Ben artii bulent urmana gidiyorum.Evet çok kibar biri. Operasyon sonrası kontrole gittiğimde herşey çok iyi 4 5 ay kadar akışına bırak dogaldan hamile kalabilirsin kalamazsan tüp bebek tedavisine başlarız dedi (insallah gerek kalmazda) yine faruk beye gitmeyi düşünüyorum canim. Sen hangi dr.a gidiyorsun
Anladım rabbim hepimize şifa versin insallahBen artii bulent urmana gidiyorum.
AminnnAnladım rabbim hepimize şifa versin insallah
Bende yarım rahimim ve yapışıklık yqsadimİlk once yarim rahim oldugunu anlamadan once yapisiklik cok 2-3 sefer bile gerekebilir bazen demisti ama yarim rahim oldugunu anlayinca isimiz daha kolay dedi heralde tek seferde acmaktan bahsetti. Ucret dogrudur canim amerikan hastanesi oldugu icin pahali zaten. Ama sanirim benim sigortam karsilayacak. Sigortadan bugun cevap gelmis ama daha ne oldugunu bilmiyorum. Haber veririm.
Ankara'da hangi doktor acaba benimde yapışıkİstanbul a gitme durumunuz varmı. Varsa dokrum lazerli yapıyor rahme zarar vermiyor biz Cok arastırıp gittik. Makasın Cok zarar verdiğini anlayıp lazerli yaptırdık. Biraz pahalı oldu ama temiz oldu. Ankara dakı prof 3 kez histeroskopi yaparım makasla acabildiğim kadar acarım dedi. Açılmayada bilir dedi. Ben içeri girdim 30 dk da cıkmış odaya gecmişşim daha içeride konustukta Dr la 5 dk kesin konuma 5dk. Hazırlık gerisi anestezi operasyon ayrılma yanı 15 dk gibi halletti Allah binkere razı olsun doktor umdan ve ekibinden. Onun hep dediği su iş işten gecince gelirsunuz diyor bana demedi çünkü ben hiç dokunduröadan arastırıp direk ona gittim. Buradan Bi arkadasım gönderdim su kacan doktur mahvetmiş onuda. Benim Dr a gitti ona demiş iş iştengectikten sonra gelmişsin demiş. Onun için diyorum gitme durumun varsa iş işten gec eden ona git derim.
Suan normal hersey yolunda ben de dogustan perde ve kürtajlara baglı yapısıklık olmus son kürtajdan sonra adet göremedim 5 ay boyunca ondan sonra histeroskopi oldum 1,5 yıl oldu heray düzenli oluyorum çok şükür. 7 cm genellikle normal muayene de
Bende yarım rahimim ve tek tüpüm var yapışıklık tam ameliyat oldumTek boynuzdan kastim yarim rahim. Yani rahmimim sag tarafi aslinda yok sadece sol taraf ve sol tupum var. Sol tarafim acik ama sag kisma dogru yapisikligim var. O da apazartesi gunu yapilacak histereskopi ile acilacak ins. Bundan sonra zor bir sinav bekliyor beni. Hamile kalsam da dusuk ve erken dogum risklerim var ama bunlar sadece risk.bu sekilde hamile kalip dogum yapan da cok kadin varmis.sadece cok iyi takip edilmem gerekiyor. Benim icin dua edin lutfen. Su yapisiklik acilsin, normal bir sekilde adet gormeye baslayayim. Sonrasinda guzel haberler verecegim ins
Bişey sorabilir miyim peki yapışıklıgın sebepleri nelerdir yani sizin doğuştan mı bide belirtiler nelerdirEn az 3 kez rahim filmi çektirdim ama o filmde açılan yapışıklıklarla ileri derece asherman sendromu denilen durum maalesef ki çoook farklı.Rahmin neredeyse tamamının yapıştığını düşünün.Ameliyatla azar azar ilerleyip hormonlarlar desteklenerek ve sınucunu tamamen zaman ve kişinin bünyesinin göstereceği bir tedavi şekli.
Doktor olarak duyduğum gerçekten başarılı ameliyat yapan yurtdışından bile hastası gelen Doktor Gökçen Erdoğan var Ankara da istersiniz herkes Bilgi alabilirMerhabalar.
Öncelikle rabbim şifa versin en kısa sürede.
Ben de 2 yıla yakındır yapışıklık tedavisi görüyorum daha doğrusu adam akıllı doktoru bulabilirsem görmüş olucam.2 normal 1 kontrol histereskopi oldum şu an ne durumdayım bilmiyorum ben de hormon tedavisi görüyorum 3 aydır Yani bu yapışıklık alanında mastır yapıyorum
Siz yapışıklık için mi 2 kez histereskopi oldunuz?Histereskopi sonrası rahim filmi çektirip genel durumunuza bakıldı mı hiç?7 aydır adet olamıyorsanız ameliyatınızı yapan doktorunuz bu duruma kayıtsız kalmamalı hiç adet söktürücü vermedi mi size?
