaptigi konusunda hicbir fikrim yok ama canin bu kadar yandiysa yapisiklik fazla olabilir dedi.ins rahim agzinda basit bir tikanikliktir. Ben her ay adet olmam gereken gunde adet sancisi cekiyorum 4-5.saat suruyor sonra geciyor.hsg den de cok korkuyorumbende won willebrand tip 1 hastaligi cikti kurtajda anladi doktorum kanama durmayinca. Yani kanimin pihtilasmasi uzun suruyor. Umarim hsg boyle kanamali bir operasyon degildir
Birde yücel beyin muayene ücreti ve bu histereskopi ameliyat ücreti nedir acaba bilginiz varmıHsg ben daha öncelerde çektridim anestezi ile yapıyorlar ama öyle çok kanama olmuyor hatta avuç içi kadar bir lekenme tarzında siz yücel beyemi devam edeceksiniz ben il dışında olduğum için mecbur şu salgının bitmesini bekleyeceğim istanbul bana çok ters ama mecbur gitcem eğer gideseniz süreç hakkında nolur bizlerede bilgi verin Allah hepimizin yardımcısı olsun
Yuel beyin muayene ucreti yanlis hatirlamiyorsam 650 yada 700 tlydi cokk cok yuksek malesef ama bir kismini sigortam karsiliyordu. Histeresopi icin de 9.300 tl dediler. Valla eger kendi doktorum 2-3 ay daha beklemende sikinti yok derse bulent urman yada yucel karamandan hangisi en erken ameliyat yapmaya baslayacaksa ona yaptiricam.ama eger doktorum bekleme ol histereskopi derke alparslan baksuya gidicem sanirimBirde yücel beyin muayene ücreti ve bu histereskopi ameliyat ücreti nedir acaba bilginiz varmı
MerhabaBirde yücel beyin muayene ücreti ve bu histereskopi ameliyat ücreti nedir acaba bilginiz varmı
Allah yardımcın olsun inşaallah tek seferde olur biter dualarım seninle kardeşim umutsuzluğa kapılma moral herşeyden önemliDurum kotuymus ileri derece asherman. Doktorum hic beklemeden ameliyat olucaksin dedi bulent urmandan baskasina da yaptirma dedi. Randevu aldim cars gunune ne olcak bakalim. Yikilmis durumdayim. Ne yapcagimi bilmiyorum benim icin dua edin lutfen. Belki 2 asamali histereskopi gerekebilirmis. Tek seferde acilmayabilirmis.
Teşekkür ederim bilgi içinMerhaba
Ocak ayında 9.300 tl idi histeroskopi ücreti
Muayene ücreti ise 470 gbi hatırlıyorum. Ancak sadece sizden 1 kere muayene ücreti alıyor sonraki gidişletinizde almıyor. Bunu dusununce muayene parası oldukca makul gelıyor
Hsg yi kime çektirdin arkadaşımKizlar merhaba. Hsg cekildim. Korktugum kadar agrili bir islem degilmis. Adet sancisi gibiydi. Rahim agzindan gecemedi ilk basta dayanirsan zorlicam dedi ve rahim agzini acti. Sol taraf %20-25 civari acik dedi. Ama sag tarafa gecemedi. Ama artik adet goruceksin dedi eskisi gibi cok olmasada kanaman olcak dedi. Sag taraf icin de diyorki; ya burda bir duvar yapisik sadece ve arkasi aciktir. Yani set dusun dedi o seti acinca arka taraf aciktir dedi. Yada sag taraf komple yapisik bunu ancak histereskopide gorcekler dedi.