Tuttugu yerler oldu.Bilmiyorum belki de fazla kurcalıyorum.He de geç derler ya.Unutmak en iyisiOlaya göre değişir. Kim haklı kim haksız sevgilimden ayrıldım ahım tutar mı ? Tutmaz, kocam tarafından aldatıldım çocuklarımla selsefil kaldım ahım tutar. Ha sen görürsün görmezsin o da Allah in hikmeti.
Bunu hiç düşünmemiştim.eden mutlaka bulur, buluyordur. fakat ettiğini bulduğunu görmemen gerekiyorsa asla haberin olmaz. ama ilahi adalete güven. belki onu cezalandırmak yerine, seni ödüllendiredebilir.
Bence tesadüf değil.Ah almışlar.Belli ki canını çok yakmışlarBen iki kere bedduamın tuttuğunu gördüm birinde canımı çok yakan biri için Allah sana en büyük acıları yaşatsın demiştim. Kız kardeşi trafik kazasında öldü gencecikti. Birinde de beni evden atmak için uğraşan ev sahibime al başına çal evini gidiyorum inşallah kafana göçer demiştim. Ben İstanbul'da ettim 2022 Nisan ayında ayında. Şubatta tuttuğum ev için beni çıkarmaya çalışıyordu. 2023 Şubat'ta memleketindeyken deprem olmuş ve evi başına yıkılmış. Hala çok üzülüyorum bence tesadüf ama yine de etkileniyorum kimseye de beddua etmiyorum artık Allah'a havale ediyorum hatta affediyorum direkt kin bile tutmuyorum
Evet birinde benim özel fotoğraflarım diyebileceğim fotoğraflarımı anneme atmıştı anneme babama fake hesaplardan kızınızın nasıl bir o olduğunu bilin şöyle böyle diye mesajlar atmıştı. Ve yaşım da küçüktü. Allah'tan annem olayı toparladı ama özel üniversitede okuyordum haliyle eğitim hayatımın bitmesinden çok korktum uğruna gidip saatlerce ders çalıştım tekrar yerleşirim diye. Ama kız kardeşinin geçirdiği kazada başkaları da öldü. Diğerinde de Şubat'ta tuttum ve girerken 1 sene dururum demiştim ona göre demiştim okulumun son seneseydi. Öyle saçma bir zamana denk geldi ki ve ailem zaten ev tutmamı istemiyordu arabayla git gel diyorlardı az dersim var diye. Onda da başkalarının da canı yandı. Ev sahibi arkadaşımın akrabasıydı ordan biliyorum ben de. Yazık o kız da benim yüzümden sorun yaşamıştıBence tesadüf değil.Ah almışlar.Belli ki canını çok yakmışlar
Sen yapmamışsın ki ilahi adalet bu.Sen şunun başina şu gelsin aci çeksin demesen de Allah senin kalbini herkesten iyi bilir.Demene gerek yok.Mazlumun ezilmesine katlanamamıs.Evet birinde benim özel fotoğraflarım diyebileceğim fotoğraflarımı anneme atmıştı anneme babama fake hesaplardan kızınızın nasıl bir o olduğunu bilin şöyle böyle diye mesajlar atmıştı. Ve yaşım da küçüktü. Allah'tan annem olayı toparladı ama özel üniversitede okuyordum haliyle eğitim hayatımın bitmesinden çok korktum uğruna gidip saatlerce ders çalıştım tekrar yerleşirim diye. Ama kız kardeşinin geçirdiği kazada başkaları da öldü. Diğerinde de Şubat'ta tuttum ve girerken 1 sene dururum demiştim ona göre demiştim okulumun son seneseydi. Öyle saçma bir zamana denk geldi ki ve ailem zaten ev tutmamı istemiyordu arabayla git gel diyorlardı az dersim var diye. Onda da başkalarının da canı yandı. Ev sahibi arkadaşımın akrabasıydı ordan biliyorum ben de. Yazık o kız da benim yüzümden sorun yaşamıştı
Kalbimi çok karartıp acayip derecede kin tuttum amaSen yapmamışsın ki ilahi adalet bu.Sen şunun başina şu gelsin aci çeksin demesen de Allah senin kalbini herkesten iyi bilir.Demene gerek yok.
Sormamda sakınca yoksa sevgili felan mı ? Yoksa aileden anlaşamadığın biri mi ? Cevaplamazsan anlarım hiç sorun değil bende deşifre olmak istememiştimTeşekkür ederim.Ben de buna çalışıyorum.Ama instagramda karşima çıkıyor orada burda çıkıyor ister istemez canım sıkılıyor.
Annem de söyler boyle.Ah ettim ama ya tutarsa o zaman üzülürüm der.Çok büyük bir ah ettim, tuttu şahit oldum. Hatta annemle bugün omu konuşuyorduk…
Ama sonra üzüldüm nedense…
AkrabaSormamda sakınca yoksa sevgili felan mı ? Yoksa aileden anlaşamadığın biri mi ? Cevaplamazsan anlarım hiç sorun değil bende deşifre olmak istememiştimsadece affet geç bu senin yükünü hafifletir.
Akraba akreptir bebeğimAkraba
Keske kötülük yapmaslar da tutmasak.O zaman en iyisi takmamak.O kisi toz olmuş da gordüğümuz sadece hayaliymis gibi davranmak.Kalbimi çok karartıp acayip derecede kin tuttum ama
Bir gün iyi derler ertesi gün kötu olursun.Akraba akreptir bebeğimne istenirsin ne sevilirsin..
Annem de söyler boyle.Ah ettim ama ya tutarsa o zaman üzülürüm der.
Kız boşver takma biyerine Allah bildiği gibi yapsın ne yaptıysaBir gün iyi derler ertesi gün kötu olursun.
Ben çok üzüldüm hatta annem hamilesin dua et hakkını da helal et dedi…
✔Kız boşver takma biyerine Allah bildiği gibi yapsın ne yaptıysa