Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çiçeemm yettim galiiiiiiiiiiiii
dün yohtum balımm Bileciğe gadder bi gidip geldim:))
bidenem kaç kere kuaförlerde kavga ettim makyaj yüzünden ben de zamanında...
şmdi kendim yapıyorum düğünümde de kendim yapacağım böyük ihtimalle..
nişan makyajımı evde olack diye üşendim kuaföre yaptıracaktım yarsıında nişan için bir yer tutulduğunu evde olmayacğını öğrendik ordan çevir gece makyajına kuaförle beraber yaptık gülümm.. kuaför tv makyözüyüm dedi ardından eyeliner çekmiyorum kalem çekiyrum ben dedi. nişan makyajına kalem çekecek yani hanım prdon tv makyözü:))
bir de 70 tl alıyormuş makyaja :1shok: oldu dedim göslerim doldumirmirmirmir
kız karanlık maranlık bakardık yaaaboshayallersmile
yaptığını koy bulanık mulanık ne olursa olsun çiekim
ooooww canımm çok teşekkür ederim bidenemhihoyyyt
yüz göz derken öyle bi güzelliğim yok makyajı kaldırıyor sadece yüzüm sevgilim:))
canım çok teşekkür ederim çok incesin Şeniz
olumunekankayizsmile opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Nirdesin şekerparem :gitme:
aşkımmm bebeğimmm arzucumm görüyorum ki yeşillenmişsinnnnn :lepi: canım benim hayırlı uğurlu olsunnn:hooray:
Tamam canım yapimmm koyim bir resim.
bayıldımmmm cok güzel olmus hepsi ama en cok gri ve yesil tonları yakısıyor. göz rengimiz aynı ama ben senin gibi makyaj yapamadıgım için böyle durmuyor ((
makyajların süper olmuş ya.bayıldım valla.
gözlerde süper tabi oda ayrı yani
Hoş geldinnn sefa geldinnn fıstıkım benimmma.s.:kedi:
Bana bi gelin makkajı önersene minik kuşummmboshayallersmile
muhteşem bi göz şekli muhteşem bi makyaj :)
gözünü yirim senin gözünü
tatlım videoyu ne zaman çekiyorsun merakla bekliyorum opuyorumnanaktan
bitanem benim...uzun zamandır yoktum... yeşiller de yakışmış gül kokuluma....:asigim::asigim: hayırlı olsun....yeni resimlerin ve özellikle de yeni videonu merakla bekliyorum canım arkadaşım...:1hug: ben de istediğim gibi yavaş yavaş kilo almaya başlıyorum...kaydirigubbakcemile2 makyajlarımı daha sade yapmaya başlayacağım ileriki aylarda sanırım...canım bitanecim...tüm güzellikler seninle olsun....hep mutlu olursun inşallah....:Saruboceq: hadi bakalım videonu bekliyorum çiçeğim...delikafadulden
olurmu cnmmmmm eminimki çok yoğunsun vaktin yok yoksa bizi merakta bırakmazsın opuyorumnanaktan
anne adaylarının en tatlısıŞenizboshayallersmile
yirimm yirimmm
yapma bebeğim yapacaksan da çok cildine nüfuz eden fondoten pudra falan sürmemeye çalış ne de olsa giriyor gözeneklerden zaten süper bir çıtır anne adayısın bi kalem bi rimel yeter sevdiceğimm
makyajını çıkarırken badem yağı kullan canısım
accuk da göbüşüne sür çatlamasın reçelparembayanssulusmile
doğru diyorsun hırçın denizim kaydirigubbakcemile5
çok yoğundum karda kışta anam ağladı yaa yarında işim çıktı aniden o işe bakacaz((
ama akşam makyaj yapacam yarın işim bitince netten girip ekleyecem söz verdim
hafta sonu da video işini halledeceğim sanırsam bal köpüğüm
arzum ck guzel gozlerın war yha
bunu kacıncıya soluom ama olsun...............
super olmuslar
tamam cnm bekliyorummm meraklaaaa