- 9 Temmuz 2008
- 1.428
- 320
süpeeeeeeeeeeeer
yakışana uakışıyor işte makyaj
taş gibisin ya:delikafadulden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpeeeeeeeeeeeer
yakışana uakışıyor işte makyaj
taş gibisin ya:delikafadulden
muhteşem....:lepi: "bu kadar da olmaz ki" dedirten bir güzelliğin var bitanem....bakarken nazar duası okudum içimden... gülüme nazar değmesin diye.....özledim seni canım benim....seni daha sık sık aramızda görmek istiyorum....sensiz buralar çok ıssız...ve bizler de ıssız adamız...gül yanaklarından öpüyorum bitanem...ŞenizŞeniz
:asigim:a.s.:1hug:
senin kirpiğe ihtiyacın yok valla
hersey ortada
ilarzuuuuuuuuuuuuuuuuuu valla bayıldım diplinearmı ne işte onu süper yapmışsın yaaa..ben iki gözün kuyruk kısmını aynı yapamıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:bide benim gözüm yuvarlakk ondanmı kuruk kısmını yapamıyorum acaba:
tütütütütü maşallah ne göz ne beceri var sende bayıldım =)
kaydirigubbakcemile sulanma makyaj anama, o benim -tatlicadiarzu-
tütütütütü maşallah ne göz ne beceri var sende bayıldım =)
delikafadulden bunları daha yeni gördüm.
nefis olmuşlar ilarzum...
bayıldım... :asigim: opuyorumnanaktan
not: beyaz kalemle çektiğin kuyruğu daha düz ve yukarıya çekebilirdin kanımca...
kaydirigubbakcemile sulanma makyaj anama, o benim -tatlicadiarzu-
aman yarabbiiii göslerin çok güselllll rabbim nasarlardan saklasın sincik yorum yapim dedim bakim neyi nasıl yapmıssın incelim birascık :)
ilarzu maşallah diyorumm Allah kem gözlerden korusun...videonuda izledim gerçekden hoş bilgileri de paylaşmışsın...gülen yüzünden gülücükler eksik olmasın...:icecream:
güzelimmm sen benii çok şımartmaya çalışiin yoldan çıkarmaya çalışiin anlıyorum bak kaydirigubbakcemile3
şımarık bşi kı olacam sayende delikafadulden
en sonunda kalkıp gelecem senin oraya sırf seninle tanışmak için gülümsositososito
tanışmadan dost olduk bidenem yaaa çok seviyorum be seni çitlenbiğimmhihoyyyt
benim seni sevdiğim kadar sevemezsin ama bitanecim....senin şımarmaya ihtiyacın yok,çünkü sen kendini o kadar iyi ifade ediyor ve o kadar fazla seviliyorsun ki...bence şımarsaydın çoktan şımarırdın canım arkadaşım....
bu arada bambusi arkadaşıma da bir iki çift sözüm var....ilarzum benim.... delikafadulden haberin olsun.....sulanmayın çiçeğime....hııııııı.....
opuyorumnanaktan:roflol:
hay allahım yaaa :roflol:
kız nişanlım gelecek şindi diyeck heeyyyyyyttttlmaz:Çok üzgünüm çoook
kim kimi alıyrmuş dicek kaçıracak beni buralardann:roflol:
etmeyen gülüm ben baya iri bi hatunum hepinize yeterim hem de ikinizi de alırım kucaklarımŞenizŞeniz
ilarzum bebem hu huuu
benim makkajım nerde:kedi:
msne gel de 2 çift küfür şey yani geyik edem :umursamaz:çiçeğim benim gece eve 12 de girdim bitanem yaa bu akşam yapacağım gül yüzlüm söz