arzucum bizim gözmakkajı topinde birileri zırvalamış kapatmışlar
kaldıkmı dımdızlak
neyse millet birbirini yiyedursun benim içimde kalmasın buraya koyim gösümü sengözlerimebaksanab
yanlız kamerayı neden gözümün içine kadar sokuyosam:roflol:
bizim topik gitmisbende kac gündür makyaj yapmiyom zaten tee pazartesi biraz bisi yapmistim koyim dedim getmiss topigimiz senağlama
ilarzum sen bide bitane topik ac kendi yaptigini göz makyajlari- ilarzu yorumlari icin sırnaşık şey
balböceeee.Türkan Şoray'ın resmi 330,sy da,ama arzununkini bilmiyorum bulursan söyle bize de.Topic te koca bir kilit:bbo::bbo:. kaldık bütün kokoşlar açıkta.Zaten benim faforim arzuydu bir de artttisttt:hooray: o da yok ortalarda sanki he.. banamı öyle geliyo...:1closedeyes:
Arttisttt nerdesin...mirmirmirmir:
Arzu haftasonu geldimi uğrayamıyon di mimirmirmirmirmirmirmirmir
Eeee.El oğlu adamı böyle eder:mymeka: :roflol::roflol::roflol:
ben burdayim ablasırnaşık şey
konuya yazmistim görmedin sanirim
nisanlim olcak herif yasak koydu :mymeka:
ufhh selamlar kızlar
ilarzum maşallah bebeğim sana
aa kimse yok mu
cNm çok teşekkr ederm giremiodum ne zmndır görmedm yazını ttalım bnm bn bi araştırayım bakalm buraları
aa gelmiş arzumm ne zamandır denk gelemiyodum ozlemişim tatlımmm
makyajı güzel yapmaya yapıyosunda zaten bide üşenmeden yapıp çekiyosun yaa helal olsun çok kişinin işini gördüğüne eminim canım... emeğine sağlık :1hug:
ellerine sağlık:ecrin_bebek:çok güzel anlatmışsın
maşallah gözlerinede allah nazarlardan saklasın
valla canım birbirimizden bişeyler kapalım; bu kadar zamanımızı burda harcıyoruz bari bi işe yarasın diye üşenmeden koyuyorum işte hayatımm.. accuk faydalı olmuşsaa ne mutlu bize hihoyyyt
]
ben çok faydasını gördüm bu topiclerin. özellikle senin önerilerin çok işime yaradı arzum Şeniz
teşekkürler
ilarzu hacı sürmesi kullanmışsın hacı sürmesi diğer sürmeler gibi akıyormuu ?
Hayranım, kaşına gözüne maşallah
Razıyım, rengine yada şekLiine eywaLLah xD
süpeRsin ya gözLeRinde makyaj yapışında ayRı ayRı güzeL maş.
Bişey sorucam canıım :)
Gözlerini çok yakından ve net çekiyorsun,ama ben çekemiyorum. Flaş patlıyormu patlamıyor mu?
Ben çektiğimde renkler karışıyor hep,flaş çok kötü gösteriyor.
Sen ne yapıyorsun bir anlatır mısın?
Flaş patlatmıyor musun canım?
harikalarr hepsii çok gusell.. ne kadar gusel yapıosun eline sağlıkk.. ama göz renginede bayıldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?