Jinekoloji İleri derece Rahim yapışıklığından muzdarip olanlar...

Ben artii bulent urmana gidiyorum.

Bende yarım rahimim ve yapışıklık yqsadim

Ankara'da hangi doktor acaba benimde yapışık

Bende yarım rahimim ve tek tüpüm var yapışıklık tam ameliyat oldum

Bişey sorabilir miyim peki yapışıklıgın sebepleri nelerdir yani sizin doğuştan mı bide belirtiler nelerdir

Doktor olarak duyduğum gerçekten başarılı ameliyat yapan yurtdışından bile hastası gelen Doktor Gökçen Erdoğan var Ankara da istersiniz herkes Bilgi alabilir

Merhaba bibis.
Yapışıklık teşhisi konulmasına üzüldüm geçmiş olur inşallah.Her şey de bir hayır vardır sakın paniğe kapılma.
Öncelikle ileri derece yapışıklıklarda hep söylenen şeydir bu bir kerede olmayabilir kısım kısım açıcaz diye.Kesinlikle ameliyattan önce doktorunla bütün detayları en ince ayrıntısına kadar konuşmanı öneririm.
Ameliyattan sonra jel mi kullanacak yoksa yeteri kadar açabilirse spiral mi yerleştirecek ve çok çok önemli olan diğer konu ise ameliyattan sonra hormon tedavisi uygulayıp uygulamayacağı.
Ben tüm bu ihmallikleri yaşadım bu benim 1 yılıma ve artı fazladan olduğum 1 histereskopiye mal oldu ve sonuç olarak bir arpa boyu yol katedemedim.
Hormon tedavisi çok önemli çünkü eğer endometrium dokusu zarar görmüşse sadece yapışıklığım açılması tek başına yeterli olmayacaktır.Rahim kalınlığını da mutlaka takip et.

Bişey sorabilir miyim peki yapışıklıgın sebepleri nelerdir yani sizin doğuştan mı bide belirtiler nelerdir
Benim yapışıklığımın sebebi üçkağıtçı bir tüp bebek doktorunun sırf para için benim sağlıklı rahmimi gereksiz yere ameliyat etmesi.
Doğuştan olma durumu yok fakat geçirilen enfeksiyonlar,verem,aşırı kazıma yapılan küretajlar sonrasında gelişebilecek olan bir durum.

Doktor olarak duyduğum gerçekten başarılı ameliyat yapan yurtdışından bile hastası gelen Doktor Gökçen Erdoğan var Ankara da istersiniz herkes Bilgi alabilir
Kendisini biliyorum.Daha doğrusu ismini bilmediğim bir doktor yok Türkiye de.Ama artık Türkiye de hiçbir doktora güvenim yok gitmeyi de düşünmüyorum.Çünkü o şekilde isim yapmış en üstlerde olan doktorlara gittim zaten hep en kralından muayene ve ameliyat paraları ödedim ve sonuç ortada koca bir hiç.
Her önüne gelene ameliyat etme özgürlüğü olan ve devletin asla doktorları bunun için sorgulamadığı,denetlemediği bir ülkede artık hiçbir doktora güvenmem mümkün değil.
Yanlış anlamayın sitemlerim size değil.Fakat doktor tavsiye ederken 3 kez düşünün derim ben de ilk doktorumu çok kişiye tavsiye etmiştim zamanında.

Jel kullanacakmis ve sonrasinda 2 ay hormon tadavisi verecekmis.yarim rahimli oldugum icin yapisiklik daha az bir kisinda anladigim kadariyla. Tek seferde cozulecek insallah.
Bende 2 gundur adet olacakmisim gibi agri var ama olamiyorum.
Hsg sonrasi ceken doktor rahim agzindaki yapisikligi actigini ve artik adet gorebilecegimi soylemisti ama yine olmadi galiba ;/

Kizlar merhaba. Bugun cok mucizevi bir sey oldu ve ben adet oldum kendi kendime. Cok mutluyum cook. Bu nedenle histereskolim adet bitimine ertelendi. Hsg gercekten aciyormus demekki

Her gun 1 adet estrofem kullaniyordun. Adet gordugume gore birakmali miyim kizlar?

Kizlar merhaba. Bugun cok mucizevi bir sey oldu ve ben adet oldum kendi kendime. Cok mutluyum cook. Bu nedenle histereskolim adet bitimine ertelendi. Hsg gercekten aciyormus demekki
Gözün aydın olsun demekki yapışıklığın çok ileri derecede değilmiş onla geçmiş olsun bizlerede dua et biran önce kurtulalım şu illetten

Her gun 1 adet estrofem kullaniyordun. Adet gordugume gore birakmali miyim kizlar?
Evet hsg ufak yapışıklıklarda güzel sonuçlar veriyor.Gözün aydın olsun.Estrofem konusunda bir bilgim yok bence doktoruna sormalısın.