sanki o sizi takıntı haline getimiş gibi yanı ulaşamadıgı için durum bundan ibaret gibi geldi bana dikkat edin lütfenAslında öyle değil ama babamın oğlu da değil kimseye güvenemem. Ciddi ciddi stresten mideme ağrı girmeye başladı üstüne bu konuyu görünce nasıl yorumlayayim bilemedim. Yani bi işaret bekledim çünkü dua ettim. Eğer görüşmemem gerekiyorsa bir işi çıksın falan demiştim. Tam 7 yıl önce yazdığım ve unuttuğum bu mesaj önüme çıkınca ciddi ciddi şaşırdım. Ama düşününce karısı varken beni araması, aradığı kişi ben de olsam çok yanlış. Onu o kıza ben itmiş olabilirim ama evlenmesi için kafasına silah dayanmadım. Benim de o dönem hayatımda biri vardı evet o da biliyordu ama yine de sosyal medyada çarşaf çarşaf mutluluk pozlarını gördüm ben. O beni hiç başkasıyla görmedi. of bilemiyorum çok kafam karışık.
S sibder hic üzer misiniz aşk olsun ya Ben teşekkür ederim hatta size gerçekten. Kaç gündür ne giysem diye plan yapiyordum ama bi tarafım da bi işaret olsun allahım diyordu, bunun üstüne 7 yıl önceki mesajı bana hatırlattınız. Ama bu iyi bir işaret mi kötü mü yorum yapamıyorum çok karıştım şu an o zaman demişim ki beklediğim bir şey var. Bana o dönem istemeden evlendiğini söylemisti düğün günü ayrıldılar falan, kızın ailesi çok baskı yapmış. Yalandır tabi muhtemelen ama onunla öyle olaylar oldu ki çok uzun hikaye hep ilahi boyutta tesadüfler yaşadık ve Ben bu kişiyle ilgili ne dua etsem Allah hep kabul etti. Kızıp beddua ettigim şeyler bile en alakasız şeyler dahi olsa kabul oldu. 7 yıl öncesi için bekliyorum dediğim şeyi şu an hatırlamıyorum bile ama yıllardır benden hiç vazgeçmedi bu kafamı karıştırıyor. Kac kez rest çektim kaç kez ağır hakaretler edip sildim engelledim. Burada başkasi olsa çok net fikrimi söylerim ama insan kendine care bulamıyor salak gibi oluyor iste