İlahi adalet

Tuttugu yerler oldu.Bilmiyorum belki de fazla kurcalıyorum.He de geç derler ya.Unutmak en iyisi

eden mutlaka bulur, buluyordur. fakat ettiğini bulduğunu görmemen gerekiyorsa asla haberin olmaz. ama ilahi adalete güven. belki onu cezalandırmak yerine, seni ödüllendiredebilir.
Bunu hiç düşünmemiştim.

Ben iki kere bedduamın tuttuğunu gördüm birinde canımı çok yakan biri için Allah sana en büyük acıları yaşatsın demiştim. Kız kardeşi trafik kazasında öldü gencecikti. Birinde de beni evden atmak için uğraşan ev sahibime al başına çal evini gidiyorum inşallah kafana göçer demiştim. Ben İstanbul'da ettim 2022 Nisan ayında ayında. Şubatta tuttuğum ev için beni çıkarmaya çalışıyordu. 2023 Şubat'ta memleketindeyken deprem olmuş ve evi başına yıkılmış. Hala çok üzülüyorum bence tesadüf ama yine de etkileniyorum kimseye de beddua etmiyorum artık Allah'a havale ediyorum hatta affediyorum direkt kin bile tutmuyorum

Bence tesadüf değil.Ah almışlar.Belli ki canını çok yakmışlar

Benim kin tutmamayı öğrenmem lazım galiba.Çünkü bu şekilde hiç mutlu değilim.Sürekli kafam dolu.Başka şeylerle ilgilenemiyorum

Bence tesadüf değil.Ah almışlar.Belli ki canını çok yakmışlar
Evet birinde benim özel fotoğraflarım diyebileceğim fotoğraflarımı anneme atmıştı anneme babama fake hesaplardan kızınızın nasıl bir o olduğunu bilin şöyle böyle diye mesajlar atmıştı. Ve yaşım da küçüktü. Allah'tan annem olayı toparladı ama özel üniversitede okuyordum haliyle eğitim hayatımın bitmesinden çok korktum uğruna gidip saatlerce ders çalıştım tekrar yerleşirim diye. Ama kız kardeşinin geçirdiği kazada başkaları da öldü. Diğerinde de Şubat'ta tuttum ve girerken 1 sene dururum demiştim ona göre demiştim okulumun son seneseydi. Öyle saçma bir zamana denk geldi ki ve ailem zaten ev tutmamı istemiyordu arabayla git gel diyorlardı az dersim var diye. Onda da başkalarının da canı yandı. Ev sahibi arkadaşımın akrabasıydı ordan biliyorum ben de. Yazık o kız da benim yüzümden sorun yaşamıştı

Çok büyük bir ah ettim, tuttu şahit oldum. Hatta annemle bugün omu konuşuyorduk…
Ama sonra üzüldüm nedense…

Sen yapmamışsın ki ilahi adalet bu.Sen şunun başina şu gelsin aci çeksin demesen de Allah senin kalbini herkesten iyi bilir.Demene gerek yok.Mazlumun ezilmesine katlanamamıs.

Sen yapmamışsın ki ilahi adalet bu.Sen şunun başina şu gelsin aci çeksin demesen de Allah senin kalbini herkesten iyi bilir.Demene gerek yok.
Kalbimi çok karartıp acayip derecede kin tuttum ama

Teşekkür ederim.Ben de buna çalışıyorum.Ama instagramda karşima çıkıyor orada burda çıkıyor ister istemez canım sıkılıyor.
Sormamda sakınca yoksa sevgili felan mı ? Yoksa aileden anlaşamadığın biri mi ? Cevaplamazsan anlarım hiç sorun değil bende deşifre olmak istememiştim sadece affet geç bu senin yükünü hafifletir.

Çok büyük bir ah ettim, tuttu şahit oldum. Hatta annemle bugün omu konuşuyorduk…
Ama sonra üzüldüm nedense…
Annem de söyler boyle.Ah ettim ama ya tutarsa o zaman üzülürüm der.

Sormamda sakınca yoksa sevgili felan mı ? Yoksa aileden anlaşamadığın biri mi ? Cevaplamazsan anlarım hiç sorun değil bende deşifre olmak istememiştim sadece affet geç bu senin yükünü hafifletir.
Akraba

Kalbimi çok karartıp acayip derecede kin tuttum ama
Keske kötülük yapmaslar da tutmasak.O zaman en iyisi takmamak.O kisi toz olmuş da gordüğümuz sadece hayaliymis gibi davranmak.

Teyzem küçük yaşta biriyle evlendirmisler adam almış almanyaya götürmüş 4 çocukla hepsi küçük. Ortada bırakmış alman kadinla gitmiş. Teyzem orda çalışmış hepsi şuan mevki sahibi villalarda yaşıyor. Teyzemin turkiyede 2 tane evi var kirada. Kendide tatile geliyor ayrinevi var. Demem o ki hepsi çok iyiler. Eski esi kanser oldu inleye inleye öldü helallik istemek için çağırdı ama sadece 2 cocugu gitti. Eskinesimde bana ve çocuğuma çektiriyor umarım ilahi adalet onada işler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…