Elin onlarda olsun abla mumkunseEvet bencede
Cımbızımı bileyerek izliyorum, bakalım ne zaman sobeleyeceğim bilgisiz, cahil diyenleri, polemiğe girenleri
Elim sizdeee
hahahaha aliyorlar isteB.k,gerizekalı,aptal,gerizekalı,b.k,karı,hayvan,gerizekalı...her kelimesinden zeka fışkırıyor gerçekten :)) Bu üslupla kırk dil bilse kaç yazar ? Bunların slovencesini de söyleyebiliyor olur en fazla :) Buyurun okuyup izleyip bolca feyz alın hocanızdan :)
Aslında ilgisi var. Bu tarz insanların biraz daha medyatik olmaları lazım çünkü. Bir İlber Ortaylı var bi Celal Şengör var dogru dürüst medyatik olabilmiş. Bunların sayısının artması lazım, reklamlarının yapılması lazım. Yoksa ortalık boş kalır, o boşlugu da aptallar doldurur.
Evet o yuzden hep ben kazaniyorum cok sukurAma senin kendi dusunceni soylemeye hakkin yok tek taraf toplanip saldiriya geciyorlar niye sen farkli dusunuyorsunnn cahilsin kultursuzsunnn
Hadiiiiiiyinnn hadiii
yanlış düşünceyi bilgi çürütür ,böylece aydınlık kazanır
Günlerdir sadece uyarı yapıyorum burda, fark eden fark ediyordur amaaaaa zalimimdir de, bu da öğrenilmiştir, bu ara bir dalacağım ki böyle direkt, yekten, bodoslama olacak, sonra dönüp bana aman müdür ben orda ne dedim kii, fakat ben polemiğe girmediiiimmm kii denmesin.Elin onlarda olsun abla mumkunseben cok pitircik yorumladım ben haric hepsini banla
Evet bilirim vardir 2 sene oncesinde bir banlanmamGünlerdir sadece uyarı yapıyorum burda, fark eden fark ediyordur amaaaaa zalimimdir de, bu da öğrenilmiştir, bu ara bir dalacağım ki böyle direkt, yekten, bodoslama olacak, sonra dönüp bana aman müdür ben orda ne dedim kii, fakat ben polemiğe girmediiiimmm kii denmesin.
Bendeki de göz, görüyorum çok şükür, eh okumamda var Hamd olsun.
Abla mesajınin ilk kısmında kahkaha attim ama ikinci kısmında urktumGünlerdir sadece uyarı yapıyorum burda, fark eden fark ediyordur amaaaaa zalimimdir de, bu da öğrenilmiştir, bu ara bir dalacağım ki böyle direkt, yekten, bodoslama olacak, sonra dönüp bana aman müdür ben orda ne dedim kii, fakat ben polemiğe girmediiiimmm kii denmesin.
Bendeki de göz, görüyorum çok şükür, eh okumamda var Hamd olsun.
bence kültürlü ve zeki insan sadece popüler medyayı takip eden tek bir kişinin dediklerini körü körüne kabul eden değil sorgulayan durmada araştıran ve koyun sürüsünden değil yansız objektif olarak öğrenendir
Yok annem, KİB'ler gösteriyor ki, seçim öncesi provalara başlayacağım ben, seçim zamanı mahkumlara mapus kıyafetleri dar gelirse diye, bir ön prova gerek, beden ölçülerinizi alayımAbla mesajınin ilk kısmında kahkaha attim ama ikinci kısmında urktum
Seçim zamanına sakla enerjini bence
Secim zamani yeterince ban yiyecegimi dusunuyorum. Beni secime sakla abla.Yok annem, KİB'ler gösteriyor ki, seçim öncesi provalara başlayacağım ben, seçim zamanı mahkumlara mapus kıyafetleri dar gelirse diye, bir ön prova gerek, beden ölçülerinizi alayım
Ben 36 bedenimYok annem, KİB'ler gösteriyor ki, seçim öncesi provalara başlayacağım ben, seçim zamanı mahkumlara mapus kıyafetleri dar gelirse diye, bir ön prova gerek, beden ölçülerinizi alayım
Ilber hocanin uslubu neden zorlarina gidiyor anlamadim. Hitap ettigi kesimi ustlerine alindilar sanirim.
Oysa cumhurbaskani hobi olarak bol bol karsit goruslu herkese hakaret etmiyor mu? Tabi tuzlari kuruyken islerine gelmiyordu.
Haha ilber hocanin uslubu gorunce tayyibin uslubu guzelleyenler oldu birkac sayfa once gormedin mi?değil mi, o çok enteresan
erdoğan söverken yandaşı olmayanlara
"ananı da al git" derken "ıy üslıbı çık çikin" :s
diyen yoktu
ah ahh bu bile çok şeyi açıkça gösteriyor aslında
Haha ilber hocanin uslubu gorunce tayyibin uslubu guzelleyenler oldu birkac sayfa once gormedin mi?
Haha ilber hocanin uslubu gorunce tayyibin uslubu guzelleyenler oldu birkac sayfa once gormedin mi?
Ya arastir bak. Her seyi bize soruyosun. Cevap verince ukala diyosun. Benimle muhattap olma mumkun mertebede.Cok yorgunum walla cevap yazacak gucum kalmadi kim yapti onu ya orayi ben kacirdim
Birkac sayfa degil ilk sayfaymis :)ay valla görmedim dur bakıyorum bakayım