bi daha bi alıntı yapem dedim görmeyenler için..... yönetim gelene kadar iader edez kızlar böyle yeni ekledikçe alıntı yapacam maaleseff
resmen taş bebeksin yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:lepi::dance:a.s
harikasın
hayatımda gördüğüm en guzel kızlardansın
helal ya
bratz arzu:lepi:
Makyözler kadar güzel makyaj yapmışsın.Harikasın.Bu arada kaşlarının biçimi harika,maşallah yay gibi.
bayıldım ya
bende begendim yaa makyajinida seninideŞeniz
canimda sikiliyordu simdi kalkip deniycemmmmm
boyamayı beceriosun işte canım az olmaması mı sorun süper görünüolar özellikle şekli harika gözler de güzel olunca
bu arada avatardaki sen misin canım eğer sensen bi ünlüye benzeticem de çıkaramıorum :/
evet bebeğim benim kime benzeettin du bakalım ilk defa biribeni bi ünlüye benzetecek:))
türkan şorayyy a benzerr bu kuzuuuu
ilk defa mı biri benzetecek gerçekten canım ya
valla çok benziosun
dizilerde de oynuo sanırım
hiç de bilmem ki böyle isim olarak yaa
İlarzucum ben yeni keşfettim burayı:çok üzgünüm::çok üzgünüm:Yani şu makyaj yarışması olmasa hiç bilmeyecektim burayı.Nasıl kaçırmışım bugüne kadar diye hayıflandım.Çok güzelsin maşallah.ama üşenmeden o güzel açıklamalı makyaj resimlerini eklemişsin ya ellerine sağlık.Bize yol gösterecek.Bir kaç günde tüm sayfaları okumayı bitiririm artık
valla başka benzeten yok mu ya isim olarak bilemem ki kafayı takarım bak şimdi
Arzucum bir şey sorucam...Hani herkesin bittiği gibi benim de hayranlıkla baktığım bir fotoğrafın var ya saçın dalgalı yan bakıyorsun.abartısız çok güzelsin maşallah....Orda kullandığın çağla yeşili rengi fara bayıldım.Markası ve no.sunu yazabilirmisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?