Elti miSağol
Çirkefle uğrasmak çok zor
Ben ettim ama hala benle uğraşirlarken yediremiyorum kendimeAllah a havale et, en güzeli o
ArkadaşElti mi
Ben birkaç yıldir bekliyorum
unutuyorsun zamanla ya. ben bu zamana kadar gercekten ahımı almis hiçbir insanın uzun vadede mutlu olduğunu görmedim. hatta coğu insan bu yüzden düsmanım olmak istemezBen bana yapılanları unutamıyorum O yüzden olmuyor galiba
Birak hellaligi hala benle ugrasıyor.Kirk bes yasindaki amcasini bile bana karsi doldurmus.Bizzat kendim. Gördüm yaşadılar hatta kaç kere helallik istediler etmedim hakkımı helal hep onlarin başına birşey gelirken şu cümle gelir aklıma bazı haklar helal edilmez çok acı şeyler yaşadılar içim rahatladı yoksa yanlarına kalsa çok üzülürdüm
Nesen bu mu.Bu insanlar nasil bir ailede buyümüs.Azrail bile can alirken bu kadar eziyet etmiyordurHaziran basinda tayin aldim eski yerde ztn eski olan patron hakkimda cok kotu konusmus ve yeni yer ile degisik bir konusma gecti
Eski bahsettigimden haber aldim son gun son 10 dk 5 tane ilac iciyo kafa gitmis diye
5 temmuz yeni yer baslangic bugun beni kotu bilmesin olur ya bazen daha sakin gecer diye annemden haber yollamis benim agzima ettiginde agzini bile acmayacaksin demisti
Bu arada 5. 6. Gun koridorda gordum cok iyi energi almistim
Neyse istegulesim geliyo
Hakkimda kotu konusma nedeni de agir bir romatizmam olmasi ve yasattiklari
O en iyisi.Bunu bende çok merak ediyorum beklediğim kişi uzun zaman önce tuvalette öldüğünü ve çıkarmak için çok ugrastiklarini duyduğumda bile sogumadim aksine Neden öldü hani adalet diye düşünmüştüm Rabbım sanırım ahirette bana bıraktı hesap orda keskin olacak
Kız daha ne olsun,tövbe bismillahBunu bende çok merak ediyorum beklediğim kişi uzun zaman önce tuvalette öldüğünü ve çıkarmak için çok ugrastiklarini duyduğumda bile sogumadim aksine Neden öldü hani adalet diye düşünmüştüm Rabbım sanırım ahirette bana bıraktı hesap orda keskin olacak
Ben de fark etmeye basladim yeni yeni.Huzuru kacmis.Tabi kendi huzuru kacarken de kimseye huzur vermemeyi ihmal etmemişunutuyorsun zamanla ya. ben bu zamana kadar gercekten ahımı almis hiçbir insanın uzun vadede mutlu olduğunu görmedim. hatta coğu insan bu yüzden düsmanım olmak istemezcünkü cidden Allah düsmanımın basına vermesin dediğim her sey geldi başlarına
Nesen bu mu.Bu insanlar nasil bir ailede buyümüs.Azrail bile can alirken bu kadar eziyet etmiyordur
Evet ve saglik egitimi olan bir insandi
Iclerinde kendi hatasi yuzunden 10 cm kar ile sogukta calismam ve felc gibi tutulmam da var
Sonra daha soguk yere almisti ilaclari 3 e cikarmistim
kötü insanlar öyledir. benim hepsi ayağıma bile gelip helallik istedi. bir tanesi hariç. ona ben gittim cünkü gercekten beni bile ağlatan bir olay geldi basina. o öyle dümdüz özür diledi gectiBen de fark etmeye basladim yeni yeni.Huzuru kacmis.Tabi kendi huzuru kacarken de kimseye huzur vermemeyi ihmal etmemiş
O sıkıntidan kurtulduktan sonra emin ol yine senle uğraşırkötü insanlar öyledir. benim hepsi ayağıma bile gelip helallik istedi. bir tanesi hariç. ona ben gittim cünkü gercekten beni bile ağlatan bir olay geldi basina. o öyle dümdüz özür diledi gecti
yok kız 6 sene olduO sıkıntidan kurtulduktan sonra emin ol yine senle uğraşır
Allah neyin ne olduğunu iyi biliyor.yok kız 6 sene oldudüsün artık nasıl bir sey geldi basina kadın tövbe etti
Bizi dertte birakmazAllah neyin ne olduğunu iyi biliyor.