- 11 Ağustos 2019
- 188
- 123
- 30
Kısa vadede kötüler kazanıyor gibi görünsede iyi vadede her zaman iyiler kazanır. İlahi sistem sizden çıkan herşeyi size geri döndürür. Her düşüncenizin davranışınızın karşılığını alırsınız ne eksik ne fazla.Merhaba selamlar ...
Normalde hep selammmm kızlarrr :) diye neşeli ve sıcak girerim konularıma ama bu sefer öyle gelmedi içimden.
Biraz fazlasıyla his kaybı yaşıyorum da kendi içimde.
Bu arada böyle bir konu açıyorum ama umarım kapatılmaz. Dini içerik olduğunu düşünmüyorum.Daha doğrusu tartışma çıkacak bir boyutta konu değil.
Benim şu sıra biraz içimde bir şeyler kayboldu. Kötüler mutlu ve yanları dolu. İyiler hep yalnız ve mutsuz.
Kötü,aldatan adam 2-3 ay sonra nişanlanabiliyorken, aldatılan kız yalnız... Mutsuz.
Mesela ben, 1,5 yıldır bekliyorum. Beni oyalayıp, başkası için bırakıp giden adam hala o kızla. Pişmanlıkla gelmedi.
Vs vs...
İnancımı kaybetmeye başladım, ilahi adaletin bu dünyada işleyeceğine.
İlahi adalete inanıyor musunuz ? Size yapılan haksızlıkların karşı taraftan çıktığını gördünüz mü ? Bu örnekleri paylaşır mısınız burada ?
Çıkan Ahlarınızı ...
Belki benim gibi adalete karşı inancını kaybetmeye başlamış insanlara moral, inanç olursunuz ...
Size tavsiyem ilahi sisteme güvenmeniz ve önce kendinizi sonra size kötü deneyimler yaşatan insan ile bağınızı kesip affetmenizdir. İntikam duygusu sadece size zarar verir.