Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ohh ne güzel ikramlar
kahve lokum harika ya
sizi tanımamsamda sizler harikasınız
aslında kk harika
eee tanışalım ozaman kızlar herkes kendinden bahsetsin bakalımkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile
iyi akşamlar misafır kabul edrmısınz bırazcık takılım sıze..
Çitosumm sen başla kuzummmŞeniz
Gel tabi tatlım ne demek
Hoşgeldinnna.s.
tamam tatlım başleyem ozaman gerçi siz beni tanıyosunuz ama yinede yeni arkideşler bilmez beni:lepi:
ben 29 yaşında evli 3,5 aylık hamile kocasına deliler gibi aşıkkk biraz deli biraz çatlak vede matrak gacıyam acaip rep düşkünüyüm ismim bahar yarışmaya uşaktan katılıyorum diğer yarışmacı arkideşlere başarılar dilerimsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
Allah eline ayağına kavuştursun minnoş.ben 30 yaşında(gerisini söylemiyom yaşlı gibi hissediyorum kendimi),2 minnoş sahibi mutlu,bazan derin bazen sığ bir bayanım.tamam tatlım başleyem ozaman gerçi siz beni tanıyosunuz ama yinede yeni arkideşler bilmez beni:lepi:
ben 29 yaşında evli 3,5 aylık hamile kocasına deliler gibi aşıkkk biraz deli biraz çatlak vede matrak gacıyam acaip rep düşkünüyüm ismim bahar yarışmaya uşaktan katılıyorum diğer yarışmacı arkideşlere başarılar dilerimsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:
nursunaz ve kar hoşgeldiniz kızlar
:1hug:
anam kııı citos sen uşaktamısın vallaha
hoşgordum canım nasılsın..topıc hayırlıolsun ecnammm