İnşallah gozümün önünde olurKesinlikle ilahi adalet tecelli ediyor hiç şüphe etmeyin birçok olayda yaşadım
BEN DEEdeni bulmasini bekliyorum hala
Hakaret var aşağılama var hangisini sayayım.Hak yeme desen o zararli çikarNe ettiğine bağlı bence bu durum. Mesela iki insan sevgili olup söz verip sonra ayrılınca “beter olsun vs” denmesi bir işe yaramaz bence. Ama işin için hak vs giriyorsa yaptıklarını çekebiliyorlar
Ben birkaç yıldir bekliyorumEden buldu mu bilmem ama 2 ay once agzima
Neyse yazmiyim
Bugun ozur diledi
Omur boyu tasiyacagi bir pismanlik yani biliyodum ama 1 ay cikmadan ozur beklemiyodum
Ben bana yapılanları unutamıyorum O yüzden olmuyor galibakarmayı beklediğin zaman gelmez. ne zaman artık umrunda olmaz o zaman eden buluyor. bende bulmustu ama dediğim gibi bulduklarında artık benim içim çoktan onlardan soğumuştu. dönüp bakmadım bile
Ben yaşadım, ettiğim beddua aynen kabul oldu uzun hikaye anlatmayayim burda ama merak etme masumsan kalbin temizse karşı taraf illaki ettiğini buluyorEden gercekten bulur mu?Siz ne düsünüyorsunuz,cevrenizde örnekleri var mı?Lütfen icimi rahatlatın.
Bunu yapan da kiz olduğu icin beddua etmiyorum sence ne yapmalıyımÇok şahit oldum eden her türlü buluyor ...
Çok şahit oldum eden her türlü buluyor ...
SağolBen yaşadım, ettiğim beddua aynen kabul oldu uzun hikaye anlatmayayim burda ama merak etme masumsan kalbin temizse karşı taraf illaki ettiğini buluyor
Allah a havale et, en güzeli oBunu yapan da kiz olduğu icin beddua etmiyorum sence ne yapmalıyım
Ben de o günu cabucak gormek istiyorum.Kücuk daģları ben yarattım havasında gezenler bakalim o zaman herkesin acınasi bakışları arasında nasıl yaşayacaklarBizzat kendim. Gördüm yaşadılar hatta kaç kere helallik istediler etmedim hakkımı helal hep onlarin başına birşey gelirken şu cümle gelir aklıma bazı haklar helal edilmez çok acı şeyler yaşadılar içim rahatladı yoksa yanlarına kalsa çok üzülürdüm