Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bi halta benzememişin İlarzu:dilcikar: :kıskandığını belli eden üye smili:
arzu canımcım bu gün nasıl bir tarzla karşımızdasın acep tıpici açtın böyle bırakmayacaksın sanırsam kanımca kanaatimce umarım-tatlicadiarzu-
valla güldenem olay şööle gelişti bi arkadaşımız nasıl yapıyon bi gün adım adım çek de koy öğret bize dedi ben de tama dedim sonra yaptımm.kendi yaptığınız göz makyajı resimleri topiğine koydum balım... derken dediler böyle bulması zor oluyor sen ayrı bi topiğe koy biz ordan bakalım dediler .. ben de tamam o vakıt koyarım dedim... şimdi diyolar devamı gelsinŞeniz
valla ne bilimmm ben de dedim ki siz bana hangi makyajı beğendiyseniz yaptıklarımdan onu gösterin ben yine böyle adım adımm çekip koyarım dedim canımm bibeeemmm bu akşam siyah istemiş bir arkadaş ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki
ağır bi makyaj yaa merak etmezler sanırımm:çok üzgünüm:
ama isterlerse adım adım çekecem koy derlerse koyarım yine delikafaduldendelikafaduldenşekerparemmmdelikafadulden
ialrzu varya sen bitanesin ya ben bugun senin makyajına baka baka yaptım cok güzel oldu şimdi iş yerimdeki arkadaşlarım cıldırıyo nasıl yaptın diye kocaman opuyorum seni Şeniz
seni döverim arkadaşşşşşklava: bana da göstereceksin o makyajı baakk o kadar yaptıkk nneeeenn bi kişi çıkmadıı yaptım al bak diyeeen göz makyajı bölümüne koy bakacamŞeniz
bu akşam siyah istemiş bir arkadaş ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki
ama isterlerse adım adım çekecem koy derlerse koyarım yine delikafaduldendelikafaduldenşekerparemmmdelikafadulden
çok güzel olmuş emek verip anlatmanda çok hoş teşekkürler Canım...a.s.
valla güldenem olay şööle gelişti bi arkadaşımız nasıl yapıyon bi gün adım adım çek de koy öğret bize dedi ben de tama dedim sonra yaptımm.kendi yaptığınız göz makyajı resimleri topiğine koydum balım... derken dediler böyle bulması zor oluyor sen ayrı bi topiğe koy biz ordan bakalım dediler .. ben de tamam o vakıt koyarım dedim... şimdi diyolar devamı gelsinŞeniz
valla ne bilimmm ben de dedim ki siz bana hangi makyajı beğendiyseniz yaptıklarımdan onu gösterin ben yine böyle adım adımm çekip koyarım dedim canımm bibeeemmm bu akşam siyah istemiş bir arkadaş ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki
maşşallah ne kadar güzel göz rengin bakışların var makyajında harika olmuş :1hug:[/QUOTE]
veeeeeeeeeee bitiiiiiiiii etküleycüü baguşşlarrrr :))))))
dövme beni ilarzucum lütfen fotoğram makinem yok telden cektim düzgün çekmediği için hiç belli olmadı ben kendimi dövdüm zatenklava: lütfen affet beni
aşk olsun bidenem ya....
bide soruyorsun isterlermi diye.
ben pencerenin dibine oturdum bekliyorum valla:1shok::1shok::1shok:
hemde en sevdiğim makyaj stilidir siyah makyaj şöle arabic arabic
bak tezahüratları dıymıyon sen.
isterük isterük isterük
çok güzel olmuş emek verip anlatmanda çok hoş teşekkürler Canım...a.s.
gözler kaslar masallh yerinde canim ben kendim beceemiyom.sinir oluyorum sonra kendimi öcü yapiyorum surati karalayip koyuyorum:))))))))))))))))))))))
cok guzel olmus
makyaja bayıldımm .. ellerine saglık, emegine saglık ayrıca da tü tü tüh maşallah
ben de bakıp bişiler kapmaya çalışıyorum olsun olmasın sırnaşık şey
ben de yaparım dedim ama onu görmek istemez heralde kızlar nasıl yapıldığınıbenneyaptımki