İlber Ortaylı: "B.k kurarsınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bence kültürlü ve zeki insan sadece popüler medyayı takip eden tek bir kişinin dediklerini körü körüne kabul eden değil sorgulayan durmada araştıran ve koyun sürüsünden değil yansız objektif olarak öğrenendir

Ama senin kendi dusunceni soylemeye hakkin yok tek taraf toplanip saldiriya geciyorlar niye sen farkli dusunuyorsunnn cahilsin kultursuzsunnn
Hadiiiiiiyinnn hadiii

yanlış düşünceyi bilgi çürütür ,böylece aydınlık kazanır

Elin onlarda olsun abla mumkunse ben cok pitircik yorumladım ben haric hepsini banla
Günlerdir sadece uyarı yapıyorum burda, fark eden fark ediyordur amaaaaa zalimimdir de, bu da öğrenilmiştir, bu ara bir dalacağım ki böyle direkt, yekten, bodoslama olacak, sonra dönüp bana aman müdür ben orda ne dedim kii, fakat ben polemiğe girmediiiimmm kii denmesin.

Bendeki de göz, görüyorum çok şükür, eh okumamda var Hamd olsun.

Evet bilirim vardir 2 sene oncesinde bir banlanmam

Abla mesajınin ilk kısmında kahkaha attim ama ikinci kısmında urktum

Seçim zamanına sakla enerjini bence

Sorgulasınlar tabi ki. İlber Ortaylı dediyse kesin tek dogrudur diye bir şey söylemedim. Bahsettigim şey böyle akademisyenlerin daha popüler olması gerektigi. Böylece insanların daha çok ilgisini çeker bu tür konular. Bunlar olmayınca meydan din adamlarına, gazeteci zannedilen bi dolu salaga kalıyor. Ha bunlar olmasın demiyorum ama diger yandan tarih, bilim, felsefe falan da popüler olmalı. Yurt dışında var epeyce böyle medyatik bilim insanları ama burada yok.

Abla mesajınin ilk kısmında kahkaha attim ama ikinci kısmında urktum

Seçim zamanına sakla enerjini bence
Yok annem, KİB'ler gösteriyor ki, seçim öncesi provalara başlayacağım ben, seçim zamanı mahkumlara mapus kıyafetleri dar gelirse diye, bir ön prova gerek, beden ölçülerinizi alayım

Yok annem, KİB'ler gösteriyor ki, seçim öncesi provalara başlayacağım ben, seçim zamanı mahkumlara mapus kıyafetleri dar gelirse diye, bir ön prova gerek, beden ölçülerinizi alayım
Secim zamani yeterince ban yiyecegimi dusunuyorum. Beni secime sakla abla.

Ben 36 bedenim abla mavi ve yeşil rengi severim bi de parkon, ofis ve depresife söyler misin bana kitap falan da getirsinler

Ilber hocanin uslubu neden zorlarina gidiyor anlamadim. Hitap ettigi kesimi ustlerine alindilar sanirim.
Oysa cumhurbaskani hobi olarak bol bol karsit goruslu herkese hakaret etmiyor mu? Tabi tuzlari kuruyken islerine gelmiyordu.

değil mi, o çok enteresan
erdoğan söverken yandaşı olmayanlara
"ananı da al git" derken "ıy üslıbı çık çikin" :s

diyen yoktu

ah ahh bu bile çok şeyi açıkça gösteriyor aslında

Kadir Mısıroğlu'nun adı geçmiş, O ki Rahmetli Mehmet Akif'e p......k diyen biri, insanları küçük gören, hakaretvari hiçbir sözü haklı göremem.

Sonrasında Mısıroğlu söylediklerini yalanlamış, montaj Demiş olsa da, kendisini dava etmeye hazırlanan, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na Mehmet Akif Ersoy'un hatırasına hakaret ettiği ve Istiklal Marşı'nı alenen aşağıladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan M. Akif Ersoy'un torunu Sema Argon ve Ersoy ailesinden özür dilemiş, konuyla ilgili internetteki video kayıtlarını ve kendi internet sitesinde bulunan beyanlarında düzeltileceğini söylemişti.

Demek ki Mısıroğlu'da küfür ediyormuş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…