İlahi adalet

pymsf

Mutlu ol,çünkü kimse üzgün olmanı umursamıyor.
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2024
159
58
Eden gercekten bulur mu?Siz ne düsünüyorsunuz,cevrenizde örnekleri var mı?Lütfen icimi rahatlatın.

Eden buldu mu bilmem ama 2 ay once agzima

Neyse yazmiyim

Bugun ozur diledi

Omur boyu tasiyacagi bir pismanlik yani biliyodum ama 1 ay cikmadan ozur beklemiyodum

Ne ettiğine bağlı bence bu durum. Mesela iki insan sevgili olup söz verip sonra ayrılınca “beter olsun vs” denmesi bir işe yaramaz bence. Ama işin için hak vs giriyorsa yaptıklarını çekebiliyorlar
Hakaret var aşağılama var hangisini sayayım.Hak yeme desen o zararli çikar

Ben şuna inanırım.Allah yarına bırakır ama kimsenin yanına bırakmaz belki biz bilmeyiz ama can acıtan mutlaka Allah tan bulur.Bu yüzden en çok beddua almaktan sakınırım.Çünkü iğneyi önce kendimize batırmalıyız

Eden buldu mu bilmem ama 2 ay once agzima

Neyse yazmiyim

Bugun ozur diledi

Omur boyu tasiyacagi bir pismanlik yani biliyodum ama 1 ay cikmadan ozur beklemiyodum
Ben birkaç yıldir bekliyorum

karmayı beklediğin zaman gelmez. ne zaman artık umrunda olmaz o zaman eden buluyor. bende bulmustu ama dediğim gibi bulduklarında artık benim içim çoktan onlardan soğumuştu. dönüp bakmadım bile
Ben bana yapılanları unutamıyorum O yüzden olmuyor galiba

Bizzat kendim. Gördüm yaşadılar hatta kaç kere helallik istediler etmedim hakkımı helal hep onlarin başına birşey gelirken şu cümle gelir aklıma bazı haklar helal edilmez çok acı şeyler yaşadılar içim rahatladı yoksa yanlarına kalsa çok üzülürdüm

Ben yaşadım, ettiğim beddua aynen kabul oldu uzun hikaye anlatmayayim burda ama merak etme masumsan kalbin temizse karşı taraf illaki ettiğini buluyor
Sağol
Çirkefle uğrasmak çok zor

Ben de o günu cabucak gormek istiyorum.Kücuk daģları ben yarattım havasında gezenler bakalim o zaman herkesin acınasi bakışları arasında nasıl yaşayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…