- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
Eeee adamına göre muamele diyoruz , biz ona.adam feci bilgili ama uslubu biraz yumusatsa fena olmaz yeterince agzı bozuk insanlar var bu ulkede
ama uslubunun iticiligini degiştirmiyor:) cok sert zaten millet acık arıyor devamlıEeee adamına göre muamele diyoruz , biz ona.
ama uslubunun iticiligini degiştirmiyor:) cok sert zaten millet acık arıyor devamlı
Doğru düzgün, sessiz sakin, kibar kibar anlatılınca anlaşılmıyor bazıları tarafından. Adam ne diyor kendine gazeteci diyen insan hiç duymamış gibi diyaloğun dışında kendi dünyasından sorular soruyor hala. Kısacası destekliyorum. Kendi köşesinden sakince açıklama yapınca cılız kalıyor çünkü günümüz Türkiye'sinde. Duyulmuyor. Eğitimli, bilgili, kültürlü insanların sokak seviyesinde anlatabilmesi lazım artık derdini. O da budur işte.
Evet, eski Türkiye'nin nesi "varmış" ?eski Türkiyenin nesi varmışki
Ilber Ortayli kim oluyormusss pardonn.
Konusmalara bak bide haber yapmislar
Ukalaaa
Bilgili insan sevilmez demis bi arkadas
Cogu ukala ve kendini begenmistirde ondan
Komik duruma dusmek"İlber ortaylı kim oluyor" diyebilmek icin 50 fırın ekmek yemen lazım senin..
O sacları cehaletle verdigi mucadelede agartan ekol bir tarihçidir..
Boyle dayanaksız boyle aptalca yapılan ortaları -yenisafagın yaptıgı gibi- 90 a asmakla unlu bir tarihcidir anlayacagın..
İlber ortaylı kimmis..Kim oldugunu ogrenmen icin en azından bir kitabını okumak lazım ki boyle sorularla komik duruma dusmeyesin.
Komik duruma dusmek
Ya birakin bu laflari
okumus adam olamamis bana gore
Sizin aksi fikri olan kisiye bu kaar mi tahammulunuz yok
Insanin yaptigi yorumu elestir ama kisilige girme yanlis oynuyosun
bilgili insanın çoğu ukala ve kendini beğenmiş diyerek genelleme yapamazsınız. bunu hangi istatistiki bilgiden aldığınızı sorarlar insana
Beni bilen bilir sende gayet iyi biliyorsun diger topiklerden benim konusma seklim boyle karsimdakini hemcins arkadasim goruyorum siyaset bilmemne konusurken kin gutmeden konusuyorum.Sen boyle bir tarihciye kimmis dersen bu cevabı alırsın..once saygı ve tahammulu kendin goster..sonra karsıdan bekle.
Onune gelene cnm, kusum, sekerim demekle tahamullu ve saygılı olunmuyor.
Karsı fikirlere degil, bilgisizlige de degil ama bilgi olmayan yerde fikir uretmeye tahammulum yok evet.
Ilber Ortayli kim oluyormusss pardonn.
Konusmalara bak bide haber yapmislar
Ukalaaa
Bilgili insan sevilmez demis bi arkadas
Cogu ukala ve kendini begenmistirde ondan
Sonra da saygı ve tahammul beklerler..
İlber ortaylı gibi bir adama kimmis diyen adama sen kimsin derler..