ilahi adalet senin kapında sürünmesi değilki ama canım
Bende bu konuda bazen kararsızım ben mesela bence daha mutluyum benım yuvam var düzenim var kocam cocugum yanımda saglıklıyız evimiz var sonra araba alıcaz şimdi , el ele vermiş bir şeyleri başarıyoruz
eskı kcoam bildiğim tek şey bizi terk ettiği kadındanda 1.5 sene sonra ayrıldığı yani kadının onu bıraktığı ,
sonrasında başka biriyle olmuş ama gene devam etmemiş
düşününce bu dıyorusn ama asla yasadıklarımın karsılıgı bu olamaz
ben istemiyorumkı kapıma gelsin cocugu arasın asla ıstemem seytan gorsun yüzünü
ama içten içe onun bıraktığı boşluğu başka birinin doldurduğunu mutlu olduğumuzu bilsin içine kor düşssün istiyorum bazı akşamlar içini sıkıntı alsın çıldırcak gibi olsun istiyorum tıpkı ben onun bizi terk ettiğinde bir kadınla oldugunu bıldıgımden her aksam her gun acaba elınıde tutuyormu acaba onada bunu dıyormu dıye hungur hungur agladıgım gibi ama bu kadarda değil
boşandığımzıa değil yapmış oldugu şekle pişman olsun kendisi bile kendisini affedemesin istiyorum, yolda dışarıoda herhangi bir cocuk anne ve koca gördüğünde kalbine agrı girsin istiyorum , ama asla bizi aramasın ne bir zamanlar bıraktığı el kadar 2 aylık bebeği arasın ne ben duyayım pişmanlığını ne önüme arkama cıksın ama sectiği hayatta evet belki evlensin benim ondan şüphe ettiğim dönem gibi şüpheler duysun psikopatlıkla suclansın kendisi bile neye inanacağına şaşırsın sonrada yine benim gibi iş arkadaşıyla yakalasın onları istiyorum ister kalp krizinden ölür , ister intihar eder , ister ne olursa olsun yaşamasını istemiyorum
istiyorumki bir kaç sene içinde ölsün, canını zor versin gözleri açık gitsin