Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
için sultanımne çok mesaj yazmışım ne çok cevap verdirmişim sana davşanım yaa...........
olsun ama olsun sonuç iyi oldu seni gördüm tekrardan........
sitenin tek yardım meleği ben değilmişim saolsun lilyum21 arkadaşıma o olmasaydı ohooo zor görürdüm videoyu..........
gelelim ana konuyaa güzeller güzelim senden şöle bişi istiycem yararlı olacağını düşünüyorum...
yüzünü yıkadın her aşamasıyla yüzüne neler yaptığını anlatsana.....sabunundan nemlendiricine,kapatıcına vs vs vs...............
eminim çok yararlı olacaktır hadi kolay gelsin sanaopuyorumnanaktan
ilarzum cıldıne tatlı bır renk varmıs cok hos bu markayı adanada bulabılırmıyım fıyatı nedır acep
aha bu senin yardım meleğin buyrunbenim
ben teletebi yöntemi ile:roflol: bağlantıya geçtim
:1ninca:
yardımcı melek
yardımcı melek olduğundan bihaber
çözüm için önce problem gerek doğru çiçeğima.s
yardım meleği ile burada irtibata geçmeye başladım
detaylar atlanmadığı sürece çözüm kaçınılmazdırşakkıdı
bak nasıl da uğraşıyor manolyam benimolumunekankayizsmile
ama yardım edecek belli ısrarından belli
çünkü o bir melek
ahanda buldun beni
tüm sabrın ve ısrarın için alnından öpüyorumm bitanesimmmmŞeniz
yeşil ördek gibi bi daldım göllere bebemm kafayı çıkarıp ta sana cevap veremedim :bbo:
ulu insan yegane varlık
dünyaya iyilik yapmaya gelmiş
sabrın sonu selamet demiş
dialogsuz iş yürümze demiş
ilarzusu onu yemişcokacimcoook
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
süpersin yaa ne diim sana .öldüm gülmekten şunları okuduğumda
bu arada şu sıfatları öğrenme işine devam ediyorum. bıraktım sanma:jeyyar::jeyyar:
l
vaay anasını canısım inan çoook sevindim kız beni hatırlarsın baltıkça bitanesi resimlere
başka hatırlayacak şey kalmadı ya:roflol:
olsun geç de olsa yazmışsın ya şekerparem iyi ki de yazmışsın çok teşekkür ederim bidenem
adımı değiştirecem sıfatlı arzuŞeniz
sıfat manyaa arzu
sıfatına tükürem arzu aklinialirimsmile
delikafadulden delikafadulden
kendime geldim yahu aklinialirimsmile
ahu gözlüm, fındık burunlum, tatlı dilim, nazar: :totokaşımasmili:)
kız seni yerler, seni ham yapar bu bambular cokacimcoook
ahu gözlüm, birşey daha öğrettin ya bana helal olsun Şeniz.
ben şekilden şekile giriyorum eyeliner çekiminde, kart benzerleri ile çekerken dahil. bir de göz açıkken çekeyim, daha düzgün duracak sanırım. boshayallersmile
yahuşuklu kardeşim, kamera arkasını tercih etmiş ama azıcık sesini duydum başta:1ninca:
ona da bol selamlar, sevgiler...
sana gelince küçük hanım, harikasın, güzelsin, tatlısın, zekisin; daha ne olsun... ah eniştem ah, her konuda şansın yaver gitsin böyle...
arzum, :asigim: :asigim: :asigim:
ilarzu kuzummm nasıl güzelsin öyle su gibi . makyajdan anlamayan ben bile hayran kaldım senin tarzına . bebeğim sayende gözümün üstüne kalem çekme işini biraz geliştirdim ama şunu söylemeden edemeyeceğim makyajsız halin çok daha güzel yaşın sanki 3 4 yaş geri atıyor :) muckss sana hemşerim
valla makyacım gayet hoştu
herbikimseler artık benim makyajı hatırlar
senin anlatımın sağolsun
benim de acemi parmaklarım ellerim:kedi:
sıfatını sevdiğim arzuu cokacimcoook
Şeniz fındık fıstık sen nerdesin bursada kuzum yav valla ziyaret edesim geldi seni
calıstıgın yer seninse uğrayam hihoyyyt hihoyyyt