- 1 Aralık 2008
- 7.128
- 17
o mor eyeliner cok yakismis ilk kez gordum boyle rengini
ben bu renge hep kusum ama artik barismak istiyorum harika olmusopuyorumnanaktan
çok güzel aşkım sende dene cecile nin eyeli,neri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o mor eyeliner cok yakismis ilk kez gordum boyle rengini
ben bu renge hep kusum ama artik barismak istiyorum harika olmusopuyorumnanaktan
arzum tebrik ederim birinciliğini:1hug:
şerefine patlayan havayilerden bir kare:1rolleyes:
paraya kıydık kuzen muhtarda öncülük yaptı saolsunlülülülülülü
aşiretimizin prensesi denizde kum bizde parasen o işi hala kızına bırak:jeyyar:belediye başkanını başımıza babamın getirdiğini unutma:smiley-cool:asom geberttin beni gülmekten:roflol:
anam havai fişeklere harcadığımız parayı bebem belediye başkanına falan verirdik 3. ü yarışmaiçin ama neyse para çok bizde emmi dayıya sattırırız bi tarla be nolcek:roflol:
aşiretimizin prensesi denizde kum bizde parasen o işi hala kızına bırak:jeyyar:belediye başkanını başımıza babamın getirdiğini unutma:smiley-cool:
kuzen yeni makyaj denemesi ne zaman?
arzum resim koyucağın zaman haber uçurmassan,20 tırnağım yakanda olsunkuzen bu akşam bi dene daha yapmayı düşünüyorum güzel asom
tamam eniştemi de öperim asocum
ben ceyda düvenciye benzettim
2-3 sayfa öncesinde resim koydum
gülüşü gerçekten benziyor
:)
kız bulamıyorum çiçeğim ya nereye koydun acep?:uhm:
ben bi makkej yapam geç olmadan sen bana göster hangş sayfada olar mı bidenem?
ceyda düvenciyle uzaktan yakından alakası yok bence,kendine has farklı bi güzelliği var arzununevrim akına yüz hatları olarak diyosanız bişey diyemem ama arzunun gözleri iri,evrimin küçük,gözleri asla benzemiyo,ama evrimde hoş bi kız
ben ağız yapısını gülüşünü bakışlarıdaki güzelliği ve enerjiyi benzettim.benden başka 1 kişinin dahi benzetmesini beklemiyorum zaten.sadece fikrimi söyledim.
yuh diyorum sana:1shok::1shok:
picasso halt etmiş yanındasüprizzzzzsanat eseri bu makyaj değil,yok yok olamazdelikafadulden