Merhaba arkadaşlar bende yapışıklığı en ağır şekilde yaşayanlardanım.. yıllardır uğraşıyorum hala kurtulmuş sayılmam... burda bir arkadaşın dr u 1 kürtajla olmaz demiş ben 1 kürtaj oldum ve yıllardır verdiği hasarı düzeltemedim ... çok güzel bir form olmuş umarım burda yazan herkes şifaya kavuşur...
Benim hikayem çok uzun ama en son geldiğim noktayı sizinle paylaşayım tümur gürgana 6 kez histeroskopi oldum ona gittiğimde adet olamıyordum.. sonrasında
tüp bebek denedik ve negatif oldu 5 yıldır bıraktım dr ları çok şükür adet olabiliyorum...
Son zamanlarda tekrar tedavi olalım dedik ankarada bahçeciye gittim berfu hocaya önce ilaç verdi bir kaç defa muaneye çağırdı rahimi tanımak istiyorum dedi.. ilk muanede durumu beğenmedi sulu ulturasyon yaptı yapışıklık yok dedi ama rahimi pek beğenmedim dedi... sonra ilaç verdi takibe aldı ilaca cevap veriyor dedi..
Bu arada rahim kalınlığından çok bahsedilmiş ama benim öğrendiğim bir şey var rahim kalınlığından daha önemlisi 3 çizgi dedikleri şeymiş... eğer onu görmezsem yapacak çok bişey yok dedi berfu hoca ama çok şükür göründü... rahim kalınlığım 6 ,5 mm çıktı genelde 5 civarında kalırdı.. şimdi histeroskopi yapıp birde içeriyi göreyim dedi ben çok kararsız kaldım.. düşünmek için zaman istedim..
Yaşadığımız çok zor bir durum,en kötüsüde hiçbirin sorun yokken doğal yolla hamile kalabiliyorken bu ları yaşamak...
Birde ben bu kürtaj yapan dr dan davacı oldum arkadaşlar ama bir beni suçlamadıkları kaldı yani elde var koca bir 0..