Başın sağolsun sürecini bizimle paylaştığın için çok teşekkürler benim bu yazıyı paylaşma nedenim buralarda fazla bilgi yok ne kadar bilgili olursak sürecimizi daha rahat geçirebiliriz. Tabi ki Rabbim bir daha yaşatmasın

Merhabalar bende sizin gibi aynı sorunlari yaşadım peki hamile kalabildiniz mi acabaa

Peki bana öneriniz varmıdır normal yolla mi hamile kaldınız inşallah bende sağlıklı bir şekilde gebe kalirim ama korkuyorum da
Minimum stres öneriyorum yaşadığımız şey çok büyük bir şey Rabbim düşmanıma yaşatmasın. Ama gerçekten de kafamı boşalttiğım kendime odaklandığım ay gebe kaldım. Tabi öncesinde kimyasal oldu sonra nedenine baktık TSH prolaktin hormonlarım yüksek demir yok kansızlık var kısaca toparlanmış ve iyileşmiş olmam gerekirken mahvolmuşum ama 2 ay gerekli takviyeleri kullandım. Doğru doktoru bulmak da önemli aslında çok şükür ki doğru doktorlarla karşılaştım hep. Sende inşallah doğru doktoru bulursun. Evet doğal yolla gebe kaldım azıcık takviye aldık eşimle ama vitamin vs. Kendini rahat bırak zaten o sana geliyor.

Çok geçmiş olsun benim başımdan da bir kürtaj geçti bana da aynı şekilde hem Altan hemde ağızdan bir ilaç verildi bu ilaçlar acilmam olması içinmiş ilk doğum um sorunsuz du 2. Beebeyimin 9+5 de kalbi durdu kese bebekten büyükmüş bebeyimin kafası haftasına göre daha büyükmüş neyse ilaçlardan 3 4 saat sonra acilmam başladı kanamam az oldu doktor geldi kürtaj a dedi hafta sonu olduğu için anestezi olmadan çatal d kürtaj oldum lokal anestezi dediler ama ben ağrıyı hissettim kullandıkları aletler le uyuşturma olacak denildi ilk doğum um sezeryan di Rabbim kimseye yaşatmasın

Geçmiş olsun demek senin bebeğin kanala erken inmiş hemen almışlar benimki baya inatçı çıktı 3 gün sürdü sonra düştü operasyona aldıklarında çıkmıştı bile sadece içimde kalanlar temizlendi anestezi bende almadım seni çok iyi anlıyorum bende herşeyi hissettim çok acıtan çimdiklenme hissiyatı oldu 30 saniye sürdü sadece ama 30 yıl gibiydi. Çok şükür Rabbime yeniden hamileyim 9 haftalık daha. Rabbim sanada nasip etsin kalbinden geçen duaların kabul olsun

Amin allah razı olsun çok teşekkür ederim benim kürtaj işlemim 15 dk sürdü başımdan birde sezeryan geçtiği için gerçekten zor bir süreç oldu benim için sende sağ sağlim al bebeyini kucağına

Benim normal doğum şeklinde oldu benim tedavi ile hamile kalmıştım çok üzüldüm sizlere de hem korku var içimde hemde ya tekrar bebeğim olmazsa diye düşünceler var sanırım ben kafayı yemek üzereyim

Evet benimde öyle oldu doktor dedi ki sen daha önce anne olmadığın için kürtaj yaparsak uzun süre hamile olamazsın ondan normal oldu nenimde

merhaba bende tüp bebekle hamile kaldım 17 haftalıkken kalbi durdu 3 gün boyunca hastanede yattım normal doğum yaptım. Peşine 2 ay sonra doğal yolla hamile kaldım. Umudunuzu yitirmeyin. Olucaktır vakti zamanını bekliyodur

Merhaba merak ettigim Bişey var acaba kanaman kaç gün sürdü düşükten sonra
Benim bütün kanım hastane aktığı için eve çıktığımda sadece lekenme tarzı kanama oldu yoğun değildi 10 15 gün devam etti. 35 gün sonra ilk reglimi oldum ama iki gün sürdü. Reglimden 15 gün sonra tekrar regl oldum gibi oldu baya bir kan geldi korktum doktora gittim içerisi temiz sıkıntı yok dedi dupaston başladım sonra temiz bir regl oldum sonra kendiliğinden düzene girdi.

Anladım canım ben 15 Mart'ta kürtaj oldum hala kanamam deveme ediyor Perşembe günü gideceğim doktor a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…