Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
offf yaaa her baklışta birkez daha hayran oluyorum o ahu gözlereeeeeeee opuyorumnanaktan kız erkek olsaydım alırıdm seniiiiiikaydirigubbakcemile3 ama biz akrabayız nikah düşermiydi acabaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol:
ilarzummmmmmm cok güzel olmusss s s s
ama sen gelin makyajını dahada janjanlı yap canımmm
arzum, makyaj çok güzel (senden kötü bir makyak çıkmaz ya, neyse :) )
gelin makyajı olarak daha parıltılı olabilir. eyeliner biraz mat durmuş fıstığım, hafif simli bir eyeliner ile üstünden geçilebilir ya da daha parlak bir eyeliner tercih edebilirsin bitanem.
bir de farı biraz daha yayabilirsin göz kapağında... kaş altı biraz boş durmuş canım, göz şeklin çok müsait, biraz daha boyamalısın bence...
biraz hareket getirirsin, bu hali çok güzel ama gelinsin sen, her yönden ışıldasan tam süper olacak aklinialirimsmile
bir de böyle dener misin ahu gözlüm Şeniz
stüdyo fotolarında makyajın olduğundan çok daha sade çıkıyor, fazla doğal durmana gerek yok. daha fazla pırıltı isterim :jeyyar:
boshayallersmile gelin olmuş gidiyorsun bize veda ediyorsun adlı türküyü sana armağan ediorm arzuablakaydirigubbakcemile3
ayy evleniyor gercekten insllh coooo...k mutlu olursun arzumm
resimlerini bol bol görürüz artık dimi dimi dimiiiii eyvahedigeldismile
kaşına gözüne kurban olduğum yaa
çiğ yumurtaya can veren rabbim sen şu arzu kulunu nası ezene bezene yarattın:asigim:
Teşekkür ederim Arzucumm ...fıstığım benim.... Bu arada mutluluklar dilerimm. Yaza benimde düğünüm var İstanbulda olsaydın makyaj için valla peşinden koşardım bana da yap die:))))
Seni sevmeyen ölsünnnn...........
hayırlı olsun topiğin arzucum arada bizdede denersin artık çalışmalarını:)
ooo süper olmuş ilarzu.gelin makyajı olarak kesinlikle bunu yapmalısın.çok yakışmış