Yani miyom ameliyatını da beceremiyorsa bu doktorlar meslekten men edilmeliler nasıl becerebiliyorlar rahme hasar vermeyi anlayamıyorum bir türlü
Estrofem zaten doktorların favorisi maalesef doğru düzgün ilaç tedavisi vermiyorlar.
Ben kendi adıma doktor mağduru olduğum için sana bir doktor öneremiycem kimsenin vebalini alamam.Ama hangi doktorlara gitmeyeceğini söyleyebilirim.
Merhaba bibis.Durum kotuymus ileri derece asherman. Doktorum hic beklemeden ameliyat olucaksin dedi bulent urmandan baskasina da yaptirma dedi. Randevu aldim cars gunune ne olcak bakalim. Yikilmis durumdayim. Ne yapcagimi bilmiyorum benim icin dua edin lutfen. Belki 2 asamali histereskopi gerekebilirmis. Tek seferde acilmayabilirmis.
Benim yapışıklığımın sebebi üçkağıtçı bir tüp bebek doktorunun sırf para için benim sağlıklı rahmimi gereksiz yere ameliyat etmesi.Bişey sorabilir miyim peki yapışıklıgın sebepleri nelerdir yani sizin doğuştan mı bide belirtiler nelerdir
Kendisini biliyorum.Daha doğrusu ismini bilmediğim bir doktor yok Türkiye de.Ama artık Türkiye de hiçbir doktora güvenim yok gitmeyi de düşünmüyorum.Çünkü o şekilde isim yapmış en üstlerde olan doktorlara gittim zaten hep en kralından muayene ve ameliyat paraları ödedim ve sonuç ortada koca bir hiç.Doktor olarak duyduğum gerçekten başarılı ameliyat yapan yurtdışından bile hastası gelen Doktor Gökçen Erdoğan var Ankara da istersiniz herkes Bilgi alabilir
Jel kullanacakmis ve sonrasinda 2 ay hormon tadavisi verecekmis.yarim rahimli oldugum icin yapisiklik daha az bir kisinda anladigim kadariyla. Tek seferde cozulecek insallah.Merhaba bibis.
Yapışıklık teşhisi konulmasına üzüldüm geçmiş olur inşallah.Her şey de bir hayır vardır sakın paniğe kapılma.
Öncelikle ileri derece yapışıklıklarda hep söylenen şeydir bu bir kerede olmayabilir kısım kısım açıcaz diye.Kesinlikle ameliyattan önce doktorunla bütün detayları en ince ayrıntısına kadar konuşmanı öneririm.
Ameliyattan sonra jel mi kullanacak yoksa yeteri kadar açabilirse spiral mi yerleştirecek ve çok çok önemli olan diğer konu ise ameliyattan sonra hormon tedavisi uygulayıp uygulamayacağı.
Ben tüm bu ihmallikleri yaşadım bu benim 1 yılıma ve artı fazladan olduğum 1 histereskopiye mal oldu ve sonuç olarak bir arpa boyu yol katedemedim.
Hormon tedavisi çok önemli çünkü eğer endometrium dokusu zarar görmüşse sadece yapışıklığım açılması tek başına yeterli olmayacaktır.Rahim kalınlığını da mutlaka takip et.
Tüp bebek mi yoksa aşılamamı oldunuzBende aynı durumdayım 2.ameliyatımı oldum ve açılmadı Transfer yapılacak nasıl tutacak bilmiyorum
Tüp bebek canımTüp bebek mi yoksa aşılamamı oldunuz
Gözün aydın olsun demekki yapışıklığın çok ileri derecede değilmiş onla geçmiş olsun bizlerede dua et biran önce kurtulalım şu illettenKizlar merhaba. Bugun cok mucizevi bir sey oldu ve ben adet oldum kendi kendime. Cok mutluyum cook. Bu nedenle histereskolim adet bitimine ertelendi. Hsg gercekten aciyormus demekki
Transferiniz gerçekleşti mi acaba?Tüp bebek canım
Evet hsg ufak yapışıklıklarda güzel sonuçlar veriyor.Gözün aydın olsun.Estrofem konusunda bir bilgim yok bence doktoruna sormalısın.Her gun 1 adet estrofem kullaniyordun. Adet gordugume gore birakmali miyim kizlar?
Pardon canım isme dikkat etmemişim sen hamileydin zaten dimi kusura bakma.Transferiniz gerçekleşti mi acaba?