Cok iyi hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle, yapısıklık varken yapmıyorlar diyebiliyordumMerhaba evet oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok iyi hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle, yapısıklık varken yapmıyorlar diyebiliyordumMerhaba evet oldu
Çok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin. Birazcık ameliyatla açılmıştı embriyoyu yerleştirecek kadar alan varmisCok iyi hayırlı olsun Rabbım tamamına erdirsin inşallah saglık sıhatle, yapısıklık varken yapmıyorlar diyebiliyordum
Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Merhaba evet oldu
Amin sağol canım. 2.kez ameliyat oldum açılmadı yine ben yapısiksa nasıl tutunacak dedim o da embriyonun tutunacağı kadar yer açtık dedi.Yani ameliyat cd izledim gerçekten bir tarafım kapalı diğer tarafı da tüplere doğru kapalı orayı açabilmiş biraz ilerlersem zaten rahmi delerdim dedi.Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Sizinle daha önce yazıştık mı emin olamadım ama yine de sormak istedim.2. kez ameliyat oldum açılmadı nasıl transfer olcak bilmiyorm demişsiniz nasıl oldu peki ne şekilde bir uygulama yapıldı?
Canin benim histereakopi sonrasi kanamam 4 gun surdu ama cook cook azdi tuvalet sonrasi pecetede lekelenme seklinde goruyordum. Eskiden bende adet olmadan once cok agri cekerdim 1 gun boyunca yatardim histereskopi sonrasi garip bir sekilde hic agrisiz adet oldum ve 3 gun cok yogundu. 4. Gun bir ped zor doldurdu. 5. Gun gunluk pedle bile idare edilebilecek yogunluktaydi. Kurtajdan once 6 gun olurdum 4 gun yogun,2 gun lekelenme seklinde. Cuma gunu hsg cekilecegim canim ins her sey geride kalmistirGeçmiş olsun benim önceden 6,7 gün sürer az az gelirdi yatakta yattığımda hiç gelmezdi. Kendimi bildim bileli böyleydi benim doğustan rahim şeklim y harfi seklindeymiş asırı agrılarım olur acillik olurdum sekil bozukluğundan oluyormuş. Kurtaj olduktan sonra adet günlerimde tam gününde iki üç damla gelirdi gerisi yok gelmiyordu 5 ay böyle oldu. Histeroskopi sonra sı ilk oldugumda bana göre asırı kanama ve 3 günde biti. Şimdide 3 enfazla 4 gün sürüyor agrılarım bitti sancılar bitti yıllarca dünyanın ilacını kullanmış günlerce kıvranmıştım. Histeroskopi sonrası kanamanız yogunmuydu benim 4 hafta kanama oldu Dr 6 hafta içinde kanamalar olur kesilir tekrar olur demişti. Benim baya oldu içerisi iyce temizlendi enson adet görünce afedersin pelte pelte kırmızı kahverengi geldi bitti. Gelsin iyce temizlensin içerisi. Zaten bitince film cekileceksin sanırım nerede oldun bilmiyorum ama. İlişki yok film çekilen kadar. İçin rahat olsun filminde iyi çıkar rahatlarsın inşallah.
Yani tahminen rahimde 4 te 1 lik kadar bir açıklıkta olsa embriyo için yeterli alan olabiliyor.Demek ki Tamamının açılması şartı yok ama bazı doktorlar illa tamamen düzelmesini istiyor doktordan doktora çok değişiyor.Senin adına çok sevindim darısı başıma.Cevabın için teşekkür ederim.Amin sağol canım. 2.kez ameliyat oldum açılmadı yine ben yapısiksa nasıl tutunacak dedim o da embriyonun tutunacağı kadar yer açtık dedi.Yani ameliyat cd izledim gerçekten bir tarafım kapalı diğer tarafı da tüplere doğru kapalı orayı açabilmiş biraz ilerlersem zaten rahmi delerdim dedi.
Merhaba hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yapışıklığınız rahmin ne kadarlık kısmındaydı. Benimde 4te 1 i kadarında yapışıklık var rahmin sağ tarafında. Bu şekilde ameliyat olmadan hamile kalabilir miyim acaba. Sizin de öyle olmuş sanırımÇok teşekkür ederim isteyen herkese nasip etsin. Birazcık ameliyatla açılmıştı embriyoyu yerleştirecek kadar alan varmis
Çok geçmiş olsun canım inşaallah bu son olurRahmin girisinde kucuk bir bolgede yapisiklik tekrar olusmus kizlar. Haftaya bidaha histereskopi olacagim malesef
Bu sefer cok kucuk bi alanda ve rahim.girisinde oldugu icin cok umutluyum. İnsallah son olacakÇok geçmiş olsun canım inşaallah bu son olur
Ya ben anlamıyorm kritik durumlarda rahimde yeteri boşluk olunca bile transfer yapılırken neden ille de komple açık tamamen eski sağlığa kavuşmuş bir rahim istiyorlar.Her operasyon risk demek ve maalesef yapışıklıkların böyle ufak çaplı da olsa tekrarlama ihtimali oluyor.Neden gerek duyuyorlar acaba sebep yalnızca para mı diye düşünmeden edemiyorm.Rahmin girisinde kucuk bir bolgede yapisiklik tekrar olusmus kizlar. Haftaya bidaha histereskopi olacagim malesef
Ben de anlamiyorum ama doktorum bu sekilde hamile kalamazsij dedi. Sanirim normal yolla gebelikten bahsediyor canim ben hic tup bebek denemeyi dusunmedim. Bir de benimki zaten yarim rahim oldugu icin kalan alanlarimi da riske atmak istemiyor galiba.Ya ben anlamıyorm kritik durumlarda rahimde yeteri boşluk olunca bile transfer yapılırken neden ille de komple açık tamamen eski sağlığa kavuşmuş bir rahim istiyorlar.Her operasyon risk demek ve maalesef yapışıklıkların böyle ufak çaplı da olsa tekrarlama ihtimali oluyor.Neden gerek duyuyorlar acaba sebep yalnızca para mı diye düşünmeden edemiyorm.
Çok geçmiş olsun canım inşallah son olur darısı bizlere olur bende yarın hsg çektireceğim sonrasında istanbula gideceğim ama yücel bey ve bülent urman arasında çok kararsız kaldımMerhaba kizlar. Bugun 2. Histereskopimi oldum. Yine jel koydu. Bu sefee cok umutlu konustu doktorum umarim tekrarlamayacak. Bu sefer hormon tedavisi de vermedi neden bilmiyorum gerek yok dedi.
Canim ben bulent beyden cok memnunum. İlk hsg ile 2. Hsg aradindaki farki gordum. Gercekten guzelce acmis adam. Rahim agzinda tekrar olusmasi tamamen benim bedenimle alakali doktorun hatasi degil. Tekrar olusma riski hep var malesef. Ama yucel bey de gozun kapali gidilecek bir doktor bence.Çok geçmiş olsun canım inşallah son olur darısı bizlere olur bende yarın hsg çektireceğim sonrasında istanbula gideceğim ama yücel bey ve bülent urman arasında çok kararsız kaldım
Hsg filmi çekindim sonuç komple yapışık çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah beni böyle yapan doktorun cezasını versin ukalaca birde bana rahmin ortası kocaman boşluk yapışıklık yokki demişti sinirimden çatlıycam şuanCanim ben bulent beyden cok memnunum. İlk hsg ile 2. Hsg aradindaki farki gordum. Gercekten guzelce acmis adam. Rahim agzinda tekrar olusmasi tamamen benim bedenimle alakali doktorun hatasi degil. Tekrar olusma riski hep var malesef. Ama yucel bey de gozun kapali gidilecek bir doktor bence.
Ahh canim benim cok iyi anliyorum seni. Lutfen ama lutfen doktorunu cok iyi arastir gercekten emin ellerde olduguna inandigin bir doktorda yaptir bu operasyonu. Yoksa cok daha kotu sonuclari olur. Ben 1 ayda 15 bin tl harcadim ama inan hic uzulmuyorum. İnsallah her sey cok guzel olacak.Hsg filmi çekindim sonuç komple yapışık çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tutuyorum Allah beni böyle yapan doktorun cezasını versin ukalaca birde bana rahmin ortası kocaman boşluk yapışıklık yokki demişti sinirimden çatlıycam şuan
İnşaallah canım bi düzelsm inan çocuk bile istemiyorum artıkAhh canim benim cok iyi anliyorum seni. Lutfen ama lutfen doktorunu cok iyi arastir gercekten emin ellerde olduguna inandigin bir doktorda yaptir bu operasyonu. Yoksa cok daha kotu sonuclari olur. Ben 1 ayda 15 bin tl harcadim ama inan hic uzulmuyorum. İnsallah her sey cok guzel olacak.