- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
ben de seni ısırırım
cokacimcoook
ısırcak et kalmadı ki
verdim kiloların çoğunu
aha çizelgede de işaretlicem yakında kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de seni ısırırım
cokacimcoook
ısırcak et kalmadı ki
verdim kiloların çoğunu
aha çizelgede de işaretlicem yakında kaydirigubbakcemile5
yuh artık corel sana imrendikçe kendimden iğreniyorum:çok üzgünüm:
deme öyle kuzum benneyaptımki
senin yüz güzelliğin var
bende oda yok
kiloda vermezsem gudubet karılar gibi dolanacam ortalıkta kaydirigubbakcemile
ilarzucum bayıldım göz makyajlarınadelikafadulden özellikle pembe ve koyu grili, mavili morlu ve doreli makyajlara bittim. acaba bu makyajlarda kullandığın farların markasını öğrenebilirmiyim??a.s.
aman da amannnn
iltifatlara baaakkkkkk:1hug:
sevgilim genelde makyaj malzemelerim,
carmina
rosense
pastel
meybelline
loreal
mac
canısı sen hangileri beğendin bilmediğim için bayağı var çünkü sen beğendiklerini kopyala ekle burayaa ben saaa yapılışını anlatırım şekerparemm
sevgilim
canımcım beğendiklerimi kopyalamayı beceremedim:çok üzgünüm:beceriksizim yaa. zaten yeni sayılırım forumda nası göstericem ben şimdi sanasenağlama
bak cicim
beendiğin makyajın olduğu mesajda alıntı yap
canım alıntı yapabiliyorum. ama göstermek istediğim resimler ilk sayfada biarada içlerinden tek tek seçip kopyalayamıyorum. hepsini alıntı yapsam çok uzun olduğu için mesaj kabul etmiyor:1no2:karışık bir durum oldukafamçokkarıştı
papatyam ben mac'in fırçalarını isteyom
krdi satış mı yapi o demin edebülür mü?
canımcım beğendiklerimi kopyalamayı beceremedim:çok üzgünüm:beceriksizim yaa. zaten yeni sayılırım forumda nası göstericem ben şimdi sanasenağlama
kutlarim sen bu göz makyajini cok iyi biliyorsun gözlerine nazar degmez insallah
cok hos makyaj yapıyorsunuz alkisalkisalkisbenim makyajım da cok begenilir vakit bulursam eklemeyi düşünüyoruma.s
taam verelim sipariş
kaç kaymedir finduklu çukulatam
pahalıdır biraz gülüm :1closedeyes:
hani ben de biraz kararsızımmm
kazandibim tavuklu pilavimcokacimcoook
boynerde de görmüştüm fırçalarına baktım watsondaki gibi değik kıllar güzeldi ve 12 tl idi olmazsa ordan alırız bizdee çiçeğimmm
çok pahalı gelirse yaneee:jeyyar: