Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anammmm arzu gene makkaj yapmışş delikafaduldendelikafadulden niye görmedim kötükedihüso
harika olmuşsun güzellik Şeniz
söz ver evlenirken gelin makyajımı sen yapıcan hem ozamanada ist.a yerleşirsin
ılarzucum hanı sen gunluk makyajında fondoden kullnamadın kapatıcı uygulafınya bellı yerlere ben dondotensız duramıyorum ya tenım donuk beyaz oluyo olü benızı gıbı kapatıcı uygyulasam fondoten yerıne yıne olu benızı oolmazmı ?
:lepi::lepi::lepi:
ŞenizŞenizŞeniz
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5
arzum ayparçam
ilerletcem kendimide
sen o resimleri nası çekiyon
ben çekiyom abidik gubidig çıkıyo
süsülüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmm çok süper olmuş vidolaraın canım hepsini seyrettimmmmm :lepi: :lepi:
tebrik ederim iyide yapıyorsun hakkını verer vere..bir çok hanıma yardımcıda oluyon...öpücem seni gelince bursaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
cnm ddıger yere de yazdım burayada yazıorum bi harıkasın videoların cok gusel sende cok guselsın nişanlın cok şanslı.öptm bebişimmmm
lahanam tişikkür ederim gülüm aldım çiçklerimini koklayorumm Şeniz
hihoyyythihoyyyt,
o lokma dudaklar benim yanağımı mı öpecek şimdiŞeniz:lepi:
gelecen mi gerçekten yoksam gene mi ekecen:roflol:
ay gelmemmi ne kadar çok gelmek istediğimi biliyorsun iki yildir gelmek için ölüyorum canım :lepi: gelecem öpecem:dance: :dance:
[/URL][/IMG]
Kızlar böyle birşey çıkmış piyasaya haberiniz ola:teytey::teytey:.Göz makyajı için göz bantları:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
profil mesajı olarakta yolladım
eski listelerimi bulam onnarıda göndericem
bulamda
ha bide
acıkınca hemen yeme
su iç
bi tane grissini yi bastır
ben kalem çekmeyi beceremedim
lahanam tişikkür ederim gülüm aldım çiçklerimini koklayorumm Şeniz
hihoyyythihoyyyt,
o lokma dudaklar benim yanağımı mı öpecek şimdiŞeniz:lepi:
gelecen mi gerçekten yoksam gene mi ekecen:roflol:
ay gelmemmi ne kadar çok gelmek istediğimi biliyorsun iki yildir gelmek için ölüyorum canım :lepi: gelecem öpecem:dance: :dance:
hadi, bakalım bekliyooozzz:)))hihoyyyt bu sene gelecen i,nşallahh
netten sıparıs verdım kızlar bu bantlardan baklaım geldıgınde yapar eklerım resmı nasılk cok merak edıyorum
o bantlara pek ısınmadım canımcım denemekte fayda var thihoyyytabi deee
hergesiz gözü bir değil göz kaş aralığı farklı o bantlar standart aşağıda bitirir yukaruıda bitirri yani inşallah güzel olur daaa
ben bi mucize beklemiyorum ama biz o kadar gölgeyi boşuna mı anlattık yaaaa böle kolaya kaçacaktınız madem :1rolleyes:
elimi titretmeden he :)
imkansız demek ki
hemen öle durumlarda dirseğini sabitle bi masaya falan daya gülüm daha kolay yapılıyor ben bile hala titretiyorum bazen gülüm deneye deneye bişey olmaz alışırsın
corel'cim bende istiyom o listeleri tiyolari lüüffeeeennnn
a.s.
bu kızcağızda bizden yaa yazıktır ver gülüm sihirli reçetgemizi bu sarı papatyaya