İlahi adalet

Ben birkaç yıldir bekliyorum

Haziran basinda tayin aldim eski yerde ztn eski olan patron hakkimda cok kotu konusmus ve yeni yer ile degisik bir konusma gecti
Eski bahsettigimden haber aldim son gun son 10 dk 5 tane ilac iciyo kafa gitmis diye

5 temmuz yeni yer baslangic bugun nolur beni kotu bilmesin olur ya bazen daha sakin gecer ona soyle diye annemden haber yollamis benim agzima ettiginde agzini bile acmayacaksin demisti :KK70:
Bu arada 5. 6. Gun koridorda gordum cok iyi energi almistim

Neyse iste :KK70: gulesim geliyo :KK70:

Hakkimda kotu konusma nedeni de agir bir romatizmam olmasi ve yasattiklari

Ben bana yapılanları unutamıyorum O yüzden olmuyor galiba
unutuyorsun zamanla ya. ben bu zamana kadar gercekten ahımı almis hiçbir insanın uzun vadede mutlu olduğunu görmedim. hatta coğu insan bu yüzden düsmanım olmak istemez 😂 cünkü cidden Allah düsmanımın basına vermesin dediğim her sey geldi başlarına

Bizzat kendim. Gördüm yaşadılar hatta kaç kere helallik istediler etmedim hakkımı helal hep onlarin başına birşey gelirken şu cümle gelir aklıma bazı haklar helal edilmez çok acı şeyler yaşadılar içim rahatladı yoksa yanlarına kalsa çok üzülürdüm
Birak hellaligi hala benle ugrasıyor.Kirk bes yasindaki amcasini bile bana karsi doldurmus.

Bunu bende çok merak ediyorum beklediğim kişi uzun zaman önce tuvalette öldüğünü ve çıkarmak için çok ugrastiklarini duyduğumda bile sogumadim aksine Neden öldü hani adalet diye düşünmüştüm Rabbım sanırım ahirette bana bıraktı hesap orda keskin olacak

Haziran basinda tayin aldim eski yerde ztn eski olan patron hakkimda cok kotu konusmus ve yeni yer ile degisik bir konusma gecti
Eski bahsettigimden haber aldim son gun son 10 dk 5 tane ilac iciyo kafa gitmis diye

5 temmuz yeni yer baslangic bugun beni kotu bilmesin olur ya bazen daha sakin gecer diye annemden haber yollamis benim agzima ettiginde agzini bile acmayacaksin demisti :KK70:
Bu arada 5. 6. Gun koridorda gordum cok iyi energi almistim

Neyse iste :KK70: gulesim geliyo :KK70:

Hakkimda kotu konusma nedeni de agir bir romatizmam olmasi ve yasattiklari
Nesen bu mu.Bu insanlar nasil bir ailede buyümüs.Azrail bile can alirken bu kadar eziyet etmiyordur

Bunu bende çok merak ediyorum beklediğim kişi uzun zaman önce tuvalette öldüğünü ve çıkarmak için çok ugrastiklarini duyduğumda bile sogumadim aksine Neden öldü hani adalet diye düşünmüştüm Rabbım sanırım ahirette bana bıraktı hesap orda keskin olacak
O en iyisi.

Kız daha ne olsun,tövbe bismillah

unutuyorsun zamanla ya. ben bu zamana kadar gercekten ahımı almis hiçbir insanın uzun vadede mutlu olduğunu görmedim. hatta coğu insan bu yüzden düsmanım olmak istemez 😂 cünkü cidden Allah düsmanımın basına vermesin dediğim her sey geldi başlarına
Ben de fark etmeye basladim yeni yeni.Huzuru kacmis.Tabi kendi huzuru kacarken de kimseye huzur vermemeyi ihmal etmemiş

Nesen bu mu.Bu insanlar nasil bir ailede buyümüs.Azrail bile can alirken bu kadar eziyet etmiyordur

Evet ve saglik egitimi olan bir insandi
Iclerinde kendi hatasi yuzunden 10 cm kar ile sogukta calismam ve felc gibi tutulmam da var
Sonra daha soguk yere almisti ilaclari 3 e cikarmistim

Ben de fark etmeye basladim yeni yeni.Huzuru kacmis.Tabi kendi huzuru kacarken de kimseye huzur vermemeyi ihmal etmemiş
kötü insanlar öyledir. benim hepsi ayağıma bile gelip helallik istedi. bir tanesi hariç. ona ben gittim cünkü gercekten beni bile ağlatan bir olay geldi basina. o öyle dümdüz özür diledi gecti 😂

Bunlar kötü değil.Bunlar şeytan.Esila09

kötü insanlar öyledir. benim hepsi ayağıma bile gelip helallik istedi. bir tanesi hariç. ona ben gittim cünkü gercekten beni bile ağlatan bir olay geldi basina. o öyle dümdüz özür diledi gecti 😂
O sıkıntidan kurtulduktan sonra emin ol yine senle uğraşır

Bana da biraz tecelli etti gibi ama çok az.Sinek ısırığı gibi.

X