İlber Ortaylı: "B.k kurarsınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Beni bilen bilir sende gayet iyi biliyorsun diger topiklerden benim konusma seklim boyle karsimdakini hemcins arkadasim goruyorum siyaset bilmemne konusurken kin gutmeden konusuyorum.
Sanane ben kime ne dersem derim sana mi dustu
yok tarihciymis yok pasay mis avukati sen misin
Bi yuru git isine cevabi alirsin missss
Evet aldim cevabimi
Med mumkunse benle muhattap olmaaa
kelimelerde bir yanlisim varmi bak bakalim
duzelteyim

Usluba gel..Sen rtenin avukatlıgını yaparken tahammul bekliyorsun ya :KK70: tahammul goster tahammul :KK53:

İlber ortaylıya bu da kimmiş ya diyecek kadar özgüven sahibi olmayı isterdim. Kadın kendine güveniyor medcim. Karşısına çıksa yine sen kim dese keşke :KK70:
Ben 2.5 yasinda babasi kaldim 31 yasina geliyorum Kendi varimla yogumla geldim.Evet kendime guveniyorum.Ozguvenim tavan.Kimsenin karsisindada ezilmedim ezdirmedim.
Karara fikre saygi diyorum bana avukatlik diyorlar.Iredeye saygii

"Bizim milletimiz tarih bilmez. Böyle aptal aptal konuşur."
Ortaylınının kendi cümlesi ile cevap vermek gerek böyle cahillere...
Sonra gider tarihin T sinden anlamayan manyakları Bilge ilan ederler, bilen, değerli insanı kahrından öldürürler...ben de tahammül edemiyorum artık böyle cahillere...bi bitmediniz gitti

Sonra gider tarihin T sinden anlamayan manyakları Bilge ilan ederler, bilen, değerli insanı kahrından öldürürler...ben de tahammül edemiyorum artık böyle cahillere...bi bitmediniz gitti

:KK9::KK9::KK9:

Ben 2.5 yasinda babasi kaldim 31 yasina geliyorum Kendi varimla yogumla geldim.Evet kendime guveniyorum.Ozguvenim tavan.Kimsenin karsisindada ezilmedim ezdirmedim.
Karara fikre saygi diyorum bana avukatlik diyorlar.Iredeye saygii

Ama evla niye olayları oralara getiriyosun? O zaman ben de sayiyim bi başıma nasıl ayaklarımın üzerinde durdum. Neler atlattım. O muhabbetlere gerek yok. Sen önce adamın bilgisine saygı duy biz de sana duyalım. Ayrıca kimsenin kimseye saygı duyma mecburiyeti de yok. İstemiyosan da duymazsın..

Bitmez merak etme bi sen kulturlusun bide cevrendekiler milletine aptal diye sozunu kopy ediyorsun kendi milletine aptal dedirtiyorsun birde savunuyorsun.
Bak bu kafada iyi kafaymis

ayrıca o gazeteci kaç yabancı dil biliyormuş acaba , oturdukları yerden gazete yazıyorlar artık bunları kim satın aldıysa ,çoğundan nefret ediyorum bilgisiz öküzler

Bitmez merak etme bi sen kulturlusun bide cevrendekiler milletine aptal diye sozunu kopy ediyorsun kendi milletine aptal dedirtiyorsun birde savunuyorsun.
Bak bu kafada iyi kafaymis
Bu millete aptal muamelesi yapan hatta hakaret eden bi İlber hoca mi evla, senin oy verdiğin partinin lideri zaten hakaretin alasını ediyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X