Makyaj Ürünleri İlarzunun adım adım makyajı

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Bi halta benzememişin İlarzu:dilcikar: :kıskandığını belli eden üye smili:

arzu canımcım bu gün nasıl bir tarzla karşımızdasın acep tıpici açtın böyle bırakmayacaksın sanırsam kanımca kanaatimce umarım-tatlicadiarzu-

arzu canımcım bu gün nasıl bir tarzla karşımızdasın acep tıpici açtın böyle bırakmayacaksın sanırsam kanımca kanaatimce umarım-tatlicadiarzu-

valla güldenem olay şööle gelişti bi arkadaşımız nasıl yapıyon bi gün adım adım çek de koy öğret bize dedi ben de tama dedim sonra yaptımm.kendi yaptığınız göz makyajı resimleri topiğine koydum balım... derken dediler böyle bulması zor oluyor sen ayrı bi topiğe koy biz ordan bakalım dediler .. ben de tamam o vakıt koyarım dedim... şimdi diyolar devamı gelsinŞeniz

valla ne bilimmm ben de dedim ki siz bana hangi makyajı beğendiyseniz yaptıklarımdan onu gösterin ben yine böyle adım adımm çekip koyarım dedim canımm bibeeemmm bu akşam siyah istemiş bir arkadaş ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki
ağır bi makyaj yaa merak etmezler sanırımm:çok üzgünüm:
ama isterlerse adım adım çekecem koy derlerse koyarım yine
delikafaduldendelikafaduldenşekerparemmmdelikafadulden

valla güldenem olay şööle gelişti bi arkadaşımız nasıl yapıyon bi gün adım adım çek de koy öğret bize dedi ben de tama dedim sonra yaptımm.kendi yaptığınız göz makyajı resimleri topiğine koydum balım... derken dediler böyle bulması zor oluyor sen ayrı bi topiğe koy biz ordan bakalım dediler .. ben de tamam o vakıt koyarım dedim... şimdi diyolar devamı gelsinŞeniz

valla ne bilimmm ben de dedim ki siz bana hangi makyajı beğendiyseniz yaptıklarımdan onu gösterin ben yine böyle adım adımm çekip koyarım dedim canımm bibeeemmm bu akşam siyah istemiş bir arkadaş ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki

ialrzu varya sen bitanesin ya ben bugun senin makyajına baka baka yaptım cok güzel oldu şimdi iş yerimdeki arkadaşlarım cıldırıyo nasıl yaptın diye kocaman opuyorum seni Şeniz

ialrzu varya sen bitanesin ya ben bugun senin makyajına baka baka yaptım cok güzel oldu şimdi iş yerimdeki arkadaşlarım cıldırıyo nasıl yaptın diye kocaman opuyorum seni Şeniz

seni döverim arkadaşşşşş:eek:klava: bana da göstereceksin o makyajı baakk o kadar yaptıkk nneeeenn bi kişi çıkmadıı yaptım al bak diyeeen göz makyajı bölümüne koy bakacamŞeniz

:nazar:

veeeeeeeeeee bitiiiiiiiii etküleycüü baguşşlarrrr :))))))
yeni10.png

w800.png
[/QUOTE]
maşşallah ne kadar güzel göz rengin bakışların var makyajında harika olmuş :nazar::1hug:

seni döverim arkadaşşşşş:eek:klava: bana da göstereceksin o makyajı baakk o kadar yaptıkk nneeeenn bi kişi çıkmadıı yaptım al bak diyeeen göz makyajı bölümüne koy bakacamŞeniz

dövme beni ilarzucum lütfen fotoğram makinem yok telden cektim düzgün çekmediği için hiç belli olmadı ben kendimi dövdüm zaten:eek:klava: lütfen affet beni

bu akşam siyah istemiş bir arkadaş ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki

aşk olsun bidenem ya....
bide soruyorsun isterlermi diye.
ben pencerenin dibine oturdum bekliyorum valla:1shok::1shok::1shok:
hemde en sevdiğim makyaj stilidir siyah makyaj şöle arabic arabic
bak tezahüratları dıymıyon sen.
isterük isterük isterük

çok güzel olmuş emek verip anlatmanda çok hoş teşekkürler Canım...a.s.

:nazar:

veeeeeeeeeee bitiiiiiiiii etküleycüü baguşşlarrrr :))))))
yeni10.png

w800.png
maşşallah ne kadar güzel göz rengin bakışların var makyajında harika olmuş :nazar::1hug:[/QUOTE]

yaa bebeğimm ben böyle büyütemiyorum resmimi senalmışsın büyütmüşsün koymuşsun annem bi zahmet bana da anlat nolursun bacımmmm çok teşekkür ederim asyrıcaasenağlama

dövme beni ilarzucum lütfen fotoğram makinem yok telden cektim düzgün çekmediği için hiç belli olmadı ben kendimi dövdüm zaten:eek:klava: lütfen affet beni

tamam bidenesiii anladımmm Şeniz

aşk olsun bidenem ya....
bide soruyorsun isterlermi diye.
ben pencerenin dibine oturdum bekliyorum valla:1shok::1shok::1shok:
hemde en sevdiğim makyaj stilidir siyah makyaj şöle arabic arabic
bak tezahüratları dıymıyon sen.
isterük isterük isterük

çok güzel olmuş emek verip anlatmanda çok hoş teşekkürler Canım...a.s.

temem medemmm güldenem Şeniz bu akşam yaparıkk hihoyyyt goyarıkkk

canım çok güzel olmuş ve eminim ki bir çok kişiye yardımcı olacaktır bu fotoğraflar çok düşüncelisin :1hug: makyaj zaten mükemmel ama ben 2. fotoğrafta (sırf kapatıcı sürdüğün) da bayıldım gözlerinin doğal haline :lepi: bence çok çok daha güzel canımm :asigim::asigim: Şeniz

gözler kaslar masallh yerinde canim ben kendim beceemiyom.sinir oluyorum sonra kendimi öcü yapiyorum surati karalayip koyuyorum:))))))))))))))))))))))

gözler kaslar masallh yerinde canim ben kendim beceemiyom.sinir oluyorum sonra kendimi öcü yapiyorum surati karalayip koyuyorum:))))))))))))))))))))))

bak burda gördüğün gibi yapmaya çalış bakalım nasıl olacak bebeğimmm yapa yapa elin alışıyor ... ısrarlı olman lazım birazz bibeeemmm .. biz anamızın karnından aplikatörle çıkmadık yaaa:roflol:

makyaja bayıldımm .. ellerine saglık, emegine saglık ayrıca da tü tü tüh maşallah:nazar:
ben de bakıp bişiler kapmaya çalışıyorum olsun olmasın sırnaşık şey

kızlar makyajı yapacam ama misafir geleckmişş onları gönderemm yapaciimmmmmm:)))))))))))

ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki

canım benim..ben de bu yoğun yaşantımın arasında özellikle senin bu güzel sayfanı açıp bekliyorum ve inan ki yeni makyajlarını sabırsızlıkla bekliyorum bitanem....haberin ve bilgin olsun canım benim....

ŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

ayy bi de sormuşş isterler mi diee :mymeka:
bayıla bayıla isterimm valaa
hem ben en çok siyah kullanıyorum daha ii benim için...
siyahlı grili bişiler yapta gözümüz gönlümüz açılsınn :teselli:

X