İlber Ortaylı: "B.k kurarsınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Boyle yalana boyle cevap... Agzina saglik ilber hoca. Birilerinin zoruna gitmistir ama gitsin zaten ne yapalim, onlarin haline mi uzulelim simdi. Sozde tarafsizlik yeminli cb bile ali kiran bas kesen gibi konusuyor. Ilber hoca konussa ne olur? Hatta oh olsun.

Doğru düzgün, sessiz sakin, kibar kibar anlatılınca anlaşılmıyor bazıları tarafından. Adam ne diyor kendine gazeteci diyen insan hiç duymamış gibi diyaloğun dışında kendi dünyasından sorular soruyor hala. Kısacası destekliyorum. Kendi köşesinden sakince açıklama yapınca cılız kalıyor çünkü günümüz Türkiye'sinde. Duyulmuyor. Eğitimli, bilgili, kültürlü insanların sokak seviyesinde anlatabilmesi lazım artık derdini. O da budur işte.

eski Türkiyenin nesi varmışki

ama uslubunun iticiligini degiştirmiyor:) cok sert zaten millet acık arıyor devamlı

Çok doğru sessiz sakin biri olsa bu kadar konuşulmazdı.. Reklamın iyisi kötüsü olmuyormuş. Kendini dinletmek için zaman zaman çirkeflik yapmak gerekiyor.
Ayrıca bu adam siyasetçi değil ki ağzı laf yapsın, sözü dinlensin.

Ilber Ortayli kim oluyormusss pardonn.
Konusmalara bak bide haber yapmislar
Ukalaaa
Bilgili insan sevilmez demis bi arkadas
Cogu ukala ve kendini begenmistirde ondan

"İlber ortaylı kim oluyor" diyebilmek icin 50 fırın ekmek yemen lazım senin..
O sacları cehaletle verdigi mucadelede agartan ekol bir tarihçidir..

Boyle dayanaksız boyle aptalca yapılan ortaları -yenisafagın yaptıgı gibi- 90 a asmakla unlu bir tarihcidir anlayacagın..

İlber ortaylı kimmis..Kim oldugunu ogrenmen icin en azından bir kitabını okuman lazım ki boyle sorularla komik duruma dusmeyesin.

Son düzenleme:
Komik duruma dusmek
Ya birakin bu laflari
okumus adam olamamis bana gore
Sizin aksi fikri olan kisiye bu kaar mi tahammulunuz yok
Insanin yaptigi yorumu elestir ama kisilige girme yanlis oynuyosun

Komik duruma dusmek
Ya birakin bu laflari
okumus adam olamamis bana gore
Sizin aksi fikri olan kisiye bu kaar mi tahammulunuz yok
Insanin yaptigi yorumu elestir ama kisilige girme yanlis oynuyosun

Sen boyle bir tarihciye kimmis dersen bu cevabı alırsın..once saygı ve tahammulu kendin goster..sonra karsıdan bekle.

Onune gelene cnm, kusum, sekerim demekle tahamullu ve saygılı olunmuyor.

Karsı fikirlere degil, bilgisizlige de degil ama bilgi olmayan yerde fikir uretmeye tahammulum yok evet.

Beni bilen bilir sende gayet iyi biliyorsun diger topiklerden benim konusma seklim boyle karsimdakini hemcins arkadasim goruyorum siyaset bilmemne konusurken kin gutmeden konusuyorum.
Sanane ben kime ne dersem derim sana mi dustu
yok tarihciymis yok pasay mis avukati sen misin
Bi yuru git isine cevabi alirsin missss
Evet aldim cevabimi
Med mumkunse benle muhattap olmaaa
kelimelerde bir yanlisim varmi bak bakalim
duzelteyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…