kalemi alt gözüne de sürdün değil mi hem altına hem üstüne..önce kalem mi sürdüm yoksa far mı?alt gözünde kirpiğinin altına ansıl sürmeyi başardın ne zor bir işlem??
biizm gözümüzde böyle güzel olsa öğrenirdik bşeyler ayol....
kızım sen benim öteki konuya heç uğramadın mı aşkolay envayi çeşit makyujlarımı görmedin misenağlama
ben yeni düştüm bu yola
tesadüfen gördüm ya
aklıma s...yım zaten ne deyimkaydirigubbakcemile3
ya off videoyu hani dün yüklücektinnnn o kadar umutla geldimm:çok üzgünüm:
şimdi bana gülme ama likitim yok bu akşam alayım ebn marketten dediğin gibi deneyeyim sonra sen bana yardım cı olursun..yani sadece kalem değil likitte sürdün ikisi üstüste fazla olmadı mı
ayyyy cahilliğimden ööö geldi bak bana bileeee(-tatlicadiarzu-
gülüm video yüklenirken hata verdi ondan dolayı olmamış bu akçşam kardeşim iş yerinde tekrar tüklücek battaniyem kolom herşeyim
olacak olacak çiçeğim er yada geç yapacam
tmm:1hug:
tamam benim minik elam
şimdi ben sana bi makyaj koyacam göz şekline göre yalnız gözüne kapatıcı kullan makyajı tutsun diyye üzerinde de pudra sür göz kapağına kat izi olmasın gözlerin hafif aşağı doğru eğimli onu yukarı çekmeliyiz gülüm
bu makyajdan dene
eğer bunu yapam dersen
http://www.kadinlarkulubu.com/makya...lar/258179-ilarzunun-adim-adim-makyajiii.html
burdan beğen ben anlatayım sana çiçeğim
üstteki de zor değil farla bile yapabilersin kalemle de destekledin mi tamamdır çiçeğim
ilarzu cum benimde var o hacı sürmesinden hacıdan gelmedi ama almıştım yağlı bir sürme değil mi?
şimdi işimiz kolaylaştı değil mi-tatlicadiarzu-
a.s.kendime güvenim geldi bu güvenle bir deneyeyim bakalım...çok çok teşekkürler ilarzuuuu
aç bi kuaför ilk müşterinim...
şimdi bu süper olmuş
harika yani
ama diyelimki
bizim göz ile kaş mesafemiz daha uzaksa
yani bu kadar yakın değilse ne yapmamaız gerekir?
bu makyajı nasıl uygularız?
birde şimdi benim saç rengimi gördün
açık kumral-koyu sarı diyorlar
sence saçımı boyatıp daha açık sarı yapsam
makyaj bana yakışır mı
yoksa böyle dahamı iyi
arzuuu saat 9 a geliyor bak bekliyoruzz
:))Çok güzel olmuşş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?