E
elmaninsapiarmutuncekirdegi
Ziyaretçi
hoşgeldin minnoşum:1hug:hayırlı olsun canım topıgın gelcem ara ara.. öptüm hepinizi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin minnoşum:1hug:hayırlı olsun canım topıgın gelcem ara ara.. öptüm hepinizi..
hoşgeldin canım Şeniz
-tatlicadiarzu- acele ettiriyo kociş bende o zaman ilhama geliyom -tatlicadiarzu-
büyük 5 de kreşe gidiyo,küçük 2.5 yanımda,bi görsen.ne zaman yola çıksak kapıyolar çocukları.genç yaşlı herkes seviyo.geçen bi a.v.m de amcanın biri küçüğüme hacıbekir lokumu gibiymiş,şunun güzelliğine bak diyo.inanamazsın.bazen korkuyom nazar deyecek diye
valla korkulur senden kız.ne öyle cızarım,deşerim.köstebekmisin anacım
büyük 5 de kreşe gidiyo,küçük 2.5 yanımda,bi görsen.ne zaman yola çıksak kapıyolar çocukları.genç yaşlı herkes seviyo.geçen bi a.v.m de amcanın biri küçüğüme hacıbekir lokumu gibiymiş,şunun güzelliğine bak diyo.inanamazsın.bazen korkuyom nazar deyecek diye
koş şimcik en büyük repi kocişin vericek haaa hade git yat bakem iyi geceler sana kıçını başını iyi ört sonra rüyanda beni görücen:1ninca::1ninca::1ninca:
sağol canımNazara inanırım walla dikkat et.
Ayy ben bebiş hastasıyımm yaa kendimi tutamam gider severimmkaydirigubbakcemile3
Bak seninkilerde burda olsaydı severdim şimdiiŞeniz
Öp benim için annesiiŞeniz
istemeye istemeye çıkıyorum kızlar kendinize iyi davranın iyi geceler...allah rahatlık versin
nursunaz allah bağışlasın bebişlerini cnm
ecna hayırlı olsun tekrardan cnm
citosum yarın erken kalkarsam görüşürük cnm öpiyim seni
ceyda sende hoşgeldin cnm
vildan de hadi git sende iyi geceler cnm
amin canım,Allah herkese yaşatsın anne olmayımaşallah
Allah nazarlardan korusun onları
üstümü örtme işi kocişe ait ....ben yattımmı dünyadan haberim olmuyo...garibim gece sabaha kadar bir benim bir kızın üstünü örtmekle meşgul
bu arada hala adet olmadım
neyse iyi geceler anons ediyo benimki beni by byyyya.s.a.s.a.s.a.s.
anaaaa geliyomu yoksa ikinciüstümü örtme işi kocişe ait ....ben yattımmı dünyadan haberim olmuyo...garibim gece sabaha kadar bir benim bir kızın üstünü örtmekle meşgul
bu arada hala adet olmadım
Ho$ geLdin eßßucuummmm SağoLasın..... Şeniz
hoşgeldin canım Şeniz
-tatlicadiarzu- acele ettiriyo kociş bende o zaman ilhama geliyom -tatlicadiarzu-
hoşgeldin canıma.s.
hoşgeldiniz ebru ve juliiiikaydirigubbakcemile5
bütün minnoşarı öpüyorum.nan yarın da burda olalım olmaz mı.bak beni çağıran bi koca yok da ben kızları uyutursam çağıracam kocayı.adam şimdi ikinci uykusuna geçmiştir
bütün minnoşarı öpüyorum.nan yarın da burda olalım olmaz mı.bak beni çağıran bi koca yok da ben kızları uyutursam çağıracam kocayı.adam şimdi ikinci uykusuna geçmiştir
hosbuldum topıhın masallahı var kızlar
kızlarr bende kaçıyom kocişim geldi yarın görüşürüz iyi gecelerrrkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile