İlber Ortaylı: "B.k kurarsınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evlaefe nickim kimseye saygi duymuyorum o zaman kimsede bana saygi duymasin Adamin bilgisine ne dedim mubarek konusmalardaki ukalaliga lafim.

ayrıca o gazeteci kaç yabancı dil biliyormuş acaba , oturdukları yerden gazete yazıyorlar artık bunları kim satın aldıysa ,çoğundan nefret ediyorum bilgisiz öküzler

ahaha röportajın o kısmına bayıldım zaten ...sen bunlara bulaşma kızım git dil falan öğren yabancı gazete oku kendini geliştir diyor...

ilber hoca da kendini reklam malzemesi yaptıktan beri ne izliyorum ne dinliyorum
gözümde düştü

cahilerin ön planda olduğu toplum gerilemeye mahkum , birde tarihini geçmişini bilmeyenler var onlarda
hatalarını tekrarlar ilerleyemez ,bilgili zaten her söylenenleri kabul edemez okuyup araştırıp bildiği için
bildiklerinide söylemek zorunda ,birde karşındaki insan hem bilmiyor hem ahkam kesiyorsa tahamül zor

bunun benim yorumumla ilgisi ne

kimsenin zekasını kültürünü ölçmek kimseye düşmez
çık şurdan hadi

hoca ölçüyor ona göre konuşuyor

İyi demiş, çok da güzel demiş. Dogru olan neyse lafı dolandırmadan bi güzel söylemiş. Bazı yanlış buldugum yönleri olsa da genelde severim İlber Ortaylı'yı.

Dil konusunda da hep aynı şeyi söylüyor ve gayet de haklı. Mesela adam gitmiş tarihçi olmuş sözde, Yunan tarihçisi... ama gidip de bi Grekçe ögrenmemiş. Böyle saçma sapan Yunan tarihçisi mi olur? Gidip başkalarının çevirileri üzerinden tarihçilik taslar ancak böyleleri. Ama bu adam bir sürü dil biliyor ve gidip tarihi belgeleri 1. elden inceliyor. Dolayısıyla kendi alanında çok bilmişlik yapmaya hakkı var.

B.k,gerizekalı,aptal,gerizekalı,b.k,karı,hayvan,gerizekalı...her kelimesinden zeka fışkırıyor gerçekten :)) Bu üslupla kırk dil bilse kaç yazar ? Bunların slovencesini de söyleyebiliyor olur en fazla :) Buyurun okuyup izleyip bolca feyz alın hocanızdan :)

bunun benim yorumumla ilgisi ne

Aslında ilgisi var. Bu tarz insanların biraz daha medyatik olmaları lazım çünkü. Bir İlber Ortaylı var bi Celal Şengör var dogru dürüst medyatik olabilmiş. Bunların sayısının artması lazım, reklamlarının yapılması lazım. Yoksa ortalık boş kalır, o boşlugu da aptallar doldurur.

beni alıntılayarak neden yazıyorsun ki
kimsenin kimseye hakaret etmeye aşağılamaya hakkı yok evet hoşlanmadım yorumlardan

çok ilginçsiniz
neyse iyi akşamlar
Ama senin kendi dusunceni soylemeye hakkin yok tek taraf toplanip saldiriya geciyorlar niye sen farkli dusunuyorsunnn cahilsin kultursuzsunnn
Hadiiiiiiyinnn hadiii

meydanı bilgisizlere bırakmamak gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…