- 1 Eylül 2011
- 2.837
- 1.977
Kadir Mısıroğlu'nun adı geçmiş, O ki Rahmetli Mehmet Akif'e p......k diyen biri, insanları küçük gören, hakaretvari hiçbir sözü haklı göremem.
Sonrasında Mısıroğlu söylediklerini yalanlamış, montaj Demiş olsa da, kendisini dava etmeye hazırlanan, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'na Mehmet Akif Ersoy'un hatırasına hakaret ettiği ve Istiklal Marşı'nı alenen aşağıladığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulunan M. Akif Ersoy'un torunu Sema Argon ve Ersoy ailesinden özür dilemiş, konuyla ilgili internetteki video kayıtlarını ve kendi internet sitesinde bulunan beyanlarında düzeltileceğini söylemişti.
Demek ki Mısıroğlu'da küfür ediyormuş.
Ne diyeyimki bir alt mesajda demissin ki ilk sayfa bana yazdigin cevaba bakYa arastir bak. Her seyi bize soruyosun. Cevap verince ukala diyosun. Benimle muhattap olma mumkun mertebede.
Bana ukala diyen biriyle muhattap olmak istemiyorum. Ama just arkadasim. Olay bu kadar basit.Ne diyeyimki bir alt mesajda demissin ki ilk sayfa bana yazdigin cevaba bak
Bana ukala diyen biriyle muhattap olmak istemiyorum. Ama just arkadasim. Olay bu kadar basit.
Bu belgeye inansalar ne olacak inanmasalar ne olacak ...Benim kafama takilan bu belgeye gerçekten inanan var mı?
Valla beyin bedava. Kullansinlar diyeceğim.Bu belgeye inansalar ne olacak inanmasalar ne olacak ...
Valla beyin bedava. Kullansinlar diyeceğim.
Bu belgeye inanan falan varsa saygi falan duyamayacagim valla kendilerine gulmekten katilabilirim ancak
kaç yaşındasın merak ediyorumm sen şunu göremiyormusun evet bilgisi var bırakta olsun boşuna tarihci demiyoruz ona ama bu seviyesiz. konuşmayımı alkışlıyorsunn.. okumuş ama adam olamamışlardann reklamını yapanlardan şimdi biri çıksa dese oltaylı senin beynindeki o bilgiye sı....yım b...k kafa dese diyenimi alkışlicazzz..araştırmamı yapmışlar böyle bişimi sunmuşlarr sen tarihçi olarak anlatt sunduğu belgeleri çürütt..ama bilgisi öyle tavan yapmışkii egoo tepelerdee.. okumuş ama adam olamamışlardann..Ilber hocanin uslubu neden zorlarina gidiyor anlamadim. Hitap ettigi kesimi ustlerine alindilar sanirim.
Oysa cumhurbaskani hobi olarak bol bol karsit goruslu herkese hakaret etmiyor mu? Tabi tuzlari kuruyken islerine gelmiyordu.
Ya lutfen bak oyle deme haddini bildirirler sanada bana bildirdilr hala soktayimm.kaç yaşındasın merak ediyorumm sen şunu göremiyormusun evet bilgisi var bırakta olsun boşuna tarihci demiyoruz ona ama bu seviyesiz. konuşmayımı alkışlıyorsunn.. okumuş ama adam olamamışlardann reklamını yapanlardan şimdi biri çıksa dese oltaylı senin beynindeki o bilgiye sı....yım b...k kafa dese diyenimi alkışlicazzz..araştırmamı yapmışlar böyle bişimi sunmuşlarr sen tarihçi olarak anlatt sunduğu belgeleri çürütt..ama bilgisi öyle tavan yapmışkii egoo tepelerdee.. okumuş ama adam olamamışlardann..
oo ananıda al git diyen şahısı bir araştır istersen onumu zavallı görüyorsun sen ecevitede az yapmamıştı zamanındaa bişeyleri savunurken bişileri görmemeniz ne acıı..değil mi, o çok enteresan
erdoğan söverken yandaşı olmayanlara
"ananı da al git" derken "ıy üslıbı çık çikin" :s
diyen yoktu
ah ahh bu bile çok şeyi açıkça gösteriyor aslında
orada latife yaptığını anlamadın değilmi aşağıdaki arkadaşına bir kaç sayfa ileride diyosunda bunu her şeyi bize soruyorsun deyip azar çekiyorsunn pehhhYa arastir bak. Her seyi bize soruyosun. Cevap verince ukala diyosun. Benimle muhattap olma mumkun mertebede.
kim bildircekk bir tek muneye izin var had bildirmekk nancy yi yorumlarından tanıyorumm ehhh işteee..Ya lutfen bak oyle deme haddini bildirirler sanada bana bildirdilr hala soktayimm.
sen derken iyi demi amaaaBana ukala diyen biriyle muhattap olmak istemiyorum. Ama just arkadasim. Olay bu kadar basit.
Ogle yemegindeler gelirler birazdankim bildircekk bir tek muneye izin var had bildirmekk nancy yi yorumlarından tanıyorumm ehhh işteee..
olmaz mı...bugün çok hoş bişey dolaşıyodu sosyal medyada ekleyeyim haha...Benim kafama takilan bu belgeye gerçekten inanan var mı?
İlber oltaylı 50 fırın ekmek yemişte ne olmuşş..ego tavan yapmışş..tarihçiysen tarihçiliğini bilip cevap verecenn öyle mahalle ağzı ile konuşmakla saygıyıda bulamassın alkışıdaa ..evet tarihçi alkışlıyorumm..bilgisine güveniyorum (güvenmek istiyorumm)..ama bu gazeteciler bir şeyler bulduk diyorlar sen ne yapıyorsun sana yakışmayan bir lafla bastırıyorsunn haa artık cevap vemekten yorulduysan yaşlandın zatii çekil evinee. yok ben varım diyosan ağzına,,diline,hakim oll.. bugün ey oltaylı sen yaparsın yarın biri çıkar senin kafandaki bilgilerede sanada diye başlar saymayaa..komik duruma düşmek derkenn kaç kitap okuduğunu merak ettimm.."İlber ortaylı kim oluyor" diyebilmek icin 50 fırın ekmek yemen lazım senin..
O sacları cehaletle verdigi mucadelede agartan ekol bir tarihçidir..
Boyle dayanaksız boyle aptalca yapılan ortaları -yenisafagın yaptıgı gibi- 90 a asmakla unlu bir tarihcidir anlayacagın..
İlber ortaylı kimmis..Kim oldugunu ogrenmen icin en azından bir kitabını okuman lazım ki boyle sorularla komik duruma dusmeyesin.
Ananida al git demesi dogrumuydu peki..oo ananıda al git diyen şahısı bir araştır istersen onumu zavallı görüyorsun sen ecevitede az yapmamıştı zamanındaa bişeyleri savunurken bişileri görmemeniz ne acıı..
Sohbetin basinda anamiz agladiiii diye biguren bir ciftci var ve onu yaka paca ortadan kaldirmiyor karsisina aliyor soruyor.Bagirarak konusuncada ananida al git lan diyor.Lan demesi dogru degil ama baska basbakana oyle cemkirilseydi ona ne yaparlardi cok merak ediyorum.Ananida al git demesi dogrumuydu peki..