nişanlına selamlar....:lepi: canım bitanecim....bugün güzel geçecek galiba...sabah sabah bu topicte karşılaştık....hihoyyythihoyyyt bugün evdeyim ve mutfakta zaman geçirmek istiyorum....canım pasta,börek ve yemek yapmak istiyor...bu aralar işlerin yoğunluğundan iyice zayıfladım....yaz geldi ve benim biraz kilo almam gerek....giydiklerim yakışsın değil mi....boyum çok uzun ve kilom çok az...öpüyorum gül kokulu yanaklarından arzucum...:asigim::asigim::1hug:a.s.
canım benim...ben de çok yiyip de kilo alamıyorum..benim şikayetim de bu yönde....kilo alamamak ve kemikten ibaret olmak da hoş değil ama....ben şimdi iznini rica ediyorum tatlım...yemek ve pasta yapacağım...sadece kendim için....mutfak işlerini seviyorum...öpüyorum bitanecim....muahhhhh
zemuszemusopuyorumnanaktanŞeniz
tek kelıme ıle harıkaaaaaa yhaaaaaaa ellerıne saglık guseller guselı
Dünyalarr güzeliiii...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
çiçekler yeni fotolarımı ekledim buyurun 105. sayfayaaa:)))
105.sayfa nirde askomm ya bende sadece 28 sayfa gösteriyoosırnaşık şeysırnaşık şey
site de yazandan çok takip edenlerdenim :) Arzu arkadaşım göz makyajın da favorimsiniz yerimseniben
bin de bir makyaj yapan biriyim, sizin ki kadar güzel gözlerim asla yok fakat sadece şekil itibari ile benzemekte olduğu için yapmış olduklarınız bana uyuyor, denedim :) ilk sayfasından son sayfasına kadar tek tek baktım konuya,bu kadar detaylı anlatımlı emekleriniz için teşekkürler elinize sağlık. a.s.
ilarzucum......bitanem benim...yeni resimlerini yine hayranlıkla izledim...müthişsin canım yaaaaa...daha başka ne denir bilemiyorum....Allah canına sağlık versin çiçeğim....gözlerin o kadar şahane ki,kullandığın tonlar ise gözlerine çok yakışıyor....güzel gözlüm....Allah o gözlerinden sevinci eksik etmesin ve mutlulukla hep güldürsün canım arkadaşım...:Saruboceq: yine fark yaratmışsın....KK nın bitanesisin...öpüyorum o gül yanaklarından....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
bu arada kaç gündür nette bir sorun vardı az önce açma girişimlerim sonucu başarıyla sonuçlandı...ayrı kaldığım birkaç gün içinde seni çok özlediğimi belirtmeden geçemeyeceğim...kendine çok iyi bakmanı rica ediyorum canım arkadaşım...a.s.:asigim::1hug:
bende göremiyorum ama yaaaaaaaaaaaaa
28. sayfa diyo
bende 28. sayfadayım ama yok ki bişe
makyajlarin cok güzel tebrik ederim
benimde göz yapim ayni oldugu icin aynilarini uygulamak benim iin kolay olacak cok tsk ederimyerimseniben
kaç gram verdin sen bakem ?
bide ben avonun göz kalemini istemiyorum
baa başka marka öner hıh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?