Merhaba boş gebelik sebebiyle kurtaj olmak zorunda kalmıstım. Kürtajdan 3-4 gun sonra ınanılmaz şekilde karnım şişte sanki 4 aylık hamıle gibiydim. Doktoru aradıgımda zaten birkac gun sonra kontrole geliceksın ozaman bakarız dıyıp beni gecıstırdı. Kontrole gittigimde ise aa enfeksiyon kapmıs olabılrsn diyip antıbıyotık vermekle yetindi. Kurtajı bahcelievler hizmet hastanesinde dr nalan karacaoglu yaptı kendisi tam bir kasap . Benı ameliyat hanede degil tum ekıpmanları bir hastane odasında toplayıp yaptı belkide orda kaptm enfeksıyon yada cok fazla kazıdı bılemıyorm. Kendısını hastaneyede sıkayet ettık ancak hastaneden gelen cevap ise siz ameliyat olmadan once tum bu riskler için imza attınız dediler asla arkasında durmadılar lanet olsun boyle doktor ve hastanelere sakın gıtmeyın uzak durum. Bu olay basıma gelene kadar gayet gunu gunune adetım olurdu ancak sonrasında hayatım kabusa dondu. Bırcok dr gttım once ilac tedavısı uyguladılar ancak 5 ay boyunca ilaca ragmen adet goremeyınce hısteroskopı olmaya karar verdm. Florance nınghtingle dr aykan bey benı ameliyat etti. Ameliyat sonrası estrofem ve sprılar uygulaması kullandı. 3. Aya kdr duzenli adet olmaya basladım ta ki spiral cikana kdr sonrasında beni surekli oyaladı onuzumuxdekı ay gel bakalam diyetek 4 ay gecti sonra da bu durumda yapıcal birşey yok birdaha histeroskopi olamazsn kaderıne razı gel gbi konusma yaptı bunca ay oyalayıp altından kalakmıyacağı iş olunca bu şeklilde konustu. Benden ne oncesınde ne sonrasında hc rahım filmi istemedi kac kere soledım cektrıyim dyr gerek yok dedi o da vasat bir deneyimdi! Sonrasında cok arastrdım be bruksel
tup bebek merkezınde prof dr yucel karamaını buldum. İlk iş hemen benden rahim filmi istedi hikayemi anlatınca cok sacma ameliyat onceso ve sonrası film istemesi lazımdı befor after yapmak lazımki dr ne denli acabılmıs kendını kanıtlaması gerekırdi dedi. Neyse filme gttm %60-70 oranında rahım yapısmıs T seklını almıstı. Hemen ameliyat kararı verdik ameliyat sonrası spiral takıldı 25 gun sonra cıkardı o gun birde balon uygulaması yaptı daha onceki dr bunuda yapmamıstı akabınde 35 -40 gun sonrada ılk kanamam normal kanamamdan daha fazla idi sorunsuz adet olabılıyprdum artık cok sukır adet bıttıkten sonra tekrar hsg rahım fılmıs cektrdm ve tertemiz cıktı butun yapısıklık acılmıstı. Bu ay 2. Adet gunumu beklıyordm ılk 2 gunum normaldi 3. Gun azaldı 4-5-6 gun ise kahverengi gelmeye basladı Ve adet baslamadan 5 gun once kasık agrılarm basladı yaklasık 10 gun devam etti neden boyle oldu bılemıyorum. Bır sonrakı adet gununu bekleyıp gorecegız artk
.
Ama size sunu soyleyeyım ki prof dr yucel bey kendıne oldukca guvenen bu işin ehli biri bıtaz pahalı ama kesınlıkle tavsıyr ederm