İlber Ortaylı: "B.k kurarsınız"

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

manyak derken haksız değilmişim demek ki...bu yüzden hakaret olarak değerlendirmeyiniz pls..

Ilber hocanin uslubu neden zorlarina gidiyor anlamadim. Hitap ettigi kesimi ustlerine alindilar sanirim.
Oysa cumhurbaskani hobi olarak bol bol karsit goruslu herkese hakaret etmiyor mu? Tabi tuzlari kuruyken islerine gelmiyordu.
kaç yaşındasın merak ediyorumm sen şunu göremiyormusun evet bilgisi var bırakta olsun boşuna tarihci demiyoruz ona ama bu seviyesiz. konuşmayımı alkışlıyorsunn.. okumuş ama adam olamamışlardann reklamını yapanlardan şimdi biri çıksa dese oltaylı senin beynindeki o bilgiye sı....yım b...k kafa dese diyenimi alkışlicazzz..araştırmamı yapmışlar böyle bişimi sunmuşlarr sen tarihçi olarak anlatt sunduğu belgeleri çürütt..ama bilgisi öyle tavan yapmışkii egoo tepelerdee.. okumuş ama adam olamamışlardann..

Ya lutfen bak oyle deme haddini bildirirler sanada bana bildirdilr hala soktayimm.

değil mi, o çok enteresan
erdoğan söverken yandaşı olmayanlara
"ananı da al git" derken "ıy üslıbı çık çikin" :s

diyen yoktu

ah ahh bu bile çok şeyi açıkça gösteriyor aslında
oo ananıda al git diyen şahısı bir araştır istersen onumu zavallı görüyorsun sen ecevitede az yapmamıştı zamanındaa bişeyleri savunurken bişileri görmemeniz ne acıı..

Ya arastir bak. Her seyi bize soruyosun. Cevap verince ukala diyosun. Benimle muhattap olma mumkun mertebede.
orada latife yaptığını anlamadın değilmi aşağıdaki arkadaşına bir kaç sayfa ileride diyosunda bunu her şeyi bize soruyorsun deyip azar çekiyorsunn pehhh

İlber hocaya bayılırım, o saatlerce konuşsun ben de saatlerce dinlerim.. Ama bu söyleşi ve bugün ona karşı bir gazetede verilen cevap gerçekten çok kötü, ikisi de hiç ama hiç güzel olmamış.. "Karşıdaki bundan anlıyor" bir bahane değil, bu mantıkla karşıdaki dayaktan anlasa tekme-tokat birbirimize mi gireceğiz?

İlber oltaylı 50 fırın ekmek yemişte ne olmuşş..ego tavan yapmışş..tarihçiysen tarihçiliğini bilip cevap verecenn öyle mahalle ağzı ile konuşmakla saygıyıda bulamassın alkışıdaa ..evet tarihçi alkışlıyorumm..bilgisine güveniyorum (güvenmek istiyorumm)..ama bu gazeteciler bir şeyler bulduk diyorlar sen ne yapıyorsun sana yakışmayan bir lafla bastırıyorsunn haa artık cevap vemekten yorulduysan yaşlandın zatii çekil evinee. yok ben varım diyosan ağzına,,diline,hakim oll.. bugün ey oltaylı sen yaparsın yarın biri çıkar senin kafandaki bilgilerede sanada diye başlar saymayaa..komik duruma düşmek derkenn kaç kitap okuduğunu merak ettimm..
Tarih sohbetleri..
Kayıp tarihimizii..
Ters laleyi..
İstanbulu..
Osmanlı toplumunda aileyi..bir taneyle kalma annemm bunlarıda okuu..ha diceksinki sana ne oluyor ben sanamı yazdımm diceksin yorumlarına ifrit oluyorum canımm milleti böyle aşalamana yok sen cahilsin,,yok komik duruma düşmee ,,haa şimdi yaşın kaç dicem ama ben rakam yaşını sormuyorumm akıl yaşını merak ettimm..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…