- 20 Ağustos 2008
- 12.445
- 63
- 44
nasıl beceremedin gözün açık mı çektin kapalı mı çektin?
kapalı çekiyom senağlama
oluyoda sen gibi incecik ve düzgün olmi -tatlicadiarzu-
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl beceremedin gözün açık mı çektin kapalı mı çektin?
tamam ayparçam yarın öle denerim
hem renklilerden başlim
siyahı el biraz alışınca yapim en iyisi
yeşil kaleme en güzel hangi renk far gider fistuk
yeşil gider gülüşüm açık yeşil fara koyu yeşil kalem sürüyorum ben
yada ten rengi bi farla yeşil kalem çekerim o da sade ve hoş duruyor gül yüzlümmmm
bunnar uyar herhal gülüm
bi ton kalem makyaj malzemesi var hepicinede dünya para verdim duruyolar çantada kaydirigubbakcemile2 saf mıyım neyim hem beceremiyom hem alıyom kafamçokkarıştı
anam
anam
ben bunu yapamam :S
denicim ama
denee bibeem anlatması uzun gülümm yapması kısa :))))))):1hug:klava:a.s.
teşekkürler kuzum
kaydirigubbakcemile3
yarın işyerinde deneyem bakem hiho
:teytey::teytey:
hadi git uyu bakem klava:
az kaldı bekliiimmm:1shok:
canım harıl harıl araştırıyorum soracağım topikte de kimse o ürünü alan çıksın ortaya diyeceğimm bioderma mıydı acaba yaa çok güzeldi amaa
H2O olduğundan eminim şişesi serum şişesini andırıyordu cam ve su varmış gibi içinde arıyorum gülüm bulacam sen merak etme peşindeyim
çok teşekkür ederim bu arada hatırlatığın için yaşlanmiim yerinde sayiiim artık:))))))))
canım ben kullanıyorum bioderma H2O su gibi evet süper ötesi güzellllll tek geçerim onusırnaşık şeysırnaşık şey
kız ahanda sendin o işte gülüm bulmuştum seni ama biz nutriginaya karar kıldık bben bunu buldum sordum üzerinde yüz temilzmeke içindir yazıyor dediler göz için değil deidleer bana
bize de göz temizletyicisi lazımdı nutriye karar verdik en son aceoan la ıo benden önce aldı ben hala alacam bugün gitim sordum yokmuş depoda
ama sağıol canım yine de teşeknür ederizz:)))
bu arada o ne kadar gülüm? ve göz için kullanılıyor mu üzerinde yuazıyor mu
aa olurmu göz cilt herşey için kullanılıyor. bende ilk defa ayşenur yazcıdan duymuştum o vazgeçemiyomuş çünkü o ağır makyajda yaptığı için bunu çok seviyomuş. bende vazgeçemiyorum valla. 250 ml 30 gibi bişeydi canım hemende bitmiyo iki damlası yetiyo ve resmen su gibi ŞenizŞeniz
kızlarrrr yüklendii
izin bekliyoruz googledan:)))))